IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
    Моля, моля, не обиждай бетъра, ако обичаш.
    Наскоро се запознах с група пенсионирани наскоро англичани, мнооого богати. По нищо не можеш да кажеш, че са мнооого богати. А хората са богати от няколко поколения, като са успяли да умножат това, което са имали в наследство и наистина става дума за доста милиондаци. Абсолютно обикновени и нормално изглеждащи хора, които се държат като такива. Това е някакъв комплекс , някаква балканска простотия да се изтъкваме и показваме колко стотинки имаме и сме голямата работа. Клета история. Мисля, че Варна държи първо място в тази надпревара, за съжаление.
    Мдам, не са много местата по света, където жените се гримират, за да излязат на кафе "на главната".
    Нито пък хора, живеещи на хляб, лютеница и пастет да имат телефон за 2к лв - на изплащане!
    А това с дрехите ... зависи, има богати хора интелигентни с много скъпи дрехи, но там няма огромни емблеми, принтове и картинки.

Коментар

• Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение

3 продадох.
      Затуй ли си толкова сърдит.....

Коментар

• Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение

3 продадох. Един за печалба, един щото нямах време за ремонт и един за да се науча да не продавам

Когато чуя някой да казва, че 600лв са нищо, че 5000лв е ала-бала веднага разбирам, че това е или някакво IT което тъкмо е почнало да вади х 10к лева, след като му счупват очите и пръстите от бачкане с 3 монитора и 2 телефона или е някой "експерт кафеджист, който прави средно лате с много пяна" в някаква перачна кафеджийници, дето ходят само друго комплексари на 3к заплати с тениски валенсиага...Опитът в този живот ми показва, че на 99% са хора с някакви такива професии...и просто случайност+пазарна конюктура и временен глич от няколко години ги е добутал до там да си мислят, как парите нищо не струват и какви вълшебни инвестиции има да вадиш х 30к на месец с тройно по-малък нетъурф...

Точно такива индиви ще са първите, които ще духнат супата като тръшне една яка криза или станат някакви технологични промени. Тогава и 2 за лев да дават тухлите пак няма да има за тях, щото никой няма да пие двойно лате със средна пяна вече...

А пък другите обяснения за ривиери и други мечтани мега доходности и др ала бала, ще игнорирам. Така де няма как да напишеш книга, ако преди това не си се научил да четеш. А тук само новелисти.

Наскоро ходих на гости на друг континент на мултимилионер, живеещ в затворен комплекс по-голям от Младост и Люлин взети заедно със само 5000човека. Как пък той и приятелите му селф мейд милионери не казаха, че 5000лв. са некви никакви пари и как пък всички бяха с дрехи от HM не разбирам. Всъщност за дрехите разбирам, когато си караш Поршето или се возиш на яхтата никой не те вижда какво носиш, но те в офиса ли кафеджийницата с 15часови смени, докато правят яките кинти, няма как да знаят какво се вижда или не.
        Моля, моля, не обиждай бетъра, ако обичаш.
        Наскоро се запознах с група пенсионирани наскоро англичани, мнооого богати. По нищо не можеш да кажеш, че са мнооого богати. А хората са богати от няколко поколения, като са успяли да умножат това, което са имали в наследство и наистина става дума за доста милиондаци. Абсолютно обикновени и нормално изглеждащи хора, които се държат като такива. Това е някакъв комплекс , някаква балканска простотия да се изтъкваме и показваме колко стотинки имаме и сме голямата работа. Клета история. Мисля, че Варна държи първо място в тази надпревара, за съжаление.
        Last edited by Minaiivan; 15.07.2024, 20:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

айде сега и ти капризи

важното е, че няма да правиш баня , защото в Кан ще ти излезе като 4 бани по Варненско
          отделно, че тези казанчета се ремонтират със затворени очи, а едно спешъл вградено може да ти вгорчи(осолени) бая живота в даден момент.
          Ахъм, викаш за 400к толко.

Коментар

• Баси, сигурно сега излязох повишител, а съм си чистокръвен понижител, просто на черното бяло не бива да се казва...

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev

Клоуни. 600 лв на вечер били жълти стинки за къщата ми, макар и когато аз реша, 4750 лв месечно от наеми в Сф били по-малко и от дохода на един общак. Но, видиш ли, те необщаците вероятно с десетки левове нагоре, некъде към 8-10 К лева и един имот им е много. Да, Владиславово им идва просташко, искат в Сф, но не къде да е, нищо че и в Бусманци не могат и да помечтаят да купят и гараж даже. Де го Диска да ги поучи, че ако ти са малки топките нито мъж, нито жена ще станеш. Да им каже как купи семнайсе гаража и ги разпродаде когато му беше времето. Пак е нещо, и то не малко. Нашите вълчаци - статистици с "мерки и теглилки", и все топките им леки и малки. Регистратори и очи пълни, ръце празни. Чуй ги само...инвеститори в имоти били тези които се занимават с десетки и стотици...вчерашни свирчовци от на мама и тати хранилката и вече имат визия. Ние с по 10 имота сме любители и балъци щото едва връзваме по 5 бона и то от половината отдадени. Що пък не съм отдал всичките...ми за да питаш и щото не си ми в таргета наематели. Баси наглите хлапаци с бели чорапи. ...чорапогащи май.
              3 продадох. Един за печалба, един щото нямах време за ремонт и един за да се науча да не продавам

Когато чуя някой да казва, че 600лв са нищо, че 5000лв е ала-бала веднага разбирам, че това е или някакво IT което тъкмо е почнало да вади х 10к лева, след като му счупват очите и пръстите от бачкане с 3 монитора и 2 телефона или е някой "експерт кафеджист, който прави средно лате с много пяна" в някаква перачна кафеджийници, дето ходят само друго комплексари на 3к заплати с тениски валенсиага...Опитът в този живот ми показва, че на 99% са хора с някакви такива професии...и просто случайност+пазарна конюктура и временен глич от няколко години ги е добутал до там да си мислят, как парите нищо не струват и какви вълшебни инвестиции има да вадиш х 30к на месец с тройно по-малък нетъурф...

