Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by Bailor; 21.06.2024, 01:41.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Обясни му на чакала, какво значи имот на улица Кракра, стара София и колко често се продава там. Пък пивоварната на Прошек може да я потърси безуспешно на картата. Архитектите работили и строили там за него нямат значение. Не случайно клуба на Архитектите в Бг се намира именно там.Last edited by bulgarian lev; 21.06.2024, 01:29.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение8000€ устройва ли те?Що траеш, като пръднал швейцарец в асансьор???Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Спора с Вас започна когато таралежа пусна линк към подкаст с инсинуация че м2 в София е 10,000 евро. Аз казах че хората трябва да се лекуват. Вие казахте че съм отхвърлял фактите. Правилно ли преразказвам ? Сега сменихте плочата и казвате че може би има цена от 10,000 евро, но не масово. Първата Ви реакция не беше такава.
Тези цени от 1000-1300 евро откъде си ги измислихте. Аз не помня да съм споменавал такива цифри или че искам да купувам. Напротив , казах че ще се опитам да продам моя апартамент за 300,000, което ще е над 3000 евро на м2. Защо си измисляте проблем и после спорите по него? Същото направи и Селена като каза че не съм уважавал родината си . Защо не я уважавам , защото казах че не мога да дишам въздуха в София ли ?
Таралежа подава скъпа обява, аз само казвам че е факт и такива цени и предложения на пазара има, хич да не се заблуждаваш.
Джони казва че 1200-1300€ е реалната цена за апарт в София. Цитирам го.
А ти продай на макс жилището си в Сф, пожелавам ти го.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Спора с Вас започна когато таралежа пусна линк към подкаст с инсинуация че м2 в София е 10,000 евро. Аз казах че хората трябва да се лекуват. Вие казахте че съм отхвърлял фактите. Правилно ли преразказвам ? Сега сменихте плочата и казвате че може би има цена от 10,000 евро, но не масово. Първата Ви реакция не беше такава.
Тези цени от 1000-1300 евро откъде си ги измислихте. Аз не помня да съм споменавал такива цифри или че искам да купувам. Напротив , казах че ще се опитам да продам моя апартамент за 300,000, което ще е над 3000 евро на м2. Защо си измисляте проблем и после спорите по него? Същото направи и Селена като каза че не съм уважавал родината си . Защо не я уважавам , защото казах че не мога да дишам въздуха в София ли ?
Естествено, че върха на тъпотата е, че въздуха в София не може да се диша...Last edited by Bailor; 21.06.2024, 01:09.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Откъде изникват тези никове?
Не му ли харесва тази цена на швейцарския студент, че не реагира?Last edited by Bailor; 21.06.2024, 01:14.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не, колега, ние се забавляваме понекога с вас, но не ви обиждаме, нито се държим просташки. Просто се чудим как мозък на младеж от 21 Век може да си представи че може да си купи имот в Сф за 1000-1300€ както чета тук. Ми колега, това за читави квартали беше възможно 2014, при средна цена тогава около 750€/м. И то ново много нямаше, а под 1000€ старо беше за ремонт. Вие пишете в инвеститорски форум, за подслон моля при наемите пишете.
Тези цени от 1000-1300 евро откъде си ги измислихте. Аз не помня да съм споменавал такива цифри или че искам да купувам. Напротив , казах че ще се опитам да продам моя апартамент за 300,000, което ще е над 3000 евро на м2. Защо си измисляте проблем и после спорите по него? Същото направи и Селена като каза че не съм уважавал родината си . Защо не я уважавам , защото казах че не мога да дишам въздуха в София ли ?Last edited by rverb; 28.06.2024, 00:22.
- 1 like
Коментар
-
Баси боклука,аз няма да пиша един месец заради него, ама цените на имотите няма да паднат, въпреки него!!!!
- 1 like
Коментар
-
Ами поне на 8 хиляди доволен ли си а?
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...61548474053087.
Най-тъжното при теб е, че нито имаш акции за 200 бона, нито притежаваш апартамент в центъра на София...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Е те това е “конструктивен диалог”.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Е те това е “конструктивен диалог”.
Коментар
-
Е те това е “конструктивен диалог”.
Щом не е, аз излизам за месец!!!!!
Коментар
Коментар