Първоначално изпратено от MorskiShop
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by ejonny2376; 23.07.2024, 22:51.
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Нз, но един майстор до обяд изкарва 300 кинта, после се прибира. Ако един стоматолог изкарва по-малко от един плочкаджия, вик майстор, маникУристка или пък бояджия, значи си губи времето.Last edited by Bailor; 23.07.2024, 22:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Е, как. Тва са глупости. Сделки нема и никой не купува. Ние ги лъжем тука. Те знаят и са експерти.Last edited by Bailor; 23.07.2024, 22:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
Момчето, което обучих на мое място там, в момента изкарва 300-3500лв и то осигурявайки го на минимална. Според теб колко изкарва един млад зъболекар работещ за друг?
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
5 к за стоматолог във Варна? Майтапиш се....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Евро, за партерен апартамент. Ама всеки си знае за какво да си харчи парите и как му е добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Зъболекар да плаща данъци не съм видял
Коментар
-
Жената иска да си вее гъза в столицата е вярно и добро, но се оказа и че има доста повече възможности откъм икономически дадености. Във Варна работих при един много добър зъболекар, който често казваше как “ако можеше да замахне с магическа пръчка и да прехвърли цялата клиника в София” не би се замислил и за секунда. Ами така си е. Ако бях останал при него сега я щях да взимам 5к на месец, я не.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ако слушаш понижители, никога нищо няма да си купиш. Пишат ти хора за разводи и други лични драми, хора, които никога не са се женили. Дават ти съвети за покупка на имот, хора безимотни.
Най-якото е, е ти вече си направил стъпката с покупката, а те са позеленяли от яд, че такива сделки се случват ,а и не само такива, още стотици хиляди, докато те си чоплят носовете. Ще се радвам да останеш активен във форума поне още няколко години за да им натриеш хероиновите носовеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
То не е до натриване на носове или наддумване. Смятам, че капацитета на участниците във форума е по-висок от средностатистическия български мрънкач. Тук трябва да е място за споделяне на опит и идеи, а не анонимно линчуване и заяждане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
350K във каква валута?. Ама всеки си знае за какво да си харчи парите и как му е добре.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ако слушаш понижители, никога нищо няма да си купиш. Пишат ти хора за разводи и други лични драми, хора, които никога не са се женили. Дават ти съвети за покупка на имот, хора безимотни.
Най-якото е, е ти вече си направил стъпката с покупката, а те са позеленяли от яд, че такива сделки се случват ,а и не само такива, още стотици хиляди, докато те си чоплят носовете. Ще се радвам да останеш активен във форума поне още няколко години за да им натриеш хероиновите носове
- 3 Харесвания
Коментар
-
Аз разбирам, кой за какво говори. И за собствения кабинет, и за ноктите и фасовете, които ще ми хвърлят отгоре съседите, и за евентуалния развод, който ме грози и ще ме съсипе финансово. Всичко това го разбирам, ама и те са били млади и те не са почнали с милиони активи в имоти и акции. Дайте малко и на нас по-младите да се поизпотим, па стига сте казвали, че идващото поколение знае само да лапа и да кисне в социалните мрежи. Някои работим, плащаме си данъците до стотинка, правим семейства и деца. Нали някой трябва да ги изкарва тия пари за пенсии, па макар и малки.
Най-якото е, е ти вече си направил стъпката с покупката, а те са позеленяли от яд, че такива сделки се случват ,а и не само такива, още стотици хиляди, докато те си чоплят носовете. Ще се радвам да останеш активен във форума поне още няколко години за да им натриеш хероиновите носове
Коментар
-
Аз разбирам, кой за какво говори. И за собствения кабинет, и за ноктите и фасовете, които ще ми хвърлят отгоре съседите, и за евентуалния развод, който ме грози и ще ме съсипе финансово. Всичко това го разбирам, ама и те са били млади и те не са почнали с милиони активи в имоти и акции. Дайте малко и на нас по-младите да се поизпотим, па стига сте казвали, че идващото поколение знае само да лапа и да кисне в социалните мрежи. Някои работим, плащаме си данъците до стотинка, правим семейства и деца. Нали някой трябва да ги изкарва тия пари за пенсии, па макар и малки.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Аз разбирам, кой за какво говори. И за собствения кабинет, и за ноктите и фасовете, които ще ми хвърлят отгоре съседите, и за евентуалния развод, който ме грози и ще ме съсипе финансово. Всичко това го разбирам, ама и те са били млади и те не са почнали с милиони активи в имоти и акции. Дайте малко и на нас по-младите да се поизпотим, па стига сте казвали, че идващото поколение знае само да лапа и да кисне в социалните мрежи. Някои работим, плащаме си данъците до стотинка, правим семейства и деца. Нали някой трябва да ги изкарва тия пари за пенсии, па макар и малки.
Коментар
Коментар