IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще поскъпнат ли имотите у нас след влизането в еврозоната? - Investor.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

300 е много
      по-скоро около 200 - 220 е нещо възможно, но зависи от доста неща.
      някой ако гледа ЛаБока или някъде нагре към Мужин може и да е 200, За апартамент с 2 спални за 2-ма възрастни и 1-2 деца между морето и rue de antibes 300 евро на нощ е съвсем прилина цена.И то ако букваш Януари Февруари. Сега са останали в повечето случаи по-скъпите. Ето това са цените на нощ за една седмица през Август

Това е за апартаменти като този който ти постна. Подобни са цените и в Карабасел в Ница, ако някой държи да е пък в Каре-то ше боли въпреки според мен е набеден квартал за наеми, по-скоро е за живеене. Антиб е малко по-евтин. На Ривиерата има доста сгради от 19 век с високи тавани и понякога малки апартаменти ги преправят да имат фалшив втори етаж и спиш отгоре и долу ма това е като туристическа спалня, всичко е отворено , на практика 4-5 човека спите в една стая ... да не се бъркат тия с нормалните апартаменти
      Last edited by segato; 15.07.2024, 12:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev

Сега остава и да ме убедите със Сегато че нощувката в него е 300€ и отивам да го купя.
        300 е много
        по-скоро около 200 - 220 е нещо възможно, но зависи от доста неща.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Щото сте бойци, затова, остави ме да имам поглед върху нещата. Изобщо не ме е еня че не сте ходили в казарма, не е това темата, но всеки детайл дава отражение.
          Поделението не е в Шабла, гледам си попил термини като "пансион" за девици...похвално. но да ми го казваш ти е малко смешно.
          Казах ти че съм бил в казарма , и то на място където казвахме цивилизация на всичко извън поделението, дори и други поделения. Очевидно целиш да ме дразниш с тия подмятания Ако има някой , който лъже си ти. Дотук единственото което си доказал в този форум е че обичаш да лъжеш и дразниш.
          Last edited by X_Y; 15.07.2024, 10:06.

Коментар

• Френска Ривиера (КАН)

https://www.green-acres.fr/en/proper...t8g01zbe32.htm

97кв (вероятно реални) с 2 спални на 10 мин пеша от центъра

има доста подобни... само пари и желание да има човек

ПП доста прилично довършено и обзаведено, добра тераса, асансьор...
            Last edited by bertram; 14.07.2024, 17:04.

Коментар

Не знам защо си мислиш че се перча, дърпам ушите на бойците които се заблуждават с анализите и прогнозите си...за имотите и живота си изобщо. Трябва ти да достигнеш още малко във възрастта за да станеш по-умерен и зрял в закюченията си. Не ми заприличвай на Кретена да си позволяваш да оценяваш нямайки и елементарна представа ….
              Левчо, бе то и аз няколко пъти ти казвах да го караш по-скромно и да не се превъзбуждаш ма не слушаш. Вчера ти направих една груба сметка че един апартамент във Франция връща повече от всичките ти имоти, Проверявал съм какви хора влизат тук освен хора от България и има доста от Англия , Германия, Швеция, САЩ и т.н. Тия хора са на имотна тема по причина, а сега сметай колко смешно изглеждат хвалбите ти. Понеже намесваш и бойци и няколко пъти спомена че сме нещо недооформени че не сме ходили в казарма… ами аз споменах Бръшлян, Близнак , Горно Ябълково… явно нямаш идея какво съм ти казал така че аре ако обичаш не отваряй вече приказка за казарма . Тоя пансион дето си го карал в Шабла много хора включително и аз не бихме го нарекли казарма

Това което искам да ти кажа е че и ти и лордчето и останалите си създавате някакви историии в главите как другите били бедняци, не били ходили незнам си къде , нямали семейства … и после ставате смешни. Айде успокойте се малко и го давайте по-скромно

