Първоначално изпратено от Invmert
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Ясен си... Не е лесен живота на гастарбайтера. Дано поне успяваш навреме да си плащаш наема на Юсуф, че да не ти се налага често да го плащаш в натура
===2079===
...във всеки район на Европа са нужни колбасари и обслужващ персонал.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
За НАП такива прошляци като теб не са интересни. За жълти стотинки не се занимават. Теб ще те изритат от РДНСК.
И за какви концерти и театри ми говориш точно ти, жителят на най-мизерния район в ЕС? При теб освен незаконни строежи и външни кенефи друго няма. Аз живея в един от най-богатите региони в Европа.
===2079===
...във всеки район на Европа са нужни колбасари и обслужващ персонал.Last edited by два_таралежа; 08.08.2024, 13:27.
Коментар
-
Ела да ме изриташ де. Нали проверка от НАП щеше да пращаш, тия от ВиК оправиха водопровода и си заминаха...
===2079===
Как е жилвота гастарски? Кога за последно беше на кино, театър, концерт или каквото и да било? Юсуф още ли не ти е вдигнал наема?
И за какви концерти и театри ми говориш точно ти, жителят на най-мизерния район в ЕС? При теб освен незаконни строежи и външни кенефи друго няма. Аз живея в един от най-богатите региони в Европа.
Коментар
-
Ти нещо май завиждаш. Bertram не ти е от категорията.
Гледай си незаконния кофтор в незнайното село и се моли да не те изритат.
===2079===
Как е жилвота гастарски? Кога за последно беше на кино, театър, концерт или каквото и да било? Немеца Юсуф още ли не ти е вдигнал наема?Last edited by два_таралежа; 08.08.2024, 12:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
разбирачев-16
,
взе ли акт 16 за банско
2008-2024- 16 години
===2079===
Предай поздрави на Нинка...
===2079===
Приписаха ли ти го жилището в Гърдова глава или още се води "семеен имот"?Last edited by два_таралежа; 08.08.2024, 13:35.
Коментар
-
Как имаш очи и не те е срам да пишеш още в темата. Заради тебе колето е ще обитава деЦката до дълбока старост. не мога да отрека, че добре го зазида и замаза.
помисли само кога средната цена беше към 850 и ти му нашепваше МЯУ, МЯУ -40% дискаунт и сегашните 2141. Кога ще компенсира колето загубата чрез фондовите борси? Най-много да изгуби и останалото...
===2079===
...и още кольовци из темата си търсиш, дето ще ти повярват... Надявам се поне за това дотолкова да съм те изсветлил, та да не ти се връзват бъдещи зазиданяци...
И моля не показвай на колето неговата справка, че има раширени вени и може да стане сакатлък...
,
взе ли акт 16 за банско
2008-2024- 16 години
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
е няма как таргета да са мамините синчета, отгледани в на топло в маминото жилище и осугурени с деЦки по 200м2 до маминито жилище, а тати дарява жилище след жилище и прави синчето съдружник за да има и доходи... те те така се става "умен и богат"
Гледай си незаконния кофтор в незнайното село и се моли да не те изритат.
- 1 like
Коментар
-
там ги подпряха с печатането
просто при акции е по-динамично и затова така хлътнаха, а НИ докато се бяха вледенили... принтерите 'оправиха работата'
помисли само кога средната цена беше към 850 и ти му нашепваше МЯУ, МЯУ -40% дискаунт и сегашните 2141. Кога ще компенсира колето загубата чрез фондовите борси? Най-много да изгуби и останалото...
===2079===
...и още кольовци из темата си търсиш, дето ще ти повярват... Надявам се поне за това дотолкова да съм те изсветлил, та да не ти се връзват бъдещи зазиданяци...
И моля не показвай на колето неговата справка, че има раширени вени и може да стане сакатлък...Last edited by два_таралежа; 08.08.2024, 12:10.
Коментар
-
Я да видим какво казва накавръковата справка днес...
https://www.imot.bg/ayoa0a
2141
===2079===
Нееее, неееее, нееее. Амааа... Как така?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнение
Това не е вярно. През 2020.03 година имаше доста драматичен срив при криптовалутите, акциите и суровините. Но не и при недвижимите имоти - при тях посоката е напред и нагоре.
просто при акции е по-динамично и затова така хлътнаха, а НИ докато се бяха вледенили... принтерите 'оправиха работата'
Коментар
-
таргета е байлоровци
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениетръгне ли мазалото ... само мечките може да вадят пари
акции, злато, крипто, имоти - всички се купуват с ПАРИ, а дойде ли проблем с ликвидността... посоката е ясна.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Щом всичко читаво се купува на зелено, значи има кой. Имам позната нотариус във Варна, каза, че купуват доста чужденци. Не можахте да дочакате бомба, национализация /по кавръков/, сега почнахте да събаряте и извозвате и да обезлюдявате /по бетъра и жони/. Спретесебе, почивка малкоLast edited by Minaiivan; 08.08.2024, 11:41.
- 1 like
Коментар
-
При 6877 жилища и 156854 РЗП - средна площ на жилище 22.8 квадрата...
Някой "умник" я е правил тази таблица.
Коментар
Коментар