IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

И, какво, става ясно, че цените тук са напълно нормални .
    Кое му е нормалното? Семейства със средни доходи (около 5000 лв) са аут от пазара.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

According to CZSO, the average salary in Prague was 55,039 Kč ( €2,228) per month or 660,432 Kč annually (€26,742). This data is from 4th Quarter 2023

The average gross monthly salary in Sofia is around BGN 2.800 (about EUR 1.400), resulting in a net salary (after tax and social contributions) of about BGN 2.200 (EUR 1.000)

И, какво, става ясно, че цените тук са напълно нормални
      Весел, како искаш да покажеш, че заплатите са двойно по ниски от Прага ли, а цените? Май четворно по-ниски!!! Кои са тогава подценени бе!!!!
      Last edited by Bailor; 28.07.2024, 00:23.

Коментар

• Нищо чудно, че нямате жени и здрави семейства като гледате купичката на морския и му обяснявате каква грешка направил, че е подсигурил жилище за живеене за него и нея. И по-добре да си вземе креди за 300к и да си стяга дупето за бачкане отколкото само да се хвали с обяди за 300лв и пилеене на пари за глупости. Пълно е с жалкари на неговата възраст, които са големи теоретици, но ни жена, ни тухла на кредит имат,нито нещо са направили. По-добре да стъпиш на криво докато си на 30 и после да се поправиш за 5-10г, отколкото да си теоретик и на 30 и 40 и на 60...

И колко ми е любимо да се сравняват хора с професии и висока квалификация с общаци и сервитьори. Едните само ще градират и им расте пейчека да са за живи и здрави, а другите при първо изпускане на балона ще започнат на щандовете на Билла. Играта на имоти е маратон, но спринтьорите го забравят.

Хубаво от цялото лалане е че се дадох полезни съвети и имаше смисъл за мморския. И моя съвет е да си движи нещата изправно и по закона, да не вярва на строители,брокери и майстори, щото всичките са един дол дренки. Вместо на схеми за х 2-5к да си даде сметка,че след 2-3-5г може да прави лечени за по 100к и х30к в джоба му на месец и тогава ич няма да му е приятно да рови и занимава пред нападжии за некви дребни 5-10к глупости от миналото.

Морски споделяй си така честно и плюсовете и минусите на апарта ти в темата. Ще е полезно да се наблюдава.
        Аз съм на финала на голям ремонт...няма толкова досадна и жалка работа от непрофита майстори с големи заплати и усти...

П.П. Не съм виждал общаци с Бентлита, но за това пък познавам зъболекари с такива . Просто някои бъркат състезанията в момента.
        Берти е прав, че на ниските лихви всички са баровци и големци....

Коментар

Ами, разбира се! Ама средния чех не реве, като карпатска мечка, че цените в Прага са надути и са балон, просто си знае мястото...Ние вече, за разлика от чакалите, добре съзнаваме, че балони има само в лунапарка
          According to CZSO, the average salary in Prague was 55,039 Kč ( €2,228) per month or 660,432 Kč annually (€26,742). This data is from 4th Quarter 2023

The average gross monthly salary in Sofia is around BGN 2.800 (about EUR 1.400), resulting in a net salary (after tax and social contributions) of about BGN 2.200 (EUR 1.000)

Коментар

Това ли успя да сътвориш?Нали сравняваме хора от съответния прованс, да закупуват в съответна европейска столица, каква разлика има? Чешкия селянин, спрямо пражанина по-беден ли е от българския спрямо софиянеца? Дори човек, като теб се е сдобил с апартамент в София!!!! Това е невероятно!!?, без да продадеш няколко биткойна или апарт в Чайка
            Сдобих се когато цените бяха 1000+. На 3000+ евра - мерси.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

...радвам се че ви харесва. И на теб специално, Селенка. Току що ми казаха кой ми е на гости. Забавлявайте се, за мен е удоволствие. На 1 Август ще дойда и аз. Като видя лунната пътека и си пускам Лунната соната на Бетховен.
              https://youtu.be/C5WTGOdOek0?si=ksRS5-az4eWHS_z3

поздрав за теб и всички вас!
              Мерси

Коментар

Огромен си, ама аз съм си фен на fur Elize
                И аз. На Елиза е знакова композиция на Бетовен. Аз съм фен на класиката. Но я да поздравим перонните тигри с едно парче - Лятно вино..."тя ми взе сребърните шпори оставяйки ме да жадувам за още лятно вино"

https://youtu.be/8uZz7f4ZoQ0?si=VLpwBKcx8Hh5zSE-
                Last edited by bulgarian lev; 27.07.2024, 23:58.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Огромен си, ама аз съм си фен на fur Elize

Коментар

Да разбирам, че компания на Селенка ти гостува на морето!! Дон Лев си, как да те наричам, освен Дон Лев! Капо ди тути капи! ГРАМАДАН!

Коментар

...радвам се че ви харесва. И на теб специално, Селенка. Току що ми казаха кой ми е на гости. Забавлявайте се, за мен е удоволствие. На 1 Август ще дойда и аз. Като видя лунната пътека и си пускам Лунната соната на Бетховен.

Да разбирам, че компания на Селенка ти гостува на морето!! Дон Лев си, как да те наричам, освен Дон Лев! Капо ди тути капи! ГРАМАДАН!
                      Last edited by Bailor; 27.07.2024, 22:59.

Коментар

Ами, разбира се! Ама средния чех не реве, като карпатска мечка, че цените в Прага са надути и са балон, просто си знае мястото...Ние вече, за разлика от чакалите, добре съзнаваме, че балони има само в лунапарка
                        Пролетарщината е широко застъпена в средите на бг чакалите. Чехът си жевее добре и в провинцията. Или поне не се оплаква.

Коментар

Точно така. И е различна. И цените. И повечето купувачи. Но те не са средния чех от провинцията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

За кратко се включвам. Цар си, Док. Специален поздрав
                            Шапо̀ и за компанията

Last edited by bulgarian lev; 27.07.2024, 22:36.

Коментар

Прага не може да се сравнява със София.
                              Точно така. И е различна. И цените. И повечето купувачи. Но те не са средния чех от провинцията.

Коментар

Прага не може да се сравнява със София.
                                Това ли успя да сътвориш?Нали сравняваме хора от съответния прованс, да закупуват в съответна европейска столица, каква разлика има? Чешкия селянин, спрямо пражанина по-беден ли е от българския спрямо софиянеца? Дори човек, като теб се е сдобил с апартамент в София!!!! Това е невероятно!!?, без да продадеш няколко биткойна или апарт в Чайка
                                Last edited by Bailor; 27.07.2024, 22:05.

Коментар

X