IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev

Еее, тука минага хора разпродали по Московска, но нещо не им стигнаха кинтите за Стрелбище. Имаше и един с апарт във топ център на Варшава, кво знаеш ти.
    Кои са тия ?

Ти тая база в Априлци май си я чувал само по телевизията ? Видима се казва нали ? С такси и всичко апартамент е 30-40 кинта май зависеше и от колко човека спят че се плаща ток на човек ( да де странно) . Не знам дали е на ректора. Не че е важно , ма пак си в грешка. Как пък един път не се обърка да кажеш нешо верно бе ?
    Last edited by segato; 03.07.2024, 22:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

дай да я видя тази къща
      нещо по софийско не се ли очертава?
      Засега не, но те историите се въртят. Когато се прибера в края на месеца ще пратя параметри и ще си прецениш. Мисля, че пазя някакъв твой мейл.

Коментар

Ми той и Кретенчо с неговите Софиянче и Шуменче го беха отсвирили и двете и той горкия ходеше да види децата в квартирата в София за 100€ която беше наел. И хвърляше огън и жупел. Прости са нещата за обяснение. Ако гатърбайстерството не върви поне жена да имаш до себе си, ама ако и двете се сговнят кофти става.
        Кретенчо не го знам ма понеже май и мен намесваш, що баш хората без семейства сте се загрижили ? Ти, лордчето, бонка, тая маститата иберийска адвокатка не я разбрах ма и тя се пробваше да формира мисли... погрижете се първо за себе си бе хора.

Айде и добра новина : България вече е сред страните с висок доход

Коментар

Албена, Фиш-Фиш. Аз в Априлци засега се въздържам защото имам хотел - почивна база на Университета с огромен двор от 5 декара и субсидирана нощувка от 8 лв която даже съдържателката като отида ми предоставя апарта на Ректора и забравя да ми иска и 8те лева.
          Запаметявам.

Коментар

Селенка, толкова хубаво си изкарахме аз, Таралежа и още 10 човека на морската къща, уникално е да имаш тишината и простора далвч от шумните глъчки на Албена и Балчик, ако ти се иска отиваш, но се прибираш в тишина която се чупи на парчета.
            Радвам се за Вас. Къде точно е? Поради хиляда ангажимента бях само два дни по Аликанте обаче ми просветна. Въздух, слънце и вода. Те са го казали хората. Иначе сегашната седмица абсурд да я издържа.

Апропо очертава се продажба на къща с двор в Априлци. Ако някой има интерес да се обажда овреме.
            Last edited by Selena2024; 03.07.2024, 21:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor

Липсва му една права лопата по главата. Намерил гастара форум където да плюва Родината след 40г. емиграция
              ...къде плювам България бе ? Нек'ва частна фирма ни клати ма сакън трайте си че ще плюете Родината ???? Утре ако падне сървъра на ТОЛ системата, ше затворят магистралите ли ? Енергото, ако не му работи билинг системата, ще ти спре тока ли ? Аре мисли малко бе.

Вчера подобна история с А1, бабата се опитва да активира виртуална СИМ карта, излиза някаква грешка. пробва втори път картата била активирана. Тия в А1 идея нямат как да деактивират СИМ картата та да се активира отново ... и те пак са добре, тия от Виваком имат пакета ма бил нов и не бил в системата не могат да го продадат.
              Last edited by RUBLA; 03.07.2024, 22:31. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Както казва Бони, сигурно е Вселената ...

Ейй липсва ми вече тази жена ... или каквото е там.
                Видно е че ти липсва жена злобчо.

Но пък Раул и Хесус те изпълват... отвсякъде

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Бони мисля пише от бг аз не
                  Ти ли си тази с Телефоника ? Има някакъв компютър от Мадрид през Телефоника през 15 минути се пробва да намери отворен порт. Не знам кой кого е пробил, ма има и един с оптиком или нешо такова некъде из София и един с бол бг май беше в абдовица и те май са със същата буба Пускайте ги тия антивируси бе.

Коментар

Ти остави това. Пак не ми работи игнора.

Юхуууу - проработи - кефффф
                    Както казва Бони, сигурно е Вселената ...

