IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor

Вярно, забравих..не съм искал да те обиждам, ама такова безподобно парвеню, като теб...снимките биха били само в твой финансов ущърб, не съм се отказал да търся собственика
    Вместо да се занимаваш с глупости, ела да удариш ена финна шпакловка, че тия моите си оставили ръцете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor

Варненският ни колега, явно се сравнява с индийката, като предизвикателност в почистването...
      Айде пак почна с обидите, май забравяш, че имам ени снимки.
      Last edited by mibova; 17.07.2024, 09:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev

Какво да ми платиш бре, нямаш ядове, под наем ли искаш къщето. Твое е, заповядай. Ама да не си от тези дето серат и драйфат навсякъде, гледам все такива даваш за пример. Ако искаш чистачката и за теб ще и кажа, ако иска да ходи да ти чисти у Варна, аз нямам нищо против да си изкара жената някой лев.
        Ам такива давам за пример, понеже имам един приятел, има 17 год дангалаци, които наемали няква вила и се осирали там. Той си мислеше, че купонясват мирно и кротко, докато не му пратили снимки как синчето му лежи върху драйфано. Аве гнусотия. Разбира се, не го пожелавам на никой хазяин, но все ми се струва, че голяма част от хората наемат вили, за да правят мизерии, които в хотелите не могат.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev

Бетърчо, стига с твоите детински неща бе момче, касов бон ли да и искам. Седнали сме да пишем тук нещо, да споделим вие само едно и също знаете. Казвам ти колко е, дано остане така, засега веднъж е чистила. Ето казвам, чистачката не взема скъпо, за такива като мен които са далеч чистенето и поддържанрто на двора е проблем. И то е скъпо.
          Мани го касовия бон, дай нейн тел, ако ми изчисти за левче квадратя, ще ми пратиш банкова сметка, където да преведа твоите 1 лв на кв.

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Божеееее, колко мъка има на тоя свят! Господине нa кой континент сте били на гости ? Африка ? Мулти, Мега и Гига милионерите едва ли носят евтини тийнейджърски марки, но дори да носят H&M няма да разберете защото на това ниво не се носят дрехи с напечатани марки. Няма да видите и надписи Гучи и Баленсиага, и да, с Б се пише. По-скоро Кучинели и подобните псевдо анонимни брандове. Ако сте платили няколко милиона за яхта, по скоро ще се спрете на класика като Хансен , Спери или Лойд. При дрехите и обувките за яхта има изисквания за непромокаемост, да не се пързалят на мокра палуба и т.н. Просто е невероятно че може да приказвате такива глупости. На лов пак ли с H&M ходят. Да не отварям дума че Порше не е това което си мислите. В едно сте прав, много новелисти!
            Уоу, колко си запознат. Бас ловя че не си се качвал на яхта никога през живота си.
            Last edited by Minaiivan; 16.07.2024, 23:50.

Коментар

• Експерти обясниха летящите цени на имотите и прогнозираха, че пикът тепърва предстои

Високото търсене и ниските лихвени проценти на банките са сред основните причини

Ко става бре, ние чакаме на дедо Краси прогнозата за 50 процента надолу, те викат, пик щяло да има хахахах

Коментар

• Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение

3 продадох. Един за печалба, един щото нямах време за ремонт и един за да се науча да не продавам

Когато чуя някой да казва, че 600лв са нищо, че 5000лв е ала-бала веднага разбирам, че това е или някакво IT което тъкмо е почнало да вади х 10к лева, след като му счупват очите и пръстите от бачкане с 3 монитора и 2 телефона или е някой "експерт кафеджист, който прави средно лате с много пяна" в някаква перачна кафеджийници, дето ходят само друго комплексари на 3к заплати с тениски валенсиага...Опитът в този живот ми показва, че на 99% са хора с някакви такива професии...и просто случайност+пазарна конюктура и временен глич от няколко години ги е добутал до там да си мислят, как парите нищо не струват и какви вълшебни инвестиции има да вадиш х 30к на месец с тройно по-малък нетъурф...

Точно такива индиви ще са първите, които ще духнат супата като тръшне една яка криза или станат някакви технологични промени. Тогава и 2 за лев да дават тухлите пак няма да има за тях, щото никой няма да пие двойно лате със средна пяна вече...

А пък другите обяснения за ривиери и други мечтани мега доходности и др ала бала, ще игнорирам. Така де няма как да напишеш книга, ако преди това не си се научил да четеш. А тук само новелисти.

