https://youtu.be/gMllzBuAbBg Нищо общо със София- само като погледнеш тротоарите и ги сравниш с изпочупените и разместени плочки дори в идеалния център на София.....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Бил съм и циганията е ужасяваща.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
-
Бил съм и циганията е ужасяваща.
И се разделиха, защото чехите са немско племе и нямат нищо общо със словаците.
Трябва да се чете, трябва!
- 1 like
Коментар
-
Щом казваш сигур е така.Но все пак иди и виж.Чехите ги изгониха заради циганията и мизериятаLast edited by mitko2848; 03.06.2021, 19:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да се чуди и мае човек, какво те спира да се преместиш на по-чистото и уреденото?
пп. Совите не са това което са.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
По голяма глупост не бях чел.
Ти бил ли си там,?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Тука голяма глупост каза- не може нещо което е било част от Австро-Унгария да е по- зле от нещо което е било част от Османската Империя. И като заплати са по- добре и като чистота, и като уреденост......
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Тука голяма глупост каза- не може нещо което е било част от Австро-Унгария да е по- зле от нещо което е било част от Османската Империя. И като заплати са по- добре и като чистота, и като уреденост......
пп. Совите не са това което са.Last edited by X_Y; 03.06.2021, 10:05.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Има, в Малашевци. В радиус от 15 км от центъра има некой Буховски или Бусмански кофтор ама ми е скъпо и на мен.
за района около кремиковци говоряLast edited by marsianec1; 03.06.2021, 01:41.действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениеако има още нещо на чалъм и у софия ше зема нещо убаво и йофтинкоОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Братислава е гомно в сравнение със София.Изобщо не може да се сравнява.
Ти бил ли си там,?
- 1 like
Коментар
-
Братислава е гомно в сравнение със София.Изобщо не може да се сравнява.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Симпатяга се ти! Харесваш ми. Във Варна е много по-готин живота.
Във Виница е малко тегаво, но щом ти е харесало със здраве да го ползваш.
Но, по южното Черноморие си е по-добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение
Ти пък Виница.Там не съм ходил от както бях 14годишен и тренирах на конната база модерен петобой.То си беше забутано село.И май още е.Не знам даже дали има канализация.Имам съсед сервитьор на Златните купи там да дава под наем лятото ама йок.действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
Коментар