Ейй липсва ми вече тази жена ... или каквото е там.

Коментар

През юли стават сривове и хакерски атаки в системите на застрахователите. Преди около две години - пак юли - пазаруваме в търговски център и хоп на връщане с ужас установяваме, че гамени са отпрали единия регистрационен номер на колата. Май задния беше. В добър квартал в нормална европейска държава. Буквално за 30 минути става случката. И точно тогава застрахователният сървър на мега голямата мапфре гръмна. Случват се тези работи. Нищо не успяхме да направим поне три дни, а имахме планирано пътуване. Иди пътувай без регистрационен номер. Позабавиха се нещата. Не е само бг.
                      Случват се разбира се. Не знам за какво ти е бил сървъра ма както и да е. Какво ти казаха ? Обадете се след 3 дни ?
                      Искаш да кажеш нещо ма не можеш да почнеш. Застрахователя покрива щети, не издава номера.

Застраховката е намерение. Не е необходимо плащане за да е активна. Може да изпратиш емайл и да кажеш искам застраховка от тази дата за кола с VIN ХХХ и това е достатъчно. Много често не се прави дори за да си покрит а поради compliance. Ако имаш транспортна компания ти трябва застраховка за лиценз и т.н. При застраховката на кола/камион декларираш и километраж и състрояние, че даже и какви нарушения си имал. Ако подадеш невярна информация застраховката може да не е валидна и може да се разбере чак като има клейм. По съшия начин ако не я платиш. Не разбирам зашо сложиха всички с изтекли застраховки и с нови коли на трупчета. Не беше нужно.
                      Last edited by segato; 03.07.2024, 20:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor
                        Пак ли са се появили освирепели гастари да проектират собствения си дискомфорт, чрез България? Така казва колежката от Испания
                        Ти остави това. Пак не ми работи игнора.

Юхуууу - проработи - кефффф
                        Last edited by Selena2024; 03.07.2024, 20:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Ти на Бонка втория ник ли си ?

Опитвам се да намеря обяснение. Така реагирах и като чух че във Флинт, Мичиган в 21 век нямат питейна вода.

През юли стават сривове и хакерски атаки в системите на застрахователите. Преди около две години - пак юли - пазаруваме в търговски център и хоп на връщане с ужас установяваме, че гамени са отпрали единия регистрационен номер на колата. Май задния беше. В добър квартал в нормална европейска държава. Буквално за 30 минути става случката. И точно тогава застрахователният сървър на мега голямата мапфре гръмна. Случват се тези работи. Нищо не успяхме да направим поне три дни, а имахме планирано пътуване. Иди пътувай без регистрационен номер. Позабавиха се нещата. Не е само бг.

Коментар

Мен ми е интересен друг феномен в темата. Хора уж добре и уж навън се спукват да критикуват родината. Ами нали са добре? Нали са навън? А пърхат тук като пеперуди на вечерна газова ламба???

Опитвам се да намеря обяснение. Така реагирах и като чух че във Флинт, Мичиган в 21 век нямат питейна вода.

Чак пък газова ламба. Влизам от време на време в работно време. Не вися по ношите като теб.
                            Ти нали съшо си много успешна "навън". Какво правиш тук 24/7
                            Last edited by RUBLA; 03.07.2024, 22:40. Причина: Не е по темата.

Коментар

• Мен ми е интересен друг феномен в темата. Хора уж добре и уж навън се спукват да критикуват родината. Ами нали са добре? Нали са навън? А пърхат тук като пеперуди на вечерна газова ламба???

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

Остави го, почти започна да разпознава ш и щ.
                                Сега като си изберат пак сенилния дедо , дето му се смее целия свят, съвсем ще разцъфти българската гастербайтерска общност в Амеуика. Имам познати, които се забиха да живеят в Шикаго и не смеят да си пуснат дъщерята сама да отиде до училище. Тва е понеже черните хич не се трепят и няма никаква престъпност, нали.
                                Да, дедото е проблем. И двамата дедовци.
                                За Чикаго или лъжеш или такива са ти познатите. Ако с южната част , какво са очаквали ? В София къде живеят познатите ти ? Във Факултето ?

Коментар

Working...
                                X