Коментар

За да ти обяснявам, уважаеми Берти целия си живот ще ми е сложно и трудно във форум с писане, а и трябва да вникнеш в детайлите на една кариера, развитие, помощ, кога си полезен, кога не, с какво точно.
                Не знам защо си мислиш че се перча, дърпам ушите на бойците които се заблуждават с анализите и прогнозите си...за имотите и живота си изобщо. Трябва ти да достигнеш още малко във възрастта за да станеш по-умерен и зрял в закюченията си. Не ми заприличвай на Кретена да си позволяваш да оценяваш нямайки и елементарна представа от работата ми и защо съм отишъл да "печеля"... печеля и опит и комуникации с работни експерти, в 2007 та до 2014 беше дива ,,пустош" в нивото на моята професия, добре че станаха достъпни нещата за квалификация и учене...да учене, зашото и сега 90% от колегите в моята сфера, а и не само в нея, уверявам те са спрели на ниво отпреди 20 години. А преди 2007 и да станем член на ЕС беше геройство и трудно, и пара яка трябваше да имаш за да си позволиш квалификация и работа, че и научна защита в чужбина. Имаше хора и го правеха, макар единици.
                Да, аз нямах мама и тати да ми дадат три апарта и "беембе"...и да имах, щяха да ми дадат и да ме оставят посредствена богата маймуна...мандрил, шебек. Айде бъди по-аналитичен и задълбочен, поне като при анализа за имотите и вземай предвид повече фактори когато мислиш и умотвориш. В противен случай си оставаш изказал се обикновен чекиджия, като многото разбирачи от кварталната кръчма. А нямам такова мнение за теб.
                Дали е било гурбет, и защо не съм стоял до кълката на жена ми, мама и тати ти няма да разбереш, но опитай поне да схванеш че аз не съм подвластен на някакви похлупаци и норми. Аз съм човек уважаващ и себе си и ако жена ми беше сексапилна млекарка щеше да иска да продава повече млеко, аз пък искам и днес да работя с хора които съм работил там. И го праея. С кого да работя? С пионките които нагласяеат нещата в тяхна полза и затова дефакто реформа няма ли? До Нова година мога да ти говоря за схемите и защо аз трябва са комуникирам днес с ливанеца експерт или с германеца от Щутгарт, или с още много хора с които се радвам че бях в екип. Айде не ме туряй да бутам колички с деца и бебета и да ходя да се карам с даскалиците по родителски срещи и да се надмервам с разни муцуни кой е по-по най от образцовоте ни деца и ние образцовите гъзолизци.
                По-важното е че дъщеря ми започва работа, специализация и докторантура за научна степен. Има кой да и го предложи и да се труди оттук насетне. Аз ходех на три места да бачкам 2005-2007 за да мога да оцелявам. Глей си трактора и хобито и не прави аналогии по лични въпроси които не са ти ясни хич.
                ясни са ми причините да заминеш на гурбет, НО не ми е ясно какъв е смисълът на развитието ти след като се върна... добре си изкарал, но какъв е смисълът ... да се периш пред 'каки', които като видят, че не си склонен да харчиш нужното по тях се преориентират и да рентваш купените имоти, че да имаш...доходност?!?..

имаш добра професия, имаш пари, защо не се радваш на придобивките, а ги правиш на ХАН за някакви кинти други да им се радват (визирам докторската, а вероянто и на морето ще пускаш гости). В София нямаш по-читав имот от докторската, че да кажеш рентвам, защото имам хубаво за мен.. и така
                Last edited by bertram; 14.07.2024, 01:33.

Коментар

Бетърчо, глей хората кво ми пишат:

I will depart 10 AM.
                  In my opinion this is a VERY HIGH QUALITY Airbnb I hope all your guests respect the unit. I will provide VERY POSITIVE comments.
                  Cheers
                  ....

глей аз кво отговарям, защото оценявам лично аз като собственик това което пишат:

Thank you very much, Mr..... I highly appreciate your impressions. I try to maintain a good standard of my home in the center of European Sofia.
                  Пак си измисляш. Къде го пишат тва? Дай лиМк да видим.

Коментар

• понякога се чудя това ли е смисълът да дадеш 14-15 години (най-значиматата част от съзнателния си живот) в гурбет без семейството подобно на моряк... ,че да може като минеш 55 да се периш на перонците

колко струва това детето ти да порастне далеч от теб и какъв е смисълът на тухлогоненето??

