If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пубери пускай ти в мазето си да мърсуват. Казах ти, къщата ми вече е почистена и то за 100 лева. След моето посещение за 1 и 2 Юли. Не е замърсена никак, но прах, прозорци, первази, бани и тоалетни трябва редовно да се почистват, защото инак верно и на 4 кинта може да отиде.
В Албена има доста камериерки с по 50 стаи като им изплющат и жените ходят допълнително и си бачкат. Явно съм намерил. Я не вдигай цените на почистването ако обичаш.
Аз под наем не отдавам, кво остава краткосрочно.
За 100 лв за цяла къща? Хахахах. Докажи ми, и ти давам веднага х10, т.е 1000 лв.
https://www.facebook.com/share/v/gyV...ibextid=WC7FNe
Дедо Краси в комбина с кака Поля Христова, обясняват отново как аха аха и имотите ще паднат с 30 до 50 процента. Аз мисля, че тези хора нямат нито една реална сделка в живота си. Има нещо, наречено съвест, чест, достойнство. Просто се скрий и не се излагай повече, ей го кавръка, покри се и не говор ни звук. Ама тия са решили да се излагат до последен дъх..
Е как, Поли Христова има стотици сделки и си разбира жената. Преди година много съм учил от нея.
BTW Говорейки за почистване, я кажете фирма за чистене в София.
ОК съм да си платя добре, но да получа качествена услуга.
Убеден съм, че най-ефективно е да намеря някоя леля и да и плащам на ръка без никакви посредници, но нямам много доверие.и не знам как да я намеря.
Нощувката не е една, а 9, не се прави на ощипан. Чистенето и хигиената е 100 кв. За сравнение в Сф чистене и смяна на бельо е 50 лева за 75 кв.м. Но там се плашат от наемателя. Така работят платформите - чарджи се наемателя, парите идват при мен, в моя сметка, а после чарджат мен. Още 100 лв ток да има, айде 150 сложи да се успокоиш.
Къщата може да се отдава и извън сезона за почивка, и много биха искали точно извън сезона да наемат. Но аз не ща, искам къщата ми да е на мое лично разположение. Правя го да хвана някой лев да си покрия разходите по пътуване и поддръжката.
Дай я тая чистачка насам.Мене ме дерат 70 лв за 45 кв
https://www.facebook.com/share/v/gyV...ibextid=WC7FNe
Дедо Краси в комбина с кака Поля Христова, обясняват отново как аха аха и имотите ще паднат с 30 до 50 процента. Аз мисля, че тези хора нямат нито една реална сделка в живота си. Има нещо, наречено съвест, чест, достойнство. Просто се скрий и не се излагай повече, ей го кавръка, покри се и не говор ни звук. Ама тия са решили да се излагат до последен дъх..
Ми може, освен да е станал брокераз вчера. Щото го познавам и даже сме приятели с него. Но съм забравил да го питам, дали па случайно не е станал брокераз.
Няма значение, кажи му да не се пени толкова - горещо е, може да получи Хиперхидроза.
Ти да, щом 600 кинта ги не броиш, то е ясно, ти си над тези неща. Но...25€ е таксата, да съм още по-точен, демек 48,90 български левчета.
3 кинта на кв е, за високи тавани (нал казваш, че е къща) 4 кинта, ако е мн зле вътре 5 кинта (в повечето случаи такива къщя се наемат от пубери, дет не ги пускат по заведенията, но за сметка на тва серат и драйфат къде им падне ) отиде на 6 кинта. 100 кв х 6 кинта= 600 кинта само почистването, и то ако намериш някой свободен в сезона.
Нощувката не е една, а 9, не се прави на ощипан. Чистенето и хигиената е 100 кв. За сравнение в Сф чистене и смяна на бельо е 50 лева за 75 кв.м. Но там се плашат от наемателя. Така работят платформите - чарджи се наемателя, парите идват при мен, в моя сметка, а после чарджат мен. Още 100 лв ток да има, айде 150 сложи да се успокоиш.
Къщата може да се отдава и извън сезона за почивка, и много биха искали точно извън сезона да наемат. Но аз не ща, искам къщата ми да е на мое лично разположение. Правя го да хвана някой лев да си покрия разходите по пътуване и поддръжката.
За 50 кинта не чистене, ами вратат нЕма ти отключат.
