If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Айде сега находчиво и финансово подготвено продай всичко купено тогава, нали е връх? Защо купуваш още, па било то и "по цени от 2016та"?
Тоз се объркал нещо. Купил на цени от 2016 щото отишъл с едни хора. ...вероятно е писал цена 2016, толкоз. За кофтор у Галиче, там така действат с оня маймун Чоков.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Муньо, докато ти лапа мухите - някои тук купуваха и реализираха доходност. Атина не ми харесва, ходих миналата година - но и София така - обаче разликата в доходността е тройна и може само да пиеш една студена вода по тоя повод като един зрител на витрината отвън, откъм улицата
От Атина ще си хвана фери и съм по островите и на море, от София освен смог - друго няма какво да хване човек. Или с кола 300км и пак в Гърция на беломорието
Продължаваш да говориш небивалици, разликата в доходността (ако я има) НЕ Е три пъти.
В и до София (без да хващаш фери) има уникални места, но ти си ги пропуснал защото си ограничен и потиснат, провинциален сиромах
Миро, за пореден път блесваш с невежество, възвръщаемостта в Атина е много далеч от 20 години, за 15 да не говорим...
А по отношение качеството на живот, там е много по-зле от София (трафик, презастрояване, доходи спрямо разходи и тн.)
Явно не си ходил и се ориентираш по туристическите картички. Излез малко от село и се поогледай
Муньо, докато ти лапа мухите - някои тук купуваха и реализираха доходност. Атина не ми харесва, ходих миналата година - но и София така - обаче разликата в доходността е тройна и може само да пиеш една студена вода по тоя повод като един зрител на витрината отвън, откъм улицата
От Атина ще си хвана фери и съм по островите и на море, от София освен смог - друго няма какво да хване човек. Или с кола 300км и пак в Гърция на беломорието
ще пише, че хората поетапно са узрели, че можеш ли да работиш дистанционно е добре да се инвестира в земя, имот на нея, чист въздух и вода.
още е рано.
рано рано
за някой е и късно
няма да могат да видят или
ако пък видят - да проумеят
правилната картина която си
описал
ще пише, че хората поетапно са узрели, че можеш ли да работиш дистанционно е добре да се инвестира в земя, имот на нея, чист въздух и вода.
още е рано.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Аз 2006 мислех цена/наем 10г е таргета и си останах с таргета. Добре че купих 2003, но можеше да взема и 2006 тристаен за 50-60К евро в южните. Сега са x3.
виждам, че джонката вече е узрял за съотношение цена наем 20 години,
но малко със закъснение.
до преди няколко години 13-15 беше високо...
Аз 2006 мислех цена/наем 10г е таргета и си останах с таргета. Добре че купих 2003, но можеше да взема и 2006 тристаен за 50-60К евро в южните. Сега са x3.
Еми то и преди 17 години като ми трябваше по-голямо жилище реших че цените не си заслужават, за сравнение тогава можеше да се намери тристаен на Каравелов примерно за 200 евро наем, а цените на такива места бяха от сорта на 400-500 евро. Примерно пред очите ми на Гоце Делчев още на дупка уж на приятели цената беше 300 и нещо евро, ама докато стане дума, стана 400+. И все пак който е купил тогава не е сбъркал от днешна гледна точка.
Ти времето го нямаш за нищо, 17 години хахахаха! Тия 400+ тогава са еквивалент на 1200+ сега - и пак е абсурдна цена за дупка в Гоцето - само за балъци
е
чак така няма кой да изклатиш
колкото и да ти дължи пари
и с каквито и хора да си отишъл
да си ги взимаш
(говоря за моя си случай)
но имам и от 2005 година имот
закупен си харабийската вече
но сега - сега е абсурд
сега никой за нищо на света не трябва да купува
не с кредит не без кредит -
за нищо на света
КЕША който сега се погребва в НИ
никога няма да види бял свят повече
във вида в който е похарчен
целта е просто такава на цялата
офанзива и топурдия в момента
Е не знам що не си ги "изклатил" по цени от 1990та, като си почнал. В краен случай от 1997ма, януари.
Е, освен ако не е "по цени от 2016та" нали? Най-добре по цени от 2004та, мисля аз.
е
чак така няма кой да изклатиш
колкото и да ти дължи пари
и с каквито и хора да си отишъл
да си ги взимаш
(говоря за моя си случай)
но имам и от 2005 година имот
закупен си харабийската вече
но сега - сега е абсурд
сега никой за нищо на света не трябва да купува
не с кредит не без кредит -
за нищо на света