Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Aма много ти е малък обема.
Коментар
� -
Аз съм зле със зъбите.Колко струва да ми се направят импланти навсякъде?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
Еми няма как да се съглася, защото първо не е вярно, ако става въпрос за конвенционални импланти, второ не си дал линк към източника. Само базалните имат по-ниска успеваемост след 5-тата година, но с тях не работя.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
Еми няма как да се съглася, защото първо не е вярно, ако става въпрос за конвенционални импланти, второ не си дал линк към източника. Само базалните имат по-ниска успеваемост след 5-тата година, но с тях не работя.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеКойто ме е послушал, е на 350%+ (засега).....HOOODLL
[ATTACH=CONFIG]n4199421[/ATTACH]
Коментар
� -
Аз не съм разбирач ,ама четох че около 40 % от пациентите импланта се отхърля
Коментар
� -
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Дали и толкова има.И радомирския имаше палати на думи,а в дейстителност се оказа съвсем друго.
Ако знаеш колко такива нови "звезди",които "разбират" от крипто,съм виждал през годините,бедна ти фантазията.С всеки цикъл стават все повече и все повече "разбират"
- 1 like
Коментар
� -
Europe Property Funds Near Reckoning as €12 Billion Gets Pulled
Funds may soon have no choice but to sell office buildings -- triggering a wave of revaluations that threaten any market recovery.
https://www.bloomberg.com/news/artic...omepage-europe
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеБърни Мадоф е измамил хората с 50 млрд фиатни пари, и 50 години тея дет дават "разрешенията" (демек тия с регулациите, лицензите и т.н) не са го хванали.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнениеБетера е с 0,3 биткойна и чека да стане мелеонер
Ако знаеш колко такива нови "звезди",които "разбират" от крипто,съм виждал през годините,бедна ти фантазията.С всеки цикъл стават все повече и все повече "разбират"Last edited by danetha; 30.07.2024, 08:12.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Или просяк.Тва много волатилно, не ме кефи, друго си е имотче, etf-че....
- 1 like
Коментар
�
Коментар