IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение

Единствената причина някой да има жилище в Монако е да се измъкне от конфискационните данъци които предстоят. Рязкото повишаване на имотите там отразява вътрешна информация за неминуемо повишаване на данъците.
    що не си дадеш малко почивка.
    тъкмо и форума ще си поотдъхне от глупостите ти.
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

10 години!!! Ти до ся да си изплатил половин апартамент бе...никога не съм разбирал душата чергарска
      10 години на едно място в кочината?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
        [ATTACH=CONFIG]n3768613[/ATTACH]

Лошооо, лошо. 100К някъде вече и за кенеф не достигат. Вчера говорих с бай Ставри за Банско. Там цените на читавите имоти вече са над 700. Явно цените на имотите се покачват повсеместно. Това дали се дължи заради покачването на цените на материалите и труда не знам, но както виждам цените на почти всичко вървят здраво нагоре. Май ефекта от напечатаните пари за които ви говореше Купата започва да се вижда.
        Единствената причина някой да има жилище в Монако е да се измъкне от конфискационните данъци които предстоят. Рязкото повишаване на имотите там отразява вътрешна информация за неминуемо повишаване на данъците.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Аве нашия, в Долно Уйовице чешко заплатите са наполовина на сицилианските примерно, бъркаш Австро-Унгария с пияния чех после. След разпада на Австро-Унгария в чешкия сектор има 1/3 немци, затова нещата в началото са вървели - ама после си е лъснал лошия чешки материал. Чехия е нищо без немските фирми и инвестиции, набий си го хубаво в главата - то и за целия бивш соц е валидно, вкл. Б-стан.
          Поляците бяха над 1 млн само в Лондон и УК, сега се говори че няколко са се върнали - ама данни за това няма. Те затова мигрираха масово в УК, щото в Полша тече мед и масло...

Бившия соц е развит само в 1-2 големи града на държава, все така масово им изтичат мозъците и младежта на Запад. Да, спрямо Б-стан са по-добре, просто щото от Б-стан в Европа никой не е по-зле (щото само вие не изтрепахте комунетата и не лустросахте ДС).
          То инвестициите какво са според теб- благотворителност? Никой няма да дойде при теб да си вложи парите понеже си много хубав, всеки търси изгодата. Немските фирми инвестират в Полша и Чехия заради близостта и по- евтината работна ръка( а и заради значителното немско население особено в Полша) и съответно печелят повече спрямо това да плащат по- висока заплата и данъци в Германия. Чехите и поляците печелят работни места и повече данъчни приходи. Тоест взаимна изгода. А ти като казваш " вие" не се ли смяташ за българин? имаш ли поне немско гражданство?

Коментар

• Click image for larger version

Name:	Screenshot 2021-06-04 070753.jpg
Views:	1
Size:	43.4 КБ
ID:	3768613

Лошооо, лошо. 100К някъде вече и за кенеф не достигат. Вчера говорих с бай Ставри за Банско. Там цените на читавите имоти вече са над 700. Явно цените на имотите се покачват повсеместно. Това дали се дължи заради покачването на цените на материалите и труда не знам, но както виждам цените на почти всичко вървят здраво нагоре. Май ефекта от напечатаните пари за които ви говореше Купата започва да се вижда.
            Last edited by bulgarian lev; 04.06.2021, 08:16.
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Сравнявам страна със страна, подразбира се стига да четеш внимателно. След Първата Световна война новосъздадената Чехословакия е една от най- богатите страни в Европа, на нейна територия се намират по- голямата част от производствените мощности на вече разпадналата се Австро- Унгарска империя. Соца ги връща в " първи клас" както и другите страни в соц лагера Но само 30 години след соца и Чехия и Полша и Словакия са почти на нивото на Италия и Испания, а след някоя и друга година ще ги задминат. Това имах предвид като написах, че където е текло пак ще тече. А дали Шкода се води немска или френска няма значение- важното,че работните места и данъците са в Чехия...Самият факт че все по- малко чехи и поляци ходят да работят в Западна Европа говори че страните им се движат с бързи крачки в правилната посока.
              Аве нашия, в Долно Уйовице чешко заплатите са наполовина на сицилианските примерно, бъркаш Австро-Унгария с пияния чех после. След разпада на Австро-Унгария в чешкия сектор има 1/3 немци, затова нещата в началото са вървели - ама после си е лъснал лошия чешки материал. Чехия е нищо без немските фирми и инвестиции, набий си го хубаво в главата - то и за целия бивш соц е валидно, вкл. Б-стан.
              Поляците бяха над 1 млн само в Лондон и УК, сега се говори че няколко са се върнали - ама данни за това няма. Те затова мигрираха масово в УК, щото в Полша тече мед и масло...

Бившия соц е развит само в 1-2 големи града на държава, все така масово им изтичат мозъците и младежта на Запад. Да, спрямо Б-стан са по-добре, просто щото от Б-стан в Европа никой не е по-зле (щото само вие не изтрепахте комунетата и не лустросахте ДС).

