If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е бертито, ако е земеделец да даде некой съвет как да се гледа доматето, или от две години си санира и реновира доматето Знам ли и аз, нещо се обърках.
Ся в темата се виждат две мангусти дето си хортуват на родния им хъхрешки даже
проверявал съм % мангусти и изненада - в Б-стан е около 3 пъти над европейския хахахаха, пък нека си ви разправят къде се били изнесли Вие си ги виждате с каруците по улиците на европейската уж столица...
тук сме развъдник факт, но после бягат на запад
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
До оня ден говореше как бил измисли невероятен бизнес план за 10% печалба днес дава акъл на тия дето ги имат без да се напъват
Берти доходността от имотите ми е по висока от доходността от земеделието ти и изисква много по малко труд и време
Я кажи коя година очакваш да излезеш на печалба и тогава сметай доходността на другите
ето пак сравнение тип лузър...
първо кажи какво разбираш под печалба, защото нещо ти се размиват нещата ?
ако смятам като вас капиталовта съм вече на печалба от покупката на земята, която събирам (4 години ще станат).
ако е друго кажи кое според теб означава да си на печалба и ще ти отговоря.
сори брат, но последната инстанция е на гробищата ... просто казвам, че си част от стадото, което купува, за да рентва и жули яка доходност...
като гледам се чустваш комфортно и със защитен капитал, което е добре.
изцяло не се връзва на профила ти с бизнес лед - както писах на пепе в момента всичко, което по един или друг начин участва в довършителни работи и обзавеждане се търгува с бясни обороти...ако, че на по-скъпи цени. Човек като е дал 100К ойро за апарт няма да го остави по БДС или шпакловка замазка...
направо ти се чудя на акъла или по-скоро бизнес с лед е само в глава ти. 100К ойро през лед продукти от китай ги дублираш за отрицателно време ако си в бранша, а ти се радваш на 2-5%....честно не мога да те разбера или по-точно разбирам, че нещо не е точно както ни го представяш.
успех
Бе ша дублира, гледа 100к евро през крив макарон Не виж че един контейнер $12хил го погреба
Мадабе Швейцария на Балканите Не не, Дубай - ще щракате с пръсти и парите ще текат напреко на никаквата ви производителност, ишлемето и ръчната работа във всички сектори на индустрията. Ще почакате нови 30 години, после ще сте 2млн и мангустите ще ви пребоядисат за 1 поколение
ай стига и ти, реката мангусти не е спирала да тече посока изток/юг -> към богатия север/запад
половин столипиново се изнесе в германия даже 2/3 и не е само то.
Берти много си объркан моето момче говориш за 100к евро като за нещо невероятно
Играй си на бизнесмен с парите на мама и тате и не давай акъл на хората дето сами са си изкарали парите
аз коментирам доходност, възможности и начин да си върти парите човек, който претендира, че е в бизнеса с нещо си.
не деля, не сравнявам, а ако вкарам в приказките няква сума е илюстративна... може и 50К да е колкото са любимите ти студия...без значение, а може и 500К пак без значение.
сори,но това твоето е изказ на лузър ... мисля,че няма смисъл да ти обяснявам защо.
Берти аз купувам и отдавам на мен не ми седят празни
На каква база се изказваш като последна инстанция ??? Какъв ти е опита с отдаването под наем та си седнал да ни учиш ???
сори брат, но последната инстанция е на гробищата ... просто казвам, че си част от стадото, което купува, за да рентва и жули яка доходност...
като гледам се чустваш комфортно и със защитен капитал, което е добре.
изцяло не се връзва на профила ти с бизнес лед - както писах на пепе в момента всичко, което по един или друг начин участва в довършителни работи и обзавеждане се търгува с бясни обороти...ако, че на по-скъпи цени. Човек като е дал 100К ойро за апарт няма да го остави по БДС или шпакловка замазка...
направо ти се чудя на акъла или по-скоро бизнес с лед е само в глава ти. 100К ойро през лед продукти от китай ги дублираш за отрицателно време ако си в бранша, а ти се радваш на 2-5%....честно не мога да те разбера или по-точно разбирам, че нещо не е точно както ни го представяш.
успех
ти май не правиш разлика между покупка и отдаване под наем , но не се изненадвам предвид някои неща.
цените(продажните) отидоха в космоса, защото стадото се юрна да купува... спор няма.
цените на наемите ще отидат в космоса, когато стадото се юрне да НАЕМА, а когато стадото се юрне да ОТДАВА....тогава к'во праим?
и да кажа нещо от любимите на ратко термини - когато ножицата между продажни цени и наемни цени се отвори....рано или късно се налага да се затвори, защото печатането на пари и мотивирането на стадото да гони пазара с ниски лихви и могъщи медии ... е нещо неотменно, но не безкрайно. една офца колко може да я стрижеш на сезон (цикъл), но аз забравих, че според вас цикъла ще е до 2039-та
Берти аз купувам и отдавам на мен не ми седят празни
На каква база се изказваш като последна инстанция ??? Какъв ти е опита с отдаването под наем та си седнал да ни учиш ???
Коментар