Точно такива индиви ще са първите, които ще духнат супата като тръшне една яка криза или станат някакви технологични промени. Тогава и 2 за лев да дават тухлите пак няма да има за тях, щото никой няма да пие двойно лате със средна пяна вече...

А пък другите обяснения за ривиери и други мечтани мега доходности и др ала бала, ще игнорирам. Така де няма как да напишеш книга, ако преди това не си се научил да четеш. А тук само новелисти.

Наскоро ходих на гости на друг континент на мултимилионер, живеещ в затворен комплекс по-голям от Младост и Люлин взети заедно със само 5000човека. Как пък той и приятелите му селф мейд милионери не казаха, че 5000лв. са некви никакви пари и как пък всички бяха с дрехи от HM не разбирам. Всъщност за дрехите разбирам, когато си караш Поршето или се возиш на яхтата никой не те вижда какво носиш, но те в офиса ли кафеджийницата с 15часови смени, докато правят яките кинти, няма как да знаят какво се вижда или не.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Като видА, тоалетна с казанче и бЕгам бате...ама бЕгам надалеч..
                айде сега и ти капризи

важното е, че няма да правиш баня , защото в Кан ще ти излезе като 4 бани по Варненско
                отделно, че тези казанчета се ремонтират със затворени очи, а едно спешъл вградено може да ти вгорчи(осолени) бая живота в даден момент.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Има доста старци и бабички лекари по болниците и понеже са професори са с платен прием,

Коментар

ясни са ми причините да заминеш на гурбет, НО не ми е ясно какъв е смисълът на развитието ти след като се върна... добре си изкарал, но какъв е смисълът ... да се периш пред 'каки', които като видят, че не си склонен да харчиш нужното по тях се преориентират и да рентваш купените имоти, че да имаш...доходност?!?..

имаш добра професия, имаш пари, защо не се радваш на придобивките, а ги правиш на ХАН за някакви кинти други да им се радват (визирам докторската, а вероянто и на морето ще пускаш гости). В София нямаш по-читав имот от докторската, че да кажеш рентвам, защото имам хубаво за мен.. и така
                    +100

Без почерпка и с малка почерпка не пускат, в повечето случаи.

Има хитри хора, които още от края на 80-те години отдават апартаменти, въпреки че навремето не е било разрешено и не са имали право да държат 2 имота (визирам конкретен случай). Но са били хитри и за 37-38 г. доста са спечелили от наеми. И още държат апартамента.
                    Last edited by Evgo; 15.07.2024, 18:10.

Коментар

Френска Ривиера (КАН)

https://www.green-acres.fr/en/proper...t8g01zbe32.htm

97кв (вероятно реални) с 2 спални на 10 мин пеша от центъра

има доста подобни... само пари и желание да има човек

ПП доста прилично довършено и обзаведено, добра тераса, асансьор...
                      Като видА, тоалетна с казанче и бЕгам бате...ама бЕгам надалеч..

Коментар

• Ще поскъпнат ли имотите у нас след влизането в еврозоната? - Investor.bg

Коментар

300 е много
                          по-скоро около 200 - 220 е нещо възможно, но зависи от доста неща.
                          някой ако гледа ЛаБока или някъде нагре към Мужин може и да е 200, За апартамент с 2 спални за 2-ма възрастни и 1-2 деца между морето и rue de antibes 300 евро на нощ е съвсем прилина цена.И то ако букваш Януари Февруари. Сега са останали в повечето случаи по-скъпите. Ето това са цените на нощ за една седмица през Август

Това е за апартаменти като този който ти постна. Подобни са цените и в Карабасел в Ница, ако някой държи да е пък в Каре-то ше боли въпреки според мен е набеден квартал за наеми, по-скоро е за живеене. Антиб е малко по-евтин. На Ривиерата има доста сгради от 19 век с високи тавани и понякога малки апартаменти ги преправят да имат фалшив втори етаж и спиш отгоре и долу ма това е като туристическа спалня, всичко е отворено , на практика 4-5 човека спите в една стая ... да не се бъркат тия с нормалните апартаменти
                          Last edited by segato; 15.07.2024, 12:13.

Коментар

Сега остава и да ме убедите със Сегато че нощувката в него е 300€ и отивам да го купя.
                            300 е много
                            по-скоро около 200 - 220 е нещо възможно, но зависи от доста неща.

Коментар

Щото сте бойци, затова, остави ме да имам поглед върху нещата. Изобщо не ме е еня че не сте ходили в казарма, не е това темата, но всеки детайл дава отражение.
                              Поделението не е в Шабла, гледам си попил термини като "пансион" за девици...похвално. но да ми го казваш ти е малко смешно.
                              Казах ти че съм бил в казарма , и то на място където казвахме цивилизация на всичко извън поделението, дори и други поделения. Очевидно целиш да ме дразниш с тия подмятания Ако има някой , който лъже си ти. Дотук единственото което си доказал в този форум е че обичаш да лъжеш и дразниш.
                              Last edited by X_Y; 15.07.2024, 10:06.

Коментар

• Френска Ривиера (КАН)

https://www.green-acres.fr/en/proper...t8g01zbe32.htm

97кв (вероятно реални) с 2 спални на 10 мин пеша от центъра

има доста подобни... само пари и желание да има човек

ПП доста прилично довършено и обзаведено, добра тераса, асансьор...
                                Last edited by bertram; 14.07.2024, 17:04.

Коментар

Working...
                                X