Първоначално изпратено от bulgarian lev
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian levЯ да ти сметна моите само в София...1300+650+800, плюс около 2000 от краткосрочното на месец...4750...малко не ми достига да хвана 5К лева. От 216 кв.м (апартаменти - 80, 70, 45 кв.м и магазин 21 кв.м). Да, това е бруто.
- 1 like
Коментар
-
За да имаш полза от наеми трябва да отдаваш поне 5 имота. Или минимум 500 кв м РЗП. Те затуй много инвеститори вече и не продават а си отдават сами цялата сграда. Ето, в Бургас има такива, в София, в много градове има.
Един общак прави повече. Не се излагай с тея жълти стинки.
Коментар
-
Напредваш полекичка с хлебец......първо ги нямах, сега пък само ги поддържам. Поддържам ги естествено.
- 1 like
Коментар
-
И понеже си много отворен и светнат, даже и цени определяш няма да ти кажа за колко пари ми почистиха вече къщата с прозорците заедно.да говориш на вересия много те бива Бетъчо. Иначе за ток да, за няколко дни когато отдадох зимата ми се навъртяха 79 лв ток. Но не се тревожи че някой ще отвори прозорците, ти да, ясно ми е кво би направил, ти си от тез дето наемат и изчезват по терлици, интелектуален субект от българската критична иначе общност.
При теб също няма как да се получи, защото ти само поддържаш имотите, за които се фалиш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Аз споменах хотела зашото каза че жена ти е наела апартамент в Бургас за един ден да запише покупката.
Къщата е друга история. Ти па как си даваш къшата за такива дребни пари? Или е само за под наем или си я дръж за теб. Дето вика бетера ще ти я насерат за нищо.
П.С оня ден, на един познат само за почистване на прозорци (след ремонт) на 120 кв ап му обявили 700 кинта. Иначе почистане на такъв ап върви около 350-450 кинта. Ако знаеш колко мадами дет не си чистят вкъщи станаха чистачки на собс ап, ще се шашнеш.Last edited by better; 11.07.2024, 14:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениетокът рано или късно ще го изравнят,
Не мисля, винаги ще има социален елемент. Бита винаги ще е субсидиран иначе няма да я бъде.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Точно магазин със мазе за складово помещение. Най-лошото в случая е не влагата и липсата на прозорци, а наличието на промишлен ток. На бъдещите собственици ще им скъсат гъза от високи сметки.
Бизнеса с магазини под наем умря и много от тях, се проборудват незаконно за живеене.
За съжаление и тази душегубка ще се продаде:-(
Иначе в момента е по-изгодно човек да купи офис/магазин на партер и да го ползва за жилищен отколкото да купи горните етажи, които са с 30+% по скъпи. Тепърва ще има такава тенденция, защото много магазини седят празни - особено тези, които са с кофти изложение не на улици с човекопоток.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
всъщност магазин със склад мазе
Бизнеса с магазини под наем умря и много от тях, се проборудват незаконно за живеене.
За съжаление и тази душегубка ще се продаде:-(
- 2 Харесвания
Коментар
-
Е, тук е малко по-различно. На брега на океана си, имаш двор, маса, барбекю...музика без ограничения, в хотела е малко по-добре вероятно. Не знам, въпрос на предпочитания.
Не. Не по трима. Има места освен спалните за още хора. Разтегателен диван и още един.
Къщата е друга история. Ти па как си даваш къшата за такива дребни пари? Или е само за под наем или си я дръж за теб. Дето вика бетера ще ти я насерат за нищо.
- 1 like
Коментар
-
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнениеОптиката ви не е правилна. Системата се е променила и критериите не са същите. Дори и гологлавия професор попада в този капан.
Балона в България се вижда от Космоса и си е там от години. Това че не гърми и дали ще гръмне е друга тема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнение
Тезата, че един сериозен инвеститор в НИ трябва да инвестира в имоти висока класа е много грешна.
И друго: постоянно се коментират тук проценти, ръстове и номинални цени.
Надявам се на хората тук да им е ясно, че с реалната инфлация или по-добре казано системното обезценяване на световните валути, дори и привидно сериозни дългосрочни ръстове (примерно CAGR 5%+) могат да са реално изразени нулеви или дори отрицателни.
По същата причина и очакванията за спад, или апокалиптичните коментари относно "голямото, неустойчиво балонизиране" са грешни.
Оптиката ви не е правилна. Системата се е променила и критериите не са същите. Дори и гологлавия професор попада в този капан.
- 1 like
Коментар
Коментар