IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Да и 5% на година застраховка живот в полза на банката
    Бях я забравил. През април ми се обадиха, че оставащите 2 г. ако искам да платя 100лв, ако искам, да не я плащам. Платих я презглава, само да не ми променят условията по кредита. Сега ще гледам сеира...

Най-големия майтап беше през зимата, когато се чудих кой ми плаща тока в приземието на старото къще? Брат ми или бившата и чаках, кой ще мигне първи. Като ми се обадиха от банката за застраховката, се оказа, че аз съм си го плащал, щото по договор ми удържат една сметка, а аз понеже плащам по още 5 партиди, въобще не съм бил в часа...
    Last edited by Bailor; 18.06.2024, 22:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

напомням ти, че година и половина- две, те нямаше никакъв във форума, да се хвалиш с доходност
      а аз и лордчето не сме липсвали освен за някоя платена от квартирантитИ почивка
      нещо да кажеш?
      Аз за тоя инвестиция казах преди 5 години.Ако не вярваш питай Лева.Навивах го и него да скочи ама той се наби в Амунди на по-ниска доходност и го дерат яко такси за управление. Кога е тоя период дето съм отсъствал? За повече от месец не съм отсъствал откакто имам регистрация.

Коментар

сакън!
        ами литрите крокодилски сълзи проляти от накавръчко, бъртрам, знайни и незнайни гастари и тук там някой чиновник!??
        ами писмата, мейлите, телеграмите до ецб,фед и президента
        по 2 клавиатури изтъркаха хората....
        и каква стана тя!??? капиталовата х2 от тогава, наемите +40%, заплатите кой х2, кой сиромах само със 70% отгоре
        а гпр-то, което радев редовно смята със сметалото си е пак същото
        срамота!
        Ама ГПР-то без застраховките ли го смятаме?

Коментар

За 5 години и 3 месеца с утроих.Ядец.Дивидента е символичен ама цената е по 3
          напомням ти, че година и половина- две, те нямаше никакъв във форума, да се хвалиш с доходност
          а аз и лордчето не сме липсвали освен за някоя платена от квартирантитИ почивка
          нещо да кажеш?
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Вероятно взема малко над 1000 лв на месец, но има и други доходи. Но с жена му кътат здраво.
            Над 1000 ама има разходи по подръжката.Кътат или нямат е въпроса?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
              Аз вярвам на пазарът, а той НВ е все още на продавача, не и на купувача...и за сведение на мразещите привлечените ресурси, закостеняли лузъри със зелени спестовни книжки от банка ДСК, научени от баба и дядо, там да кътат, кредита ми продължава вече 3г. и 2м. да ми остава на 4,2% ГПР.
              сакън!
              ами литрите крокодилски сълзи проляти от накавръчко, бъртрам, знайни и незнайни гастари и тук там някой чиновник!??
              ами писмата, мейлите, телеграмите до ецб,фед и президента
              по 2 клавиатури изтъркаха хората....
              и каква стана тя!??? капиталовата х2 от тогава, наемите +40%, заплатите кой х2, кой сиромах само със 70% отгоре
              а гпр-то, което радев редовно смята със сметалото си е пак същото
              срамота!
              препоръка е

Коментар

е, да. само чакащите на дивидент акционери живеят разгулно с 500 /под въпрос/ кинта
                и оставят внушителните 80ст бакшиш, веднъж месечно
                За 5 години и 3 месеца се утроих.Ядец.Дивидента е символичен ама цената е по 3
                Last edited by nradev1111; 18.06.2024, 21:59.

Коментар

Аз вярвам на пазарът, а той НВ е все още на продавача, не и на купувача...и за сведение на мразещите привлечените ресурси, закостеняли лузъри със зелени спестовни книжки от банка ДСК, научени от баба и дядо, там да кътат, кредита ми продължава вече 3г. и 2м. да ми остава на 4,2% ГПР.
                  Да и 5% на година застраховка живот в полза на банката

Коментар

Който вярва на неграмотни и продажни журналисти е пълен глупак.Освен това са цитирали брокер

Коментар

Май с тухлена пенсия от 1000 лв не се живее богато.Нормално е да си брои левчетата. И аз имам един познат дето дава 2 апртамента и той се стиска.Даже от храна икономисва
                      е, да. само чакащите на дивидент акционери живеят разгулно с 500 /под въпрос/ кинта
                      и оставят внушителните 80ст бакшиш, веднъж месечно
                      препоръка е

Коментар

Май с тухлена пенсия от 1000 лв не се живее богато.Нормално е да си брои левчетата. И аз имам един познат дето дава 2 апртамента и той се стиска.Даже от храна икономисва
                        Вероятно взема малко над 1000 лв на месец, но има и други доходи. Но с жена му кътат здраво.

Коментар

Спукал ли се е? Хаха, я прочети какво пише в днес.бг:

Търсенето на имоти в Русе изпреварва предлагането на жилища, а купувачите са предимно млади хора с добри доходи. Това стана ясно по време на Real Estate Business Forum в региона на 17 юни, където експерти от бранша очертаха тенденциите за имотния пазар, кредитите по нови жилища и развитието на градоустройството.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/business/2024/06...ilishta.610926
                          Който вярва на неграмотни и продажни журналисти е пълен глупак.Освен това са цитирали брокер

Коментар

Мняза ми на Кондореса по начина на хейт. Макар, че в старите си никове, тази мъжка гювендия беше много по-колоритна...
                            не само на кондореса, но и на десетки други врачки по имотиту
                            лакончини, сифилистични, дебнещи, издебнати и не знам още какви
                            кондореса откак разбра, че не е трудно да я намеря в пловдивския панел, дето живее с майка си и баба си
                            взе да се държи не толкова развратно и да не приканва непрекъснато към ...нейните си там желания
                            препоръка е

Коментар

мани го тоя
                              всяка година пука балона и предвещава спада
                              и после сменя ника
                              Мняза ми на Кондореса по начина на хейт. Макар, че в старите си никове, тази мъжка гювендия беше много по-колоритна...

Коментар

Спукал ли се е? Хаха, я прочети какво пише в днес.бг:

Търсенето на имоти в Русе изпреварва предлагането на жилища, а купувачите са предимно млади хора с добри доходи. Това стана ясно по време на Real Estate Business Forum в региона на 17 юни, където експерти от бранша очертаха тенденциите за имотния пазар, кредитите по нови жилища и развитието на градоустройството.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/business/2024/06...ilishta.610926
                                мани го тоя
                                всяка година пука балона и предвещава спада
                                и после сменя ника
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X