IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
    Аз вярвам на пазарът, а той НВ е все още на продавача, не и на купувача...и за сведение на мразещите привлечените ресурси, закостеняли лузъри със зелени спестовни книжки от банка ДСК, научени от баба и дядо, там да кътат, кредита ми продължава вече 3г. и 2м. да ми остава на 4,2% ГПР.
    сакън!
    ами литрите крокодилски сълзи проляти от накавръчко, бъртрам, знайни и незнайни гастари и тук там някой чиновник!??
    ами писмата, мейлите, телеграмите до ецб,фед и президента
    по 2 клавиатури изтъркаха хората....
    и каква стана тя!??? капиталовата х2 от тогава, наемите +40%, заплатите кой х2, кой сиромах само със 70% отгоре
    а гпр-то, което радев редовно смята със сметалото си е пак същото
    срамота!
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

е, да. само чакащите на дивидент акционери живеят разгулно с 500 /под въпрос/ кинта
      и оставят внушителните 80ст бакшиш, веднъж месечно
      За 5 години и 3 месеца се утроих.Ядец.Дивидента е символичен ама цената е по 3
      Last edited by nradev1111; 18.06.2024, 21:59.

Коментар

Аз вярвам на пазарът, а той НВ е все още на продавача, не и на купувача...и за сведение на мразещите привлечените ресурси, закостеняли лузъри със зелени спестовни книжки от банка ДСК, научени от баба и дядо, там да кътат, кредита ми продължава вече 3г. и 2м. да ми остава на 4,2% ГПР.
        Да и 5% на година застраховка живот в полза на банката

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Който вярва на неграмотни и продажни журналисти е пълен глупак.Освен това са цитирали брокер

Коментар

Май с тухлена пенсия от 1000 лв не се живее богато.Нормално е да си брои левчетата. И аз имам един познат дето дава 2 апртамента и той се стиска.Даже от храна икономисва
            е, да. само чакащите на дивидент акционери живеят разгулно с 500 /под въпрос/ кинта
            и оставят внушителните 80ст бакшиш, веднъж месечно
            препоръка е

Коментар

Май с тухлена пенсия от 1000 лв не се живее богато.Нормално е да си брои левчетата. И аз имам един познат дето дава 2 апртамента и той се стиска.Даже от храна икономисва
              Вероятно взема малко над 1000 лв на месец, но има и други доходи. Но с жена му кътат здраво.

Коментар

Спукал ли се е? Хаха, я прочети какво пише в днес.бг:

Търсенето на имоти в Русе изпреварва предлагането на жилища, а купувачите са предимно млади хора с добри доходи. Това стана ясно по време на Real Estate Business Forum в региона на 17 юни, където експерти от бранша очертаха тенденциите за имотния пазар, кредитите по нови жилища и развитието на градоустройството.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/business/2024/06...ilishta.610926
                Който вярва на неграмотни и продажни журналисти е пълен глупак.Освен това са цитирали брокер

Коментар

Мняза ми на Кондореса по начина на хейт. Макар, че в старите си никове, тази мъжка гювендия беше много по-колоритна...
                  не само на кондореса, но и на десетки други врачки по имотиту
                  лакончини, сифилистични, дебнещи, издебнати и не знам още какви
                  кондореса откак разбра, че не е трудно да я намеря в пловдивския панел, дето живее с майка си и баба си
                  взе да се държи не толкова развратно и да не приканва непрекъснато към ...нейните си там желания
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

мани го тоя
                    всяка година пука балона и предвещава спада
                    и после сменя ника
                    Мняза ми на Кондореса по начина на хейт. Макар, че в старите си никове, тази мъжка гювендия беше много по-колоритна...

Коментар

Търсенето на имоти в Русе изпреварва предлагането на жилища, а купувачите са предимно млади хора с добри доходи. Това стана ясно по време на Real Estate Business Forum в региона на 17 юни, където експерти от бранша очертаха тенденциите за имотния пазар, кредитите по нови жилища и развитието на градоустройството.

мани го тоя
                      всяка година пука балона и предвещава спада
                      и после сменя ника
                      препоръка е

Коментар

Бърка причината и следствието.Инвсетициите намалява защото търсенето намалява а труда поскъпва и съответно не е рентабилно да се строи.Скоро ще паднат и цените;)Даже вече се свалят цените.Оня ден един познат купи ново с акт 16 на 1600 еуро в Цариградски Комплекс
                        Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение

Означава че балонът се спука и няма кой да дава тези пари.Сега следват съкращения за строители, брокери и цялата нагла пасмина която си помисли че пазарът е длъжен да се съобразява с нея.
                          Когато брокера е останал без работа цената пада или се качва?

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение

Означава че балонът се спука и няма кой да дава тези пари.Сега следват съкращения за строители, брокери и цялата нагла пасмина която си помисли че пазарът е длъжен да се съобразява с нея.
                            Когато брокера е останал без работа цената пада или се качва?
                            Бърка причината и следствието.Инвсетициите намалява защото търсенето намалява а труда поскъпва и съответно не е рентабилно да се строи.Скоро ще паднат и ценитеДаже вече се свалят цените.Оня ден един познат купи ново с акт 16 на 1600 еуро в Цариградски Комплекс

Коментар

• China new home prices drop at fastest rate in nearly a decade

https://www.theguardian.com/business...20from%20April.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
                                България е с най-голям спад на инвестициите в строителство в ЕС през 2023 г. - Investor.bg

Когато нещо вече не се произвежда:

1. Цената му се покачва?

или

2. Цената му спада?

===2079===

Питам, че се чудя да чекам ли или да не чекам?
                                Чекай да паднат малко и вземи още една незаконна къща на село

Коментар

Working...
                                X