Знам. Умерен по отношение на имотите, купува в подходящ момент и има имота за инструмент, ако има друга идея - продава, не се замисля. Но и така купува, не чака да цъфнат налъмите. Той сам ви го каза...продадох за да се науча да не продавам.
Нищо незнаеш, ама ай да те светна, като гледам колко е сърдит, вероятностра да е брокераз е около 100%.
А от тези за които 600 лева са нищо и жълти стинки кво да научиш.
600 кинта за цяла къща! 6 или 8 човека бяха забравих.... от тях като машнеш кочината дет ще ти оставят, ток, вода, чистене, гладене, подготока я ти останат 300 я не, при 40-50 дена сезон.....ми жълти стинки са.
Браво, Дискче, добре им го каза. Последователно им го обясни. Не знам какъв си, повишител или понижител си, но съм се учил от теб, нищо че си по-малък от мен. И това държа да подчертая тук във форума. А от тези за които 600 лева са нищо и жълти стинки кво да научиш. Такъв да ти падне събличаш го гол от плашане и го пускаш по бели чорапи само да остане.
Моля, моля, не обиждай бетъра, ако обичаш.
Наскоро се запознах с група пенсионирани наскоро англичани, мнооого богати. По нищо не можеш да кажеш, че са мнооого богати. А хората са богати от няколко поколения, като са успяли да умножат това, което са имали в наследство и наистина става дума за доста милиондаци. Абсолютно обикновени и нормално изглеждащи хора, които се държат като такива. Това е някакъв комплекс , някаква балканска простотия да се изтъкваме и показваме колко стотинки имаме и сме голямата работа. Клета история. Мисля, че Варна държи първо място в тази надпревара, за съжаление.
Мдам, не са много местата по света, където жените се гримират, за да излязат на кафе "на главната".
Нито пък хора, живеещи на хляб, лютеница и пастет да имат телефон за 2к лв - на изплащане!
А това с дрехите ... зависи, има богати хора интелигентни с много скъпи дрехи, но там няма огромни емблеми, принтове и картинки.
3 продадох. Един за печалба, един щото нямах време за ремонт и един за да се науча да не продавам
Когато чуя някой да казва, че 600лв са нищо, че 5000лв е ала-бала веднага разбирам, че това е или някакво IT което тъкмо е почнало да вади х 10к лева, след като му счупват очите и пръстите от бачкане с 3 монитора и 2 телефона или е някой "експерт кафеджист, който прави средно лате с много пяна" в някаква перачна кафеджийници, дето ходят само друго комплексари на 3к заплати с тениски валенсиага...Опитът в този живот ми показва, че на 99% са хора с някакви такива професии...и просто случайност+пазарна конюктура и временен глич от няколко години ги е добутал до там да си мислят, как парите нищо не струват и какви вълшебни инвестиции има да вадиш х 30к на месец с тройно по-малък нетъурф...
Точно такива индиви ще са първите, които ще духнат супата като тръшне една яка криза или станат някакви технологични промени. Тогава и 2 за лев да дават тухлите пак няма да има за тях, щото никой няма да пие двойно лате със средна пяна вече...
А пък другите обяснения за ривиери и други мечтани мега доходности и др ала бала, ще игнорирам. Така де няма как да напишеш книга, ако преди това не си се научил да четеш. А тук само новелисти.
Наскоро ходих на гости на друг континент на мултимилионер, живеещ в затворен комплекс по-голям от Младост и Люлин взети заедно със само 5000човека. Как пък той и приятелите му селф мейд милионери не казаха, че 5000лв. са некви никакви пари и как пък всички бяха с дрехи от HM не разбирам. Всъщност за дрехите разбирам, когато си караш Поршето или се возиш на яхтата никой не те вижда какво носиш, но те в офиса ли кафеджийницата с 15часови смени, докато правят яките кинти, няма как да знаят какво се вижда или не.
Моля, моля, не обиждай бетъра, ако обичаш.
Наскоро се запознах с група пенсионирани наскоро англичани, мнооого богати. По нищо не можеш да кажеш, че са мнооого богати. А хората са богати от няколко поколения, като са успяли да умножат това, което са имали в наследство и наистина става дума за доста милиондаци. Абсолютно обикновени и нормално изглеждащи хора, които се държат като такива. Това е някакъв комплекс , някаква балканска простотия да се изтъкваме и показваме колко стотинки имаме и сме голямата работа. Клета история. Мисля, че Варна държи първо място в тази надпревара, за съжаление.
Коментар