ПП хубав апартамент, стегнат като да си го ползваш лично ти и семейството и накрая какво - хан... и защо. Парите ли не ти стигат?

Коментар

Благодаря ти...сигурно се досещаш че подобни отзиви имам в изобилие. Просто се кефя когато някой е доволен и съм успял да удовлетворя вкуса и престоя му. Аз съм лекар, същото важи и за това което работя. Тези неща ни пазят да не се превърнем в психари, не парите, дебелоочието и показността те карат да се чувстваш удовлетворен ти самия, а ако си успял да съчетаеш печалбата с профи и човешко, даже бих казал friendly поведение.
                      Сигурен съм, че имаш доста подобни отзиви, но ми е смешно как се хвалиш и се опитваш да се изтъкваш пред нас бедните чакали, койоти, перонаджии и т.н... Абе малко ми идва в повече подобно самохвалство, но хора всякакви. Жив и здрав.

Коментар

Бетърчо, глей хората кво ми пишат:

I will depart 10 AM.
                        In my opinion this is a VERY HIGH QUALITY Airbnb I hope all your guests respect the unit. I will provide VERY POSITIVE comments.
                        Cheers
                        ....

глей аз кво отговарям, защото оценявам лично аз като собственик това което пишат:

Thank you very much, Mr..... I highly appreciate your impressions. I try to maintain a good standard of my home in the center of European Sofia.
                        Колега, добре, че е форума за да си вдигнеш самочувствието. Браво, развесели ме.

Коментар

• Ооооохххх

Още не са готови да обобщават впечатленията си от България, защото са прекарали в страната само четири седмици

bTV Новините
                          https://btvnovinite.bg › tag
                          Силна буря с виелици затвори магистрали и причини транспортен хаос в САЩ. 27 ... На много места бяха затворени пътища, а Добрич е изцяло изолиран от света.

https://btvnovinite.bg/bulgaria/lede...jag-obzor.html

Искам тия същите цръвули, да ги попитат през пролетта (ако все още не са драснали де ), как са изкарали суровата (но за сметка на тва продължителна) арктическа зима в Добричко.
                          Last edited by better; 13.07.2024, 18:23.

Коментар

Това потвърждава подозренията ми че наистина много немци, холандци, скандинавци, румънци поглеждат към Бг. И не става дума за заяждане или спорове без смисъл. Това е истина, имам инфо колко немци са наели северно от Варна около Балчик, а някои искат и да купят. Това не означава че дават пара без да мислят, проучват и те, и помня как захлупих аз от англичанина прескачайки една немкиня.
                            Сънувал си, никой не поглежда, дори ако има някой заблуден дет се набутал, гледа да разкара кофтора без пари и да изчезне. Севернито черноморие е приключило отдавна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor
                              Германски семейства: защо се преместихме в България

https://www.dw.com/bg/germanski-seme...ria/a-69640365
                              На 1 час път от морето, в някво забравено от бога добричко село. Зимата като го блокират за 10 дена виелиците и като види, че добричката болница има 5 доктора на 70 год, бързо ще си обере крушите, камто направиха хиляди англичани.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor
                                Хахахахаха, кратко и ясно:
                                НСИ отчита 16% поскъпване годишна база на жилищата в страната през първото тримесечие на 2024 г.
                                А колко е инфлацията според НСИ ? А колко е РЕАЛНАТА ? Толкова има и някакво имагинерно поскъпване.
                                Имотите се "качват" само по офертни,без да има сделки и то с темп, доста изостващ от инфлацията.
                                Реален ръст НЯМА,опитват да догонят инфлацията,но са доста назад.
                                И това е когато сме БАШ на върха и десетки хиляди м2 в нови обори ще бъдат пуснати тази година на тезгяха.
                                Ами след краша?
                                Даже някои купиха точно на ФЕД пивота и президенските избори,какво повече да говорим
                                Last edited by mibova; 13.07.2024, 10:50.

Коментар

Working...
                                X