Първоначално изпратено от bulgarian lev
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
В Кувейт съм се чувствал добре в подходящия момент и възраст. Имал съм и хора до себе си, дори дъщеря ми идваше често след пълнолетие. Прилив, море, кога е отлив за гмуркане, това бяха грижите там. Работата беше по-малко отколкото сега в Бг. А и се промениха нещата в последните 7-8 години, работата стана още по-нова и персонализирана. Навсякъде, в целия свят. При нас е така, на 5 години има нови неща, но бурно в последните години нв се смогва даже да се наместят новите неща. И всичко се открива и се прави я САЩ там са научните институции и бюджета за подобни неща е огромен, екипи обаче работни има от целия свят. Кувейт можеше да си позволи ежедневно някой от водещите центрове в света да го покани, да му плати, да създаде работни групи и семинари, да идват редовно експерти от цял свят които са новатори и обикновено публикациите в престижните журнали и сборници на СЗО бяха няколко месеца или година след като вече бяха изнесени и показани. Това беше много важно.
Харесва ми сега и Пловдив, и Сф, и Плевен където имаме работна група идея и проект съществуващия Център за Компетентност към МУ създаден за 23 млн евро Евро пари да осъщества с експертна молекулярна диагностика и типизиране на неопластични заболявания - особено социално значими с купените вече NGS и HTG и вече работещи ново поколение машини за анализ концентрирайки голяма част от пробите в Бг. Засега само един център в Сф извършва това и то мащабно, но непълно, има в национален мащаб още какво да се желае, но има специфики които не мога да споделя, а и е трудно, а и едва ли ще разбереш. Важно е друго, човек да създава и развива.
Споделям нормално и човешки, който иска разбира, който иска се подиграва и на това което не знае. Така преценявам хората - много е просто.
Коментар
-
Бургас, Пловдив...и Сф не е чак толкова далеч...Родопите са прекрасно место, съжалявам ще не се усетих нареме за къще в някои от селата при мечките и къща за гости по канадско подобие. Мечти. Всеки нещо си мечтае. Тези неща изискват поддръжка и грижа, а и управление.
Коментар
-
Ми Бетера и той избръмча, сори, толкова и гледам кой го е постнал.
Аз съм напред с инфото и цените в региона и ми е обидно чакал да ми пуска оферти за разпадащи се от времето и годините апарти в нищото. Не е замислено така, но така се е получило.
Не преиначавай думите ми и не манипулирай. Казах че ще има по мои прогнози при средна цена 5К€ през 2029 и то след низходящ тренд евтино, но някои имоти може да са и по 10К €/кв.м Но и сега може да има близки до тези нива такива предложения някъде в София.
Коментар
-
И това е вярно. Аз бих купил на твое място някъде около Сиатъл. За море обаче и дума да не става. Студен океан. Просто региона ме кефи.
Коментар
-
Той дотогава ще спечАли и ще купуЕ на кило във Флорида, заеби я тая България, ти бъзикаш ли се с него.
В България по Родопите е супер да ходи човек на спокойствие , но си трябва и някъде в град за социален живот а с градовете има проблем . За Бургас чувам хубави неща ... ше видя.Last edited by segato; 09.07.2024, 02:24.
Коментар
-
Говорим за средна цена. Ако се насочиш към определен имот може и 10К€ за метър да шариш.Виж Лайтхаус дето ми ги постваш може и по 20€ да са тогава. Но не смея да прогнозирам сегрегацията как ще тръгне.
Коментар
-
Ти на западното крайбрежие ли си. Аха. Ок, приятна работа, щом имаш време за форума добре си. Тук е 00,47 часа - 9 Юли 2024. Има време до 2029 година.Last edited by segato; 09.07.2024, 01:53.
Коментар
-
Да, точно така. Когато се насочих към региона отидох и видях и Лайтхаус. И куп още други имоти които са плод на лакомията на инвеститорите и неосъществен план за развитие. Така помагам на чакал като теб (друг некой, ти си безнадежден) като му казвам кое става и кое не става за покупка, та даже и 20€ квадрата да е.
Хем се не вслушвате, хем не разбирате от нищо, хем слушате погрешните хора, хем устата ви е голяма колкото не селски кенеф дупката. И от жени не разбирате, и нищо не "чупите" както трябва. И в казарма не сте ходили, кви мъже сте, тръгнали имоти да купуват. Първо трябва решителност, топки, увереност в това какво ще правите с имота, ресурс и пари, а не като вас посерковците. Искате инструмент който сам да носи като вложиш почти нищо, цената му да хвръкне в небесата и вие само да си клатите малките топки. Е, да, ама сте твърде много "гяволите"...измислили топлата вода (тоест студената, щото душа е леден в един момент).
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеТук може да се види в детайли, как "живее" т.нар "лорд" :
https://prnt.sc/5-U14l4POz8J
П.С аве тва пред пералнята в легена, джибри ли са?
Коментар
Коментар