IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
    Аз спирам да пиша у форума, до момента в който почна да изкарвам по 40 бона на месец.
    ми пиши и ти, че изкарваш, таван няма
    кой ти пречи
    препоръка е

Коментар

• https://www.globalpropertyguide.com/...1i2p65j71axx96

4,5% за България

Коментар

• тук нещата във фаза
        "ти знаеш ли кой познавам" ли минАха

препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Добър живот, за мен означава мин 20к евро на месец. Затова, когато Бонивана се похвали, че има добър стандарт и то само с отдаване под наем го попитах колко ап отдава - не ми каза.
          За мен лично и 20к в лева на месец е ОК. Говоря за двама човека с големи изучени деца и със собствен дом. И пак не може да ги изхарчиш и остават доста.

П.П. Никога не съм казвал, че доходите ми са само от наеми.

Коментар

• Левчо познаваш ли Велимир Симов ?

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Не четеш какво съм писал.Тука ако трбва да реализират обезпечението има големи разходи за ЧСИ,освен това се губи много време.
              Ми тогава за какво го искат ? Баси кашата. Здравеопазването имаш застраховка , ма ти трябва втора за да работи. При кредитите имота хем е на банката хем те застраховат, И двете не би трябвало да са законни бе. Ми човек ако иска да си направи застраховка за да осигури семейството си при нешастен случай, ше му откажат зашото риска става прекалено голям
              Last edited by segato; 18.05.2024, 01:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

Ма ти следиш и часовете ли ве. Ебаси нещастните уонабита сте се събрали. С думата уонаби поздравявам всички косачи на ливади в Америка )))
                Ми ти отвори приказка. Явно ти ги следиш. При мен е 3:25 PM . Ти к'во търсиш в 1:30 през нощта? Богати разбрахме не познаваш, косачи поне познаваш ли та пращаш поздрави некъде си?
                Last edited by segato; 18.05.2024, 01:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Ти си отворил в 6 часа сутринта а сега затваряш в 10 вечерта. Даже не знам какво пишеш толкова , че те трият. Деба нещастника дребен, айде лягай си вече , че ше земеш да се гътнеш от злоба.
                  Ма ти следиш и часовете ли ве. Ебаси нещастните уонабита сте се събрали. С думата уонаби поздравявам всички косачи на ливади в Америка )))

Коментар

Абе и тук не са заложни къши. Нодават кредит обезпечен със залог. Слагаш 20% самоучастие и се преполага че това е достатъчно за да се минимизира риска от падане на цените ако банката трябва да го продаде. Има и схеми за бедни когато самоучастието е по-ниско от 20% и тогава се прави една застраховка, но тя е застраховка за банката , че ше плащаш, не че ше си жив. В крайна сметка банката какво я бърка тоя дето е взел кредита жив ли е ако кредита се изплаша. Затова се застрахова вземането. Няма смисъл просто да застраховаш тоя който взима кредита. Ако си загуби работата и не може да плаща ше си е жив и банката няма да получи нишо.
                    Не четеш какво съм писал.Тука ако трбва да реализират обезпечението има големи разходи за ЧСИ,освен това се губи много време.

Коментар

Не ми се спори.Ако искаш вярвай.Банката не е заложна къща.
                      Абе и тук не са заложни къши. Нодават кредит обезпечен със залог. Слагаш 20% самоучастие и се преполага че това е достатъчно за да се минимизира риска от падане на цените ако банката трябва да го продаде. Има и схеми за бедни когато самоучастието е по-ниско от 20% и тогава се прави една застраховка, но тя е застраховка за банката , че ше плащаш, не че ше си жив. В крайна сметка банката какво я бърка тоя дето е взел кредита жив ли е ако кредита се изплаша. Затова се застрахова вземането. Няма смисъл просто да застраховаш тоя който взима кредита. Ако си загуби работата и не може да плаща ше си е жив и банката няма да получи нишо.

ПП Утре ако паднат цените, на банката може да и е по-изгодно да те свитне, Баси какво доверие си имате в БГ
                      Last edited by segato; 18.05.2024, 01:17.

Коментар

Как да бе, да не сме крепостни селяни ? Това и в Китай го няма. Нали имат имота като залог? Нали затова му казват ипотека? Надявам се да не си разбрал. ма като се замисля няма да се изненадам много ако си прав.
                        Не ми се спори.Ако искаш вярвай.Банката не е заложна къща.

Коментар

Да
                          Как да бе, да не сме крепостни селяни ? Това и в Китай го няма. Нали имат имота като залог? Нали затова му казват ипотека? Надявам се да не си разбрал. ма като се замисля няма да се изненадам много ако си прав.

Коментар

Майтапиш се. Застраховка живот и бенифициент е банката ?
                            Да

Коментар

Не варваш ама е така у БГ.
                              Майтапиш се. Застраховка живот и бенифициент е банката ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

Хахахахаха, СЪР )))) ти сериозно ли ве…майко мила….бетърчо, споменавал си, че имаш едно дете, сега пък децата учели в частно училище. За какво са ви тия кинти като си прекарвате времето в тоя форум ве, орли)))
                                Ти си отворил в 6 часа сутринта а сега затваряш в 1 след полунощ. Даже не знам какво пишеш толкова , че те трият. Деба нещастника дребен, айде лягай си вече , че ше земеш да се гътнеш от злоба.
                                Last edited by segato; 18.05.2024, 01:19.

Коментар

X