Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Седларов освен че бъркаш пак сметките, 2007-ма бяха още времената когато никой не питаше за произход на пари, никой не плащаше данъци и нещата минаваха кеш. А тогава и данъците бяха доста по-високи. Ще се изненадам през цялата 2007-ма година да има дори и една сделка в която да няма престъпление от някакъв вид. Всичките са за конфискуване и без това. Сега мисля че поне 5 пъти по-малко се перат пари което изцяло оправя дори грешните ти сметки.
всички са за трибунал!
и конфискация, разбира се.
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Ти строител ли си, защото ако не си ти пикам на "специалиста".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Разходите за строителство отдавна нямат връзка с цените на имотите. Е, ако купувачът не се казва Цветан Цветанов.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
Не бе всичко е еднакво 1:1..
растят ли имотите уе банско
растят ли
с по 200€ на година
хихихихихи
Last edited by X_Y; 20.06.2021, 22:00.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Според мен още няма балон. Разходите за строителство се увеличават, а от там и цените.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
седларов, оти мамалигарите не се бутат с лакти за селските имоти край вазе, както сънуваше ??
глей ся, това е краен квартал във Констанца, няма една дупка и хартийка по улиците,
румънците се връщат от чужбина, вдигнаха им пенсии и заплати, имотите растат със двуцифрени числа навсякъде, няма работна ръка, схващаш ли ?
Коментар
-
Синдромът "този път е различно"...Не е пропуснал нито един финансов балон в последните няколко века.
Не твърдя нищо конкретно, само го отбелязвам като исторически факт.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Синдромът "този път е различно"...Не е пропуснал нито един финансов балон в последните няколко века.
Не твърдя нищо конкретно, само го отбелязвам като исторически факт.Last edited by X_Y; 20.06.2021, 22:00.
Коментар
-
2007-ма - средна заплата за София около 400лв vs. 2021-ва средна заплата за София 2000лв (разлика 500%)
2007-ма средна цена на м2 в София 1200 евро vs. 2021-ва средна цена за м2 в София 1200 евро.
2007-ма лихви по ипотечни кредити около 8-9% vs. 2021-ва лихви около 2-3%
Тук нещичко дали не ти прави впечатление? Щото аз все си мисля, че за да се случи 2007-ма сега, първо имотите също трябва да прибавят 500%, а лихвите да се покачат до поне 7%.
демек средната цена за м2 за София да стане 7200 евро и тогава ще имаме пукане на балона.
Не ти харесват цифрите? И на мен не ми харесват, но това не е причина да си заровя кратуната у песъка.
Приятно чеканье!Не е пропуснал нито един финансов балон в последните няколко века.
Не твърдя нищо конкретно, само го отбелязвам като исторически факт.
- 2 Харесвания
Коментар
-
2007-ма - средна заплата за София около 400лв vs. 2021-ва средна заплата за София 2000лв (разлика 500%)
2007-ма средна цена на м2 в София 1200 евро vs. 2021-ва средна цена за м2 в София 1200 евро.
Тук нещичко дали не ти прави впечатление? Щото аз все си мисля, че за да се случи 2007-ма сега, първо имотите също трябва да прибавят 500%, а лихвите да се покачат до поне 7%.
демек средната цена за м2 за София да стане 7200 евро и тогава ще имаме пукане на балона.
Не ти харесват цифрите? И на мен не ми харесват, но това не е причина да си заровя кратуната у песъка.
Приятно чеканье!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Защото на никой не му се ходи по болници, села и паланки да те търси и да ти се отчита, кой какво е купил.Last edited by hazard; 20.06.2021, 20:42.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Мен ми прави впечатление че НЯМА НИ ЕДНА ВЯРНА ЦИФРА, даже не си и близо.
Като е толкова йофтино ЩО НЕ КУПУВАШ?
Що НЯМА НИ ЕДИН ЧУЖДЕНЕЦ ДА КУПУВА - ни по морето, ни по ебанско, ни из софията.Last edited by X_Y; 20.06.2021, 20:12.
Коментар
-
Приятно чеканье!
Като е толкова йофтино ЩО НЕ КУПУВАШ?
Що НЯМА НИ ЕДИН ЧУЖДЕНЕЦ ДА КУПУВА - ни по морето, ни по ебанско, ни из софията.
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар