Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
300 е много
по-скоро около 200 - 220 е нещо възможно, но зависи от доста неща.
Това е за апартаменти като този който ти постна. Подобни са цените и в Карабасел в Ница, ако някой държи да е пък в Каре-то ше боли въпреки според мен е набеден квартал за наеми, по-скоро е за живеене. Антиб е малко по-евтин. На Ривиерата има доста сгради от 19 век с високи тавани и понякога малки апартаменти ги преправят да имат фалшив втори етаж и спиш отгоре и долу ма това е като туристическа спалня, всичко е отворено , на практика 4-5 човека спите в една стая ... да не се бъркат тия с нормалните апартаментиLast edited by segato; 15.07.2024, 12:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev
Щото сте бойци, затова, остави ме да имам поглед върху нещата. Изобщо не ме е еня че не сте ходили в казарма, не е това темата, но всеки детайл дава отражение.
Поделението не е в Шабла, гледам си попил термини като "пансион" за девици...похвално. но да ми го казваш ти е малко смешно.Last edited by X_Y; 15.07.2024, 10:06.
- 1 like
Коментар
-
Френска Ривиера (КАН)
https://www.green-acres.fr/en/proper...t8g01zbe32.htm
97кв (вероятно реални) с 2 спални на 10 мин пеша от центъра
има доста подобни... само пари и желание да има човек
ПП доста прилично довършено и обзаведено, добра тераса, асансьор...Last edited by bertram; 14.07.2024, 17:04.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Не знам защо си мислиш че се перча, дърпам ушите на бойците които се заблуждават с анализите и прогнозите си...за имотите и живота си изобщо. Трябва ти да достигнеш още малко във възрастта за да станеш по-умерен и зрял в закюченията си. Не ми заприличвай на Кретена да си позволяваш да оценяваш нямайки и елементарна представа ….
Това което искам да ти кажа е че и ти и лордчето и останалите си създавате някакви историии в главите как другите били бедняци, не били ходили незнам си къде , нямали семейства … и после ставате смешни. Айде успокойте се малко и го давайте по-скромно
- 3 Харесвания
Коментар
-
За да ти обяснявам, уважаеми Берти целия си живот ще ми е сложно и трудно във форум с писане, а и трябва да вникнеш в детайлите на една кариера, развитие, помощ, кога си полезен, кога не, с какво точно.
Не знам защо си мислиш че се перча, дърпам ушите на бойците които се заблуждават с анализите и прогнозите си...за имотите и живота си изобщо. Трябва ти да достигнеш още малко във възрастта за да станеш по-умерен и зрял в закюченията си. Не ми заприличвай на Кретена да си позволяваш да оценяваш нямайки и елементарна представа от работата ми и защо съм отишъл да "печеля"... печеля и опит и комуникации с работни експерти, в 2007 та до 2014 беше дива ,,пустош" в нивото на моята професия, добре че станаха достъпни нещата за квалификация и учене...да учене, зашото и сега 90% от колегите в моята сфера, а и не само в нея, уверявам те са спрели на ниво отпреди 20 години. А преди 2007 и да станем член на ЕС беше геройство и трудно, и пара яка трябваше да имаш за да си позволиш квалификация и работа, че и научна защита в чужбина. Имаше хора и го правеха, макар единици.
Да, аз нямах мама и тати да ми дадат три апарта и "беембе"...и да имах, щяха да ми дадат и да ме оставят посредствена богата маймуна...мандрил, шебек. Айде бъди по-аналитичен и задълбочен, поне като при анализа за имотите и вземай предвид повече фактори когато мислиш и умотвориш. В противен случай си оставаш изказал се обикновен чекиджия, като многото разбирачи от кварталната кръчма. А нямам такова мнение за теб.
Дали е било гурбет, и защо не съм стоял до кълката на жена ми, мама и тати ти няма да разбереш, но опитай поне да схванеш че аз не съм подвластен на някакви похлупаци и норми. Аз съм човек уважаващ и себе си и ако жена ми беше сексапилна млекарка щеше да иска да продава повече млеко, аз пък искам и днес да работя с хора които съм работил там. И го праея. С кого да работя? С пионките които нагласяеат нещата в тяхна полза и затова дефакто реформа няма ли? До Нова година мога да ти говоря за схемите и защо аз трябва са комуникирам днес с ливанеца експерт или с германеца от Щутгарт, или с още много хора с които се радвам че бях в екип. Айде не ме туряй да бутам колички с деца и бебета и да ходя да се карам с даскалиците по родителски срещи и да се надмервам с разни муцуни кой е по-по най от образцовоте ни деца и ние образцовите гъзолизци.
