IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Аз мислех да зануля кредита ми, но сега мисля дали да не го умножа. Ако преди 20.01.25г. усвоя още едни 80К. Вместо, само 10. Вече раздават по 80К потребителски. Преди даваха до 30
    Вземи ипотечен ,нали си бъкан с имоти.По- малка е лихвата.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

И 10€ per hour
      Мдааа, отлична идея отново от теб...

На 24/7 станаха ... да си еВе франко капаците...

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Там, промото ще е на 80 €./ per night
        И 10€ per hour
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Мислим и таванчето да спретнем за почасова почивка
          Там, промото ще е на 80 €./ per night

Коментар

Оооо, добре са дошли...

лЮкса все повече ще нараства...
            Мислим и таванчето да спретнем за почасова почивка

Коментар

Като почнат да шарят за нощувки в София ще го разберат. И по хотели, и по краткосрочни апартаменти на хотелски принцип. За покупка забравят. Най-добре и спомена да изтрият. Докъм 2079, там наследниците им имат думата.
              Оооо, добре са дошли...

лЮкса все повече ще нараства...

Коментар

Човека му пише че ще инвестира кредита в бизнес, тоя пише че е инвеститор в кредит. Ултрачакал!
                Тия са ми любими на вторичен пазар...

Коментар

Е, то им се говори, ама кратуните не вдяват...
                  Като почнат да шарят за нощувки в София ще го разберат. И по хотели, и по краткосрочни апартаменти на хотелски принцип. За покупка забравят. Най-добре и спомена да изтрият. Докъм 2079, там наследниците им имат думата.
                  Last edited by bulgarian lev; 09.12.2024, 00:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19
                    Можеш ли да смяташ...?!?

Лорда, отдавна смята...

BTW, кога се появи...?!?

Човека му пише че ще инвестира кредита в бизнес, тоя пише че е инвеститор в кредит. Ултрачакал!

Коментар

https://boulevardbulgaria.bg/article...ztochna-evropa

Полската компания Рентърс отнесе мажоритарния дял на Флат Мениджърс - топ Бг компанията за управление на имоти през платформите. Още Юли месец.
                      Поляците стъпват в Бг.
                      Честито на печелившите!
                      Дали да не почакаме малко цените да тръгнат надолу. Бг е още девствен пазар за имоти откъм чужденци. А тепърва почва. Споделял съм от моя личен опит - при мен клиенти са или чужденци, или българи от години живеещи в Европа и САЩ. И повечето казват пак ще дойдем.
                      Чакали, дали нема да станете напразно чЕкали!
                      Е, то им се говори, ама кратуните не вдяват...

Коментар

Мислех да го ползвам за депозит в IBKR. До момент на срив на пазарите , който мога да реагирам . Мога да си го позволя, щото дохода ще ми скочи с 40%
                        тези глупости си ги избий от главата и ако мислиш нещо - поне да бъде креативно и с по-голям марж от 1%
                        още едно сваляне от страна на фед и няма да има и горница даже.
                        80К потребителски както и да го въртиш ще ти дойде на 4+%, а ако приемат закона за фалита + се закучи икономиката може да стане и 6%
                        няма смисъл да си губи времето човек да мисли такива арбитражи.

ако ще мислиш - мисли нещо с лепачката за вик
                        Last edited by X_Y; 09.12.2024, 09:35.
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Шараните са прУфесУри, които си мечтаят за съществуваща дефлация. Нещо, което не съществува от век насам...
                          Нищо, Лордиевич, прости им, те са учили след 1989, годините на прехода не са им съвсем ясни. Те са new generation професори, те са малко по-лабавички по принцип. И в медицината е така.

Коментар

• https://boulevardbulgaria.bg/article...ztochna-evropa

Полската компания Рентърс отнесе мажоритарния дял на Флат Мениджърс - топ Бг компанията за управление на имоти през платформите. Още Юли месец.
                            Поляците стъпват в Бг.
                            Честито на печелившите!
                            Дали да не почакаме малко цените да тръгнат надолу. Бг е още девствен пазар за имоти откъм чужденци. А тепърва почва. Споделял съм от моя личен опит - при мен клиенти са или чужденци, или българи от години живеещи в Европа и САЩ. И повечето казват пак ще дойдем.
                            Чакали, дали нема да станете напразно чЕкали!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ако имаш ясна идея за какво ще го ползваш, приветствам
                              тук на кредита се гледа много негативно от философи понижители и счетоводители

това не трябва да те бърка в решението
                              Мислех да го ползвам за депозит в IBKR. До момент на срив на пазарите , който мога да реагирам . Мога да си го позволя, щото дохода ще ми скочи с 40%
                              Last edited by X_Y; 09.12.2024, 09:34.

Коментар

Аз мислех да зануля кредита ми, но сега мисля дали да не го умножа. Ако преди 20.01.25г. усвоя още едни 80К. Вместо, само 10. Вече раздават по 80К потребителски. Преди даваха до 30
                                ако имаш ясна идея за какво ще го ползваш, приветствам
                                тук на кредита се гледа много негативно от философи понижители и счетоводители

това не трябва да те бърка в решението
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X