If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз мислех да зануля кредита ми, но сега мисля дали да не го умножа. Ако преди 20.01.25г. усвоя още едни 80К. Вместо, само 10. Вече раздават по 80К потребителски. Преди даваха до 30
Вземи ипотечен ,нали си бъкан с имоти.По- малка е лихвата.
Като почнат да шарят за нощувки в София ще го разберат. И по хотели, и по краткосрочни апартаменти на хотелски принцип. За покупка забравят. Най-добре и спомена да изтрият. Докъм 2079, там наследниците им имат думата.
Като почнат да шарят за нощувки в София ще го разберат. И по хотели, и по краткосрочни апартаменти на хотелски принцип. За покупка забравят. Най-добре и спомена да изтрият. Докъм 2079, там наследниците им имат думата.
Полската компания Рентърс отнесе мажоритарния дял на Флат Мениджърс - топ Бг компанията за управление на имоти през платформите. Още Юли месец.
Поляците стъпват в Бг.
Честито на печелившите!
Дали да не почакаме малко цените да тръгнат надолу. Бг е още девствен пазар за имоти откъм чужденци. А тепърва почва. Споделял съм от моя личен опит - при мен клиенти са или чужденци, или българи от години живеещи в Европа и САЩ. И повечето казват пак ще дойдем.
Чакали, дали нема да станете напразно чЕкали!
Мислех да го ползвам за депозит в IBKR. До момент на срив на пазарите , който мога да реагирам . Мога да си го позволя, щото дохода ще ми скочи с 40%
тези глупости си ги избий от главата и ако мислиш нещо - поне да бъде креативно и с по-голям марж от 1%
още едно сваляне от страна на фед и няма да има и горница даже.
80К потребителски както и да го въртиш ще ти дойде на 4+%, а ако приемат закона за фалита + се закучи икономиката може да стане и 6%
няма смисъл да си губи времето човек да мисли такива арбитражи.
Шараните са прУфесУри, които си мечтаят за съществуваща дефлация. Нещо, което не съществува от век насам...
Нищо, Лордиевич, прости им, те са учили след 1989, годините на прехода не са им съвсем ясни. Те са new generation професори, те са малко по-лабавички по принцип. И в медицината е така.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Полската компания Рентърс отнесе мажоритарния дял на Флат Мениджърс - топ Бг компанията за управление на имоти през платформите. Още Юли месец.
Поляците стъпват в Бг.
Честито на печелившите!
Дали да не почакаме малко цените да тръгнат надолу. Бг е още девствен пазар за имоти откъм чужденци. А тепърва почва. Споделял съм от моя личен опит - при мен клиенти са или чужденци, или българи от години живеещи в Европа и САЩ. И повечето казват пак ще дойдем.
Чакали, дали нема да станете напразно чЕкали!
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Аз мислех да зануля кредита ми, но сега мисля дали да не го умножа. Ако преди 20.01.25г. усвоя още едни 80К. Вместо, само 10. Вече раздават по 80К потребителски. Преди даваха до 30
ако имаш ясна идея за какво ще го ползваш, приветствам
тук на кредита се гледа много негативно от философи понижители и счетоводители
Коментар