Наскоро ходих на гости на друг континент на мултимилионер, живеещ в затворен комплекс по-голям от Младост и Люлин взети заедно със само 5000човека. Как пък той и приятелите му селф мейд милионери не казаха, че 5000лв. са некви никакви пари и как пък всички бяха с дрехи от HM не разбирам. Всъщност за дрехите разбирам, когато си караш Поршето или се возиш на яхтата никой не те вижда какво носиш, но те в офиса ли кафеджийницата с 15часови смени, докато правят яките кинти, няма как да знаят какво се вижда или не.
                Божеееее, колко мъка има на тоя свят! Господине нa кой континент сте били на гости ? Африка ? Мулти, Мега и Гига милионерите едва ли носят евтини тийнейджърски марки, но дори да носят H&M няма да разберете защото на това ниво не се носят дрехи с напечатани марки. Няма да видите и надписи Гучи и Баленсиага, и да, с Б се пише. По-скоро Кучинели и подобните псевдо анонимни брандове. Ако сте платили няколко милиона за яхта, по скоро ще се спрете на класика като Хансен , Спери или Лойд. При дрехите и обувките за яхта има изисквания за непромокаемост, да не се пързалят на мокра палуба и т.н. Просто е невероятно че може да приказвате такива глупости. На лов пак ли с H&M ходят. Да не отварям дума че Порше не е това което си мислите. В едно сте прав, много новелисти!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

в момента го играят 'ден година храни'

ако не си инвалид ...запретвай ръкави и давай
                  Аз искам като лева - левче на кв, даже съм готов да платя същото и на него, но знам, че ще тръгне да се оправдава, че тази цена е само за него и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Аз под наем не отдавам, кво остава краткосрочно.
                    За 100 лв за цяла къща? Хахахах. Докажи ми, и ти давам веднага х10, т.е 1000 лв.
                    мани и аз съм закъсал за чистачка. Идва една 2 пъти в месеца уж да бърше прах по мебели и банята да мие ама мрънка, не си върши работата. А и аз 100лв давам за месеца. А преди давах 60 за 4 пъти . Няма такива времена вече и ми чистеха перфектно
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Половин милки за 50 кв + 1000 евра ремонт и обзавеждане (среден клас). Ще има да чака.....

Кве е тази "спалня" 8 кв???? Как ще побереш нормално легло? Автора на прокта да си фърли дипломата в коша.
                      Реакцията е напълно резонна, но мога да дам малко повече контекст, тъй като дебнех да взема един апарт там.

Почти съм сигурен, че в случая става дума за апартаменти, които са били предвидени да си останат собственост на инвеститора и да бъдат отдавани средносрочно/дългосрочно за под наем (виж BLD LIVING).
                      В някой момент преди поне половин година обаче всички тези апартаменти излязоха на пазара (тези прословути 10% доходност за две години от билбордовете), повечето ремонтирани и с оборудване.

Тезата ми е, че от BLD са си направили лесната сметка, че им е по-доходно да продадат предвид неочаквано големия ръст на цените за трите години, в които се строя сградата.
                      Или пък, че управлението на другите им подобни комплекси ги е отказало, или просто не искат да имат една сграда отдалечена от другите (комплекса от няколко сгради МОНА в ман. ливади с подобен режим на настаняване).

За една седмица да си там може би не е лоша идея тази кутийка. Но за дългосрочно ползване и за 230 хиляди...

It is what it is.

Коментар

• Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнение
                        Ето едно чудесно предложение в новозавършената сграда на BLD на Руски Паметник, за 236К евра.

- "80 м2" (29,7% общи части... найс)

- "антре, спалня, баня с тоалетна, дневна с трапезария, кухня"

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=avlhvb&f1=1

lol
                        Страхотен е но 50к Е са му много за нова душегубка лол

Коментар

• Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнение
                          Ето едно чудесно предложение в новозавършената сграда на BLD на Руски Паметник, за 236К евра.

lol
                          Половин милки за 50 кв + 1000 евра ремонт и обзавеждане (среден клас). Ще има да чака.....

Кве е тази "спалня" 8 кв???? Как ще побереш нормално легло? Автора на прокта да си фърли дипломата в коша.
                          Last edited by better; 16.07.2024, 17:05.

Коментар

• Ето едно чудесно предложение в новозавършената сграда на BLD на Руски Паметник, за 236К евра.

lol
                            Last edited by direkto4eto2; 16.07.2024, 16:39.

Коментар

Спирам да пиша за почистване или хамалогии, понеже все още не съм готов, но само искам да кажа, че цените са космически. Няма да се учудя, ако са подобни на тези в Манхатън.
                              в момента го играят 'ден година храни'

ако не си инвалид ...запретвай ръкави и давай

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Спирам да пиша за почистване или хамалогии, понеже все още не съм готов, но само искам да кажа, че цените са космически. Няма да се учудя, ако са подобни на тези в Манхатън.
                                Last edited by better; 16.07.2024, 15:29.

Коментар

X