По-важното е че дъщеря ми започва работа, специализация и докторантура за научна степен. Има кой да и го предложи и да се труди оттук насетне. Аз ходех на три места да бачкам 2005-2007 за да мога да оцелявам. Глей си трактора и хобито и не прави аналогии по лични въпроси които не са ти ясни хич.
имаш добра професия, имаш пари, защо не се радваш на придобивките, а ги правиш на ХАН за някакви кинти други да им се радват (визирам докторската, а вероянто и на морето ще пускаш гости). В София нямаш по-читав имот от докторската, че да кажеш рентвам, защото имам хубаво за мен.. и така
Last edited by bertram; 14.07.2024, 01:33.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian levБетърчо, глей хората кво ми пишат:
I will depart 10 AM.
In my opinion this is a VERY HIGH QUALITY Airbnb I hope all your guests respect the unit. I will provide VERY POSITIVE comments.
Cheers
....
глей аз кво отговарям, защото оценявам лично аз като собственик това което пишат:
Thank you very much, Mr..... I highly appreciate your impressions. I try to maintain a good standard of my home in the center of European Sofia.
- 1 like
Коментар
-
понякога се чудя това ли е смисълът да дадеш 14-15 години (най-значиматата част от съзнателния си живот) в гурбет без семейството подобно на моряк... ,че да може като минеш 55 да се периш на перонците
колко струва това детето ти да порастне далеч от теб и какъв е смисълът на тухлогоненето??
ПП хубав апартамент, стегнат като да си го ползваш лично ти и семейството и накрая какво - хан... и защо. Парите ли не ти стигат?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Благодаря ти...сигурно се досещаш че подобни отзиви имам в изобилие. Просто се кефя когато някой е доволен и съм успял да удовлетворя вкуса и престоя му. Аз съм лекар, същото важи и за това което работя. Тези неща ни пазят да не се превърнем в психари, не парите, дебелоочието и показността те карат да се чувстваш удовлетворен ти самия, а ако си успял да съчетаеш печалбата с профи и човешко, даже бих казал friendly поведение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian levБетърчо, глей хората кво ми пишат:
I will depart 10 AM.
In my opinion this is a VERY HIGH QUALITY Airbnb I hope all your guests respect the unit. I will provide VERY POSITIVE comments.
Cheers
....
глей аз кво отговарям, защото оценявам лично аз като собственик това което пишат:
Thank you very much, Mr..... I highly appreciate your impressions. I try to maintain a good standard of my home in the center of European Sofia.
Коментар
-
Ооооохххх
Още не са готови да обобщават впечатленията си от България, защото са прекарали в страната само четири седмици
bTV Новините
https://btvnovinite.bg › tag
Силна буря с виелици затвори магистрали и причини транспортен хаос в САЩ. 27 ... На много места бяха затворени пътища, а Добрич е изцяло изолиран от света.
https://btvnovinite.bg/bulgaria/lede...jag-obzor.html
Искам тия същите цръвули, да ги попитат през пролетта (ако все още не са драснали де), как са изкарали суровата (но за сметка на тва продължителна) арктическа зима в Добричко.
Last edited by better; 13.07.2024, 18:23.
Коментар
-
Това потвърждава подозренията ми че наистина много немци, холандци, скандинавци, румънци поглеждат към Бг. И не става дума за заяждане или спорове без смисъл. Това е истина, имам инфо колко немци са наели северно от Варна около Балчик, а някои искат и да купят. Това не означава че дават пара без да мислят, проучват и те, и помня как захлупих аз от англичанина прескачайки една немкиня.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BailorГермански семейства: защо се преместихме в България
https://www.dw.com/bg/germanski-seme...ria/a-69640365
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BailorХахахахаха, кратко и ясно:
НСИ отчита 16% поскъпване годишна база на жилищата в страната през първото тримесечие на 2024 г.Толкова има и някакво имагинерно поскъпване.
Имотите се "качват" само по офертни,без да има сделки и то с темп, доста изостващ от инфлацията.
Реален ръст НЯМА,опитват да догонят инфлацията,но са доста назад.
И това е когато сме БАШ на върха и десетки хиляди м2 в нови обори ще бъдат пуснати тази година на тезгяха.
Ами след краша?
Даже някои купиха точно на ФЕД пивота и президенските избори,какво повече да говоримLast edited by mibova; 13.07.2024, 10:50.
- 1 like
Коментар
Коментар