Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Понеже всички тук споделят ,че са милиардери и си позволих тази волност.
И има една приказка "Работа ли е,не ми я хвали"
Не си си надвил на масрафа.На оня свят ли ще ги носиш тези имоти? (ако имаш де)Last edited by bulgarian lev; 22.07.2024, 21:40.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Нали беше гинеколог, или се бъркам?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Кой ти прави забележка за шум след 22 часа в докторската? Я мини да видиш и там и в градинката срещу военния клуб и в градинката пред народния или Борисовата младежта с бирите и другите питиета и субстанции какво прави след 22 часа
Last edited by bulgarian lev; 22.07.2024, 22:02.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Аз не работя с пациенти, уважаеми колега. С това което ми пращат от тях - биопсия се нарича. Съветваш ме да се откажа ли? Ми може, но засега дохода от работа не ми е излишен. Освен наемите. Утре може да секнат, като напускат клошарите без пари кво ше чиним., А и обичам работата си, тя става все по-нова и тънка с годините. Но прав си, трябва да се замисля. Аз нямам милиони пари, имам имоти. Тук едни други колеги питай докога ще работят, ето Джонката бие по 15К еврака на месец, Берти писа за 600К доход, за други 600 кинта за нощ не са пари, що питаш мен.
. Преценявай хората.
Коментар
-
Да, да, точно така ще стане. Живеещите в център София, камо ли пък Докторската и за шум след 22 часа по улиците правят забележка та ако им пуснат клошари в жилищатата ще изядат властта с парцалите, а тази политическа сила ще изчезне от политическото пространство на минутата.
Ти как си представяш неприкосновеността на частната собственост. Личи си че в онези години когато се създаваха тези закони сте били в предучилищна или яслите, или май някои не сте били и родени
- 1 like
Коментар
-
Понеже всички тук споделят ,че са милиардери и си позволих тази волност.
Не си си надвил на масрафа.На оня свят ли ще ги носиш тези имоти? (ако имаш де)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениещо питаш мен
Не си си надвил на масрафа.На оня свят ли ще ги носиш тези имоти? (ако имаш де)
Коментар
-
Да, да, точно така ще стане. Живеещите в център София, камо ли пък Докторската и за шум след 22 часа по улиците правят забележка та ако им пуснат клошари в жилищатата ще изядат властта с парцалите, а тази политическа сила ще изчезне от политическото пространство на минутата.
Ти как си представяш неприкосновеността на частната собственост. Личи си че в онези години когато се създаваха тези закони сте били в предучилищна или яслите, или май някои не сте били и родени? Я мини да видиш и там и в градинката срещу военния клуб и в градинката пред народния или Борисовата младежта с бирите и другите питиета и субстанции какво прави след 22 часа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ама защо изобщо ходиш на работа в тези жеги ? и да търпиш някакви досадни и капризни маймуни пациенти....,щом имаш толкова пари и имоти? Или може би не ни казваш цялата истина?, А и обичам работата си, тя става все по-нова и тънка с годините. Но прав си, трябва да се замисля. Аз нямам милиони пари, имам имоти. Тук едни други колеги питай докога ще работят, ето Джонката бие по 15К еврака на месец, Берти писа за 600К доход, за други 600 кинта за нощ не са пари, що питаш мен.
. Преценявай хората.
Last edited by bulgarian lev; 22.07.2024, 18:15.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеМи аз съм с две коли, жена ми има и тя, но положих всички усилия да се настаня срещу болницата в която работя в Пловдив. На 2 минути пеша. За да не губя време, да не търся в 9,30 сутринта паркомясто, то по това време е невъзможно, не предоставят защото няма достатъчно площ за работещите паркоместа, а и в квартала е трудно. Така че времето е най-скъпо, 10 минути да спечеля за мен е безценно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Каквото и да каже, все тая. Цените си се покачват, колкото и да си лае срещу луната. Тва е положението.
https://youtu.be/vngmw8B2nYo?si=FQkBnGyo32brvUdqОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
предполагам, че колегата морски иска да е в цивилизацията до метро, мол, фитнеси, магазини и горе долу в престижен район ново строителство - само това оправдава солената цена, която е склонен да плати.
къщи за около 300К може да се намерят доста (може и по-тънко, но с ремонта да стъпят на 300), но обикновено са си 'някъде' и за да стигнеш до витошка примерно ти е нужно задължително да имаш кола ( а той ще стига с метрото за 10-15 минутки с ходенето)..
разни хора разни идеали. Имам приятели, които не искат да карат и се бутат максимално централно, а имам и такива, които имат по 2-3 коли в семейството и не им дреме , че живеят на 30-50 мин с кола от центъра.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И какво те радва това? Утре еврозелките ако въведат допълнителн данък за всеки имот, или въведат закон, че всеки клошар може да ти влезе в жилишето както в Испания?
Ти как си представяш неприкосновеността на частната собственост. Личи си че в онези години когато се създаваха тези закони сте били в предучилищна или яслите, или май някои не сте били и родениLast edited by bulgarian lev; 22.07.2024, 17:41.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
Ако ще имаш със сигурност си мислил за поливна система.
Прави я овреме, докато не е завършен апарта.
Под градината има ли гаражи?Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
Коментар
Коментар