Първоначално изпратено от два_таралежа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BailorХахахахаха, кратко и ясно:
НСИ отчита 16% поскъпване годишна база на жилищата в страната през първото тримесечие на 2024 г.
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...evroto-2183099
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
основният фактор за пазара в София си остава икономиката и лихвите по кредитите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Брокерите са наемни работници да разбишкват кошера от време на време. Политиците определят цените на имотите. Като си изперат кнтите ше се нормализират нещата.Ама докато стане София може да мине и Париж и Ню Йорк по цени)
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеСпад: България е на второ място в света по най-бърз ръст на цените на жилищата - Investor.bg
Умолявам рутачите да престнат да рутят цените така, че повишението не се трае.
===2029===
Да си рече човек, че кольо има нов ник тук и всичко наобратно върви.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Спад: България е на второ място в света по най-бърз ръст на цените на жилищата - Investor.bg
Умолявам рутачите да престнат да рутят цените така, че повишението не се трае.
===2029===
Да си рече човек, че кольо има нов ник тук и всичко наобратно върви.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev
Ми той и за брокер го не бива. Нали ги видех в Пловдив брокерчета дето съм учил с бащЪ им - по на 20 и малко отгоре години, нищо не абарисват и ги пуснали за наеми да бръмчат, продажби не...но те като катерици, напред-назад, километраж навиват, ми и се у преебават взаимно. Тва е брат, трябва да се оцелява.Но и вас не ви бива. Мн плитки лъжи, на които и децата не вЕрват.
Last edited by better; 12.07.2024, 15:57.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеСлънчеф бряг ве, ама в Андалусия. Ти си истински янки, те полвината не знаели, че съществуват други държави освен хамериката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Къф дел сол бе ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor
Каква емоционална интелигентност трябва да притежава индивид, който дори за миг може да си представи, че брокери са в състояние да определят цените на имотите?????Той не трябва ли да има ментални проблеми?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Бетърчо, мелеонерчо в коне, ела малко на Коста дел сол да пиеш едно вино да отпуснеш малко душицата, че в тая Варна съвсем ще гъбясаш от злоба.
А, и да ви кажа, че никакъв спад няма на имотите, нито тука, нито в Бг.Наемите в Испания се вдигат с още 15 процента и бая народ си хапе опашките, че не купи навреме, също като в България.
Last edited by segato; 12.07.2024, 03:01.
Коментар
Коментар