IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Евгич, повече мацки = повече ядове. Затуй ергенлъка си е най-добре. Радвай се, че си рахат и не го мисли.

За моите няма да говоря, но ще спомена, че сегашното поколение от момичета няма никакви задръжки по отношение на годините на мъжа. Така, че дори и да е под 30г., изобщо не трябва да те притеснява.
    +1

Да ти кажа, че преди 20г бях свежо парче, на 25 г.

Колежката, с която работех по онова време, сподели: "В днешно време жените са много меркантилни и трудно се намира половинка. Преди не беше така."

Доколкото знам, на 20+, момичетата си менят мнението често, днес с един, утре с друг, и не може много да се разчита на тях.

При жените 30+, причината да са такива е, че са расли в най-голямата мизерия през 90-те години. И това е променило характера им.
    Last edited by Evgo; 26.09.2024, 16:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз обаче не съм с руски език и не харесвам руския стил. Знам доста за историята и културата и помня соц. нещата - универсални магазини, соц. возила, вносните неща от Русия, за другаря Ленин, но не вярвам в това. Знам и за Екатерина Велика, и за Шишкин,

Нека Лошият медвед разкаже за своите мацки,

Баща ми е работил върху рускиня.
      Евгич, повече мацки = повече ядове. Затуй ергенлъка си е най-добре. Радвай се, че си рахат и не го мисли.

За моите няма да говоря, но ще спомена, че сегашното поколение от момичета няма никакви задръжки по отношение на годините на мъжа. Така, че дори и да е под 30г., изобщо не трябва да те притеснява.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Хм. На каква кенийка ѝ оправям документите … един сърбин го е накарала сам да си говори и то сертифициран женкар 75ти набор, не някой младок

Недей така, че ще разпалиш на Мирко любопитството и ще насочи оптиката на юг.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Е тя е мулатка. Има разлика.Негърките са грозни,а и много нагли. А и надали ще му е приятно децата му да са с негроидни черти.
          Хм. На каква кенийка ѝ оправям документите … един сърбин го е накарала сам да си говори и то сертифициран женкар 75ти набор, не някой младок

Коментар

Аз обаче не съм с руски език и не харесвам руския стил. Знам доста за историята и културата и помня соц. нещата - универсални магазини, соц. возила, вносните неща от Русия, за другаря Ленин, но не вярвам в това. Знам и за Екатерина Велика, и за Шишкин,

Екатерина е германка. Само германка те оправя тебе. Педантична, икономична, безчувствена. Точно като за тебе.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Евгич, аз още мечтая за един хубав, дървен апартамент. Татко Карло си отиде и ме остави в работилницата на майстор Джепето, да спя в триците. Но не се оплаквам, тия трици са все от мадами, дето идват да ги рендосвам. Това ми стига, цял свят знае къде е работилницата и се стичат да видят тази чудна работилница. А на твоя апартамент само пощальонът звъни, два пъти.
              Добре бе Пиночко...даже много добре!

/при рендосването пада талаш, не трици/
              Last edited by манимемене; 26.09.2024, 14:13.

Коментар

Мире, гледам, че все си срещу негърките. Пожар са, точно като за Евгича. Решат ли да нападат, не мож устиска - ще му вземат и акъла и соковете.

Ей ти живия пример с принца и псевдоактрисата. Гаси му тока с копче - когато и колкото пъти реши. Щот ако не слуша...пънишмънт.
                Е тя е мулатка. Има разлика.Негърките са грозни,а и много нагли. А и надали ще му е приятно децата му да са с негроидни черти.

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Сакън! Баба ми ме заклеваше - никога рускиня, а тя си беше върла комунистка и русофилка иначе. Ма то тоя род парадокси са нормални при русофилите, също като руските майки които незнайно как успяват да научат децата си в България, колко велика е русия, но в същото време никога дори и да не си помислят да отидат да живеят там.
                  То си има лафове от соц времената, отишъл Евго в Коми и си довел рускиня и москвич. Сега лежи под москвича а рускинята целия квартал я кара.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Негърка не ти трябва.А за азиатките не е сигурно, че имат деца. Особено японки, корейки,китайки-там напоследък все по-рядко се женят и имат ниска раждаемост.А пък и никой не е казал,че веднага ще се жениш. Поживейте няколко месеца и ще разбереш дали има деца.
                    Мире, гледам, че все си срещу негърките. Пожар са, точно като за Евгича. Решат ли да нападат, не мож устиска - ще му вземат и акъла и соковете.

Ей ти живия пример с принца и псевдоактрисата. Гаси му тока с копче - когато и колкото пъти реши. Щот ако не слуша...пънишмънт.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Мани ги тея черните.През ноща не може да я видиш къде е. Българки също трудно ще намериш неженени/заети около твоята възраст
                      Заради войната има голям дефицит на мъже в Русия.Близка култура,език,традиции до нас.Уникално красиви.Бих се насочил натам на твоя място.Ще те лапнат като топъл хляб ,стига горе- долу да имаш търговски вид
                      Сакън! Баба ми ме заклеваше - никога рускиня, а тя си беше върла комунистка и русофилка иначе. Ма то тоя род парадокси са нормални при русофилите, също като руските майки които незнайно как успяват да научат децата си в България, колко велика е русия, но в същото време никога дори и да не си помислят да отидат да живеят там.
                      То си има лафове от соц времената, отишъл Евго в Коми и си довел рускиня и москвич. Сега лежи под москвича а рускинята целия квартал я кара.

Коментар

Евгича ако нахлузи сакото на Андрюс, ще докара ли търговския вид, или ще му трябва и ушанка?
                        Ушанка ще му трябва като им иде на гости в Русия при бабата и дядото.
                        Коя ще е щастливката не знам,но поне 5-6 ще се борят за него

Коментар

Мани ги тея черните.През ноща не може да я видиш къде е. Българки също трудно ще намериш неженени/заети около твоята възраст
                          Заради войната има голям дефицит на мъже в Русия.Близка култура,език,традиции до нас.Уникално красиви.Бих се насочил натам на твоя място.Ще те лапнат като топъл хляб ,стига горе- долу да имаш търговски вид
                          Евгича ако нахлузи сакото на Андрюс, ще докара ли търговския вид, или ще му трябва и ушанка?

Коментар

А твоето положение какво е?

Коментар

тази пролет си писах и с афроамериканки и с азиатки. Обаче има голямо разстояние и те много не се навиват да дойдат в България, азиатките имат по няколко деца от различни мъже, а зад профила на афроамериканка много често стой черен мъж с голям инструмент, които иска да му се превеждат пари, .
                              Last edited by danetha; 25.09.2024, 16:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                Ти търсиш да си купиш жена, за да ти готви и пере.

Ти не си търсиш половинка.
                                Никога няма да си намериш половинка
                                Не търся да ми слугуват, защото сам се справям.

По празниците поканих брат ми и семейството му и майка ми на обяд у нас. Снахата идва за първи път и ми каза, че й харесва апартамента и че е хубав. На малчуганите също им хареса.

Коментар

Working...
                                X