Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Така е , образованието върви много надолу с пенсионирането на качествените учители., но все още ставаме Аз имах 3-4 учители, особено в гимназиалният период , които ми формираха светогледа и ценностите в степен като на родителите ми....знанията отделно. И го правеха безкористно ей така за да развият едно чаве.... Невероятни ХОРА.
Сега става все по-зле. Само се надявам моите деца да хванат последният влак на някои учители идеалисти...ако има останали такива все още....Last edited by national power; 05.07.2021, 07:35.
- 2 Харесвания
Коментар
-
За Виена преди с Мишето спорехме / той пробутваше някакви предградия на 50 км от града разбирай около Братислава :-)/ , та позабравил съм нещата точно, но имаше някаква яка социална система с тънки спонсорирани наеми за държавни/общински жилища, които убиват наемният бизнес.. Данъци и транзакционни разходи бяха умопомрачителни. Некратно никакъв смисъл да се инвестира дори ако си местен, а от България съвсем.
Нямам съмнение че и двамата са наясно поне с част от проблемите. Това че Европейските градове са хубави и подредени не е достатъчно условие да изсипеш няколко торби с пари....И затова гледат София, но трудно се свиква с лошият избор на качествено и ако го има високата му цена.... И за мен сега гледам е неприемливо, но това е положението....Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Браво Джони добър си бил, аз бях по-зле от теб.... доста....Кой колкото може и учи...,:-)...
Помня как беше и че имаше много добри тогава, а сега нямам идея / децата ми са малки/. Ако е така както го описваш е жалко. Приоритетите на децата се промениха и е трудно да ги мотивираш да напредват, а насила не става.... Има много неща , които ги разсейват, разбира се и примера , че с чалга, кражби и връзки се печели , а със знания не също се намесва....
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнениеСравняваш ябълки с круши и твърдиш, че нищо не си сгрешил. Смешна работа. Какви заплахи видя, освен подобаващ отговор на твоето твърдение, че съм лъжец, а всъщност манипулаторът е друг.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Стига повтарял като папагал, аз в чуждото не гледам, тука няколко другаря се пънете да оценявате хората. Та кажи оценителю какъв ти е приблизителния годишен доход ?!
Нали ти отговорих - Скъсан клошар съм
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Гледането в чужда паница ще ти докара инфаркт не мога да ти го причиня деца имаш да гледаш
Коментар
-
Ти се напрЕгаш бе, мен ми дреме на тва. Кажи квото те питах .Last edited by X_Y; 05.07.2021, 08:59.
- 2 Харесвания
Коментар
-
На кой въпрос БЕ - Това да не ти е "Искрено и Лично"
Жив и здрав гледай си децата и се радвай на живота не се напрегай на другите за имотите не всичко на този свят е имотиLast edited by X_Y; 05.07.2021, 08:58.
Коментар
-
Отговори ми на въпроса бе ! Джони като ерген иска в конюшня да живее , аз с три деца живея в тристаен и ми е ок.Искам къща но по натам ще е Ок конюшните струват пари, масово българина живее в 60 квадрата .Ама старите 60 квадрата са новите 48. Но тва е друга тема. Дай отговори ми кви кинти нето приблизително правиш на година. Ако те е срам може и на лично .
Жив и здрав гледай си децата и се радвай на живота не се напрегай на другите за имотите не всичко на този свят е имоти
- 1 like
Коментар
-
Ти си много интересен човек - От половин година Джонката и Номчето мрънкят как не можели да си харесат нищо за 200-300к евро а вие си траете
Като аз го кажа скачате като на пружини
Още чакам да ми дадеш линк на хубав имот в София за 200к евро дето да си заслужава паритеLast edited by pa4anga; 05.07.2021, 02:02.
Коментар
-
Бегаш по тъча ама се правиш тука на нещо . Питал съм нещо елементарно, не е нужно да ми отговаряш с абсолютна точност . Говориш че 500к не са пари, та кажи ти колко правиш на година и от какво . Дай да се посмеем всички !
Като аз го кажа скачате като на пружини
Още чакам да ми дадеш линк на хубав имот в София за 200к евро дето да си заслужава парите
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie
Пачанга приеми че съм скъсан клошар и само си фантазирам предполагам че така ще спиш по добре
Коментар
-
Мисля че грешиш за Номчето. Писал е къде е инвестирал парите от имота. Само предполагам, но макар и добре да е изкарал има риск да отиде и много надолу / знаем че акциите потъват много по-бързо от имотите/ затва иска да ги намести безрисково, но не може да намери в какво.... Трудна ситуация за взимане на решение....
Номчето е купил на зелено щото не е имал кеш да купи нещо готово преди няколко години и е продал като е станало време да плаща пълната сума с парите дето е извадил сега гледа да сложи на нещо за начална вноска и да го вземе с кредит
А ако е сложил нещо в акции е по скоро символично, няма сърце за тая работа
Изкарва пари момчето но леко се преекспонира и се взима прекалено на сериозноLast edited by ledosvetlenie; 05.07.2021, 01:56.
Коментар
-
Нали това написах имотник си останал ти е един гараж
Не можете да осъзнаете че по форумите няма никакво значение колко имота имаш
- 1 like
Коментар
Коментар