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Аз те разбрах, ама ти не си разбрал. Не можеш да сравняваш столица с държава, защото и в Чехия има затънтени дупки, както и нищо в Чехия не е на нивото на Милано да речем.
                Чехът не е богат, просто е евтиния бачкер в немските заводи на Шкода. А преди соц-а в Чехия Италия е била достатъчно сериозна икономика, точно статистиката го показва добре. Пропуснал си както че са победени във ВСВ, така и огромната им диаспора в чужбина.
                Сравнявам страна със страна, подразбира се стига да четеш внимателно. След Първата Световна война новосъздадената Чехословакия е една от най- богатите страни в Европа, на нейна територия се намират по- голямата част от производствените мощности на вече разпадналата се Австро- Унгарска империя. Соца ги връща в " първи клас" както и другите страни в соц лагера Но само 30 години след соца и Чехия и Полша и Словакия са почти на нивото на Италия и Испания, а след някоя и друга година ще ги задминат. Това имах предвид като написах, че където е текло пак ще тече. А дали Шкода се води немска или френска няма значение- важното,че работните места и данъците са в Чехия...Самият факт че все по- малко чехи и поляци ходят да работят в Западна Европа говори че страните им се движат с бързи крачки в правилната посока.

Коментар

Хорицата? Явно сте от една порода. Аз покрай наемите съм срещал много брокита, поне 100 ако не 200 брокита за последните 10 години. Едно честно броки не видях. Винаги гледа да ти загуби времето максимално и да ти сервира най-важните неща точно преди да се подпише нещо все едно че сме се разбрали и после "ама как... аз съм голямо име в сектора...ние сме най-големите...то това е стандартно". По сценария им си личи че единствения им таргет са пълни балъци, и разчитат само на измами.
                  10 години!!! Ти до ся да си изплатил половин апартамент бе...никога не съм разбирал душата чергарска

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

След като никога не си купувал защо е тая ярост граничеща с безумие срещу хорицата.
                    Хорицата? Явно сте от една порода. Аз покрай наемите съм срещал много брокита, поне 100 ако не 200 брокита за последните 10 години. Едно честно броки не видях. Винаги гледа да ти загуби времето максимално и да ти сервира най-важните неща точно преди да се подпише нещо все едно че сме се разбрали и после "ама как... аз съм голямо име в сектора...ние сме най-големите...то това е стандартно". По сценария им си личи че единствения им таргет са пълни балъци, и разчитат само на измами.

Коментар

Ми не давам. Но искаш да кажеш че тая работа с брокерите е доброволна ли? Единствената причина изобщо да съществуват брокерите ългария е че тормозят продавачите като пуснат обява като частно лице. Ако 99% от "заинтересуваните купувачи" не бяха брокери никой нямаше да ги търпи. Те сами създават нуждата от себе си с тормоз.
                      След като никога не си купувал защо е тая ярост граничеща с безумие срещу хорицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Разбра ме какво искам да кажа, ако видиш статистика за икономическо развитие през годините до социализма чеха е бил по- богат от италианеца. По време на социализма чеха обеднява, но след падането на социалистическия строй само за 30 години пак става по- богат от италианеца, гръка и португалеца. Затова написах където е текло пак ще тече. Същото се отнася за Словакия, Словения и Полша.
                        Аз те разбрах, ама ти не си разбрал. Не можеш да сравняваш столица с държава, защото и в Чехия има затънтени дупки, както и нищо в Чехия не е на нивото на Милано да речем.
                        Чехът не е богат, просто е евтиния бачкер в немските заводи на Шкода. А преди соц-а в Чехия Италия е била достатъчно сериозна икономика, точно статистиката го показва добре. Пропуснал си както че са победени във ВСВ, така и огромната им диаспора в чужбина.

Коментар

Ми не давай да не би някой да брокер да ти е опрял пистолет в главата...
                          Ми не давам. Но искаш да кажеш че тая работа с брокерите е доброволна ли? Единствената причина изобщо да съществуват брокерите ългария е че тормозят продавачите като пуснат обява като частно лице. Ако 99% от "заинтересуваните купувачи" не бяха брокери никой нямаше да ги търпи. Те сами създават нуждата от себе си с тормоз.

Коментар

Ще се спукам, но пари на брокер няма да дам.
                            Ми не давай да не би някой да брокер да ти е опрял пистолет в главата...

Коментар

Пуста завист и злоба ще се спукаш бе човек...Ужас
                              Ще се спукам, но пари на брокер няма да дам.

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение

Направи нещо полезно да спреш кражбите, а не да искаш вдигане на данъци само. Когато няма кражби, цените и качеството на обществените ремонти ще са ок. Ама май е трудно да се сетиш, само драскаш.
                                За кражбите нищо не можа да се направи. Може да спреш елементарните присвоявания, които да дразнещи, но несъщесвени. Обаче никога няма да спреш кражби от сорта на кухи консултантски услуги или куха добавена стойност по фирмите изпълнители. В цял свят държавните поръчки се дерат жестоко от изпълнителите и никой не може да им каже копче. Единствената форма на управление която може да противодейства е базирана на авторитарен народен съд който по физиономия и френология преценява дали някой си надписва фактурите или не.

Коментар

Working...
                                X