IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
    Умолявам рутачите да престнат да рутят цените така, че повишението не се трае.
    ===2029===
    Чудя се теб какво те бърка повишението или понижението на имотите. Доколкото знам имаш бунгало или фургон в някакво село и разбирам че се радваш че има къде да спиш, ма за какво следиш цените на имотите ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor
      Хахахахаха, кратко и ясно:

НСИ отчита 16% поскъпване годишна база на жилищата в страната през първото тримесечие на 2024 г.

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...evroto-2183099
      Това добре ли е ?

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

основният фактор за пазара в София си остава икономиката и лихвите по кредитите.
        мисля , че лихвите по депозитите и липсата на алтернативно спасение движи пазара ........... до такава степен ,че много от парите са взети на високи % през потребителски кредити , като купувачите изобщо не се притесняват дори от 7-8% лихва , само да се спасят

Коментар

• Турция се намира в икономически катаклизъм , не знам дали е повод за радост , че и в България съвсем умишлено се създават подобни условия .

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Брокерите са наемни работници да разбишкват кошера от време на време. Политиците определят цените на имотите. Като си изперат кнтите ше се нормализират нещата.Ама докато стане София може да мине и Париж и Ню Йорк по цени
            От 4 годишна работа с брокерите и следене на пазара в София мога да ти кажа, че и брокерите в съчетание с както казва един приятел" нефелни" клиенти бутат цените леко нагоре. Въпреки, че основният фактор за пазара в София си остава икономиката и лихвите по кредитите. За да подпише ексклузив( само той да продава даден имот) брокера омайва клиента как може да продаде " този слънчев имот" а всъщност тотална дупка за цена над пазарната. Тази обява я вижда Пенчо и решава и той да " актуализира" цената на имота си за да " не се мине" и така по веригата. Тоест имаш цени на които стават сделки и такива дето трябва да изчакат няколко години възходящ пазар за да могат да се продадат( а при обръщане на пазара може и десетина години да трябва да изчакат)

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
              Спад: България е на второ място в света по най-бърз ръст на цените на жилищата - Investor.bg

===2029===

Да си рече човек, че кольо има нов ник тук и всичко наобратно върви.
              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Спад: България е на второ място в света по най-бърз ръст на цените на жилищата - Investor.bg

===2029===

Да си рече човек, че кольо има нов ник тук и всичко наобратно върви.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev

Ми той и за брокер го не бива. Нали ги видех в Пловдив брокерчета дето съм учил с бащЪ им - по на 20 и малко отгоре години, нищо не абарисват и ги пуснали за наеми да бръмчат, продажби не...но те като катерици, напред-назад, километраж навиват, ми и се у преебават взаимно. Тва е брат, трябва да се оцелява.
                  Ам не ме бива, признавам си. Но и вас не ви бива. Мн плитки лъжи, на които и децата не вЕрват.
                  Last edited by better; 12.07.2024, 15:57.

Коментар

Сичко правя, ще ти снимам и ще ти пратя, ако искаш
                    Радвам се за теб. Надявам се да "продаваш" труда си си на адеквакватна цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
                      Слънчеф бряг ве, ама в Андалусия. Ти си истински янки, те полвината не знаели, че съществуват други държави освен хамериката.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Къф дел сол бе ?
                        Слънчеф бряг ве, ама в Андалусия. Ти си истински янки, те полвината не знаели, че съществуват други държави освен хамериката.

Коментар

Каква емоционална интелигентност трябва да притежава индивид, който дори за миг може да си представи, че брокери са в състояние да определят цените на имотите?????Той не трябва ли да има ментални проблеми?
                          Брокерите са наемни работници да разбишкват кошера от време на време. Политиците определят цените на имотите. Като си изперат кнтите ше се нормализират нещата.Ама докато стане София може да мине и Париж и Ню Йорк по цени

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

Бетърчо, мелеонерчо в коне, ела малко на Коста дел сол да пиеш едно вино да отпуснеш малко душицата, че в тая Варна съвсем ще гъбясаш от злоба.

А, и да ви кажа, че никакъв спад няма на имотите, нито тука, нито в Бг. Наемите в Испания се вдигат с още 15 процента и бая народ си хапе опашките, че не купи навреме, също като в България.
                            Къф дел сол бе ?
                            Last edited by segato; 12.07.2024, 03:01.

Коментар

Нека да се пробват , като общаци при 33° C
                              Аз в събота ще мажа мазилка. Да го видя бетера дали ще издържи?
                              Аве бай Митьо, ти налЕ железа събираше? Сега мазач ли станА бре? Поздравления, издигаш се начи.

Коментар

• Брокерази, пишете кратко, че не ми се четат дълги фермани. Ай лека.

Коментар

Working...
                                X