Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Е какво да върша като бях семейно на почивка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ти сега стига философства и докладвай каква я свърши на морето, че Евго го няма да държи темата
Ботльо не го питам, че там хидравликата …ама ти да не се похвалиш си е резил голем
Коментар
-
За красотата съм съгласен-малко са красивите българки.За лесна-ако е чужденец веднага е готова да вдигне краката. За интелект-наистина повечето жени са тъпи. За майчинството също съм съгласен-родят едно,не дай си боже две деца и ореват света колко им е тежко.За домакинството смесена работа-жена ми е перфектната домакиня,ама съм имал и гаджета, които ги мързи да пипнат каквото и да е в домакинството.
Ботльо не го питам, че там хидравликата …ама ти да не се похвалиш си е резил голем
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение5 мита за БГ жената, които Кочев опровергава
1. БГ жената е перфектната домакиня
Баба ти е домакиня, Леля ти Ваня е домакиня. Жена ти иска на почивка в Доминиканската република.
2. БГ жената е най-красива
Красива е жена ми. Вашите не са.
3. БГ жената е лесна
Цял живот се пробвам. Не е.
4. БГ жената е много интелигентна
Да, пращи от интелект. Всяка мръсна чиния в Европа е докосвана от БГ интелектуалка.
5. БГ жената е майка-героиня
Райна Княгиня е героиня. Съвременната БГ жена ражда едно дете и после се държи все едно е открила нов химичен елемент.
Коментар
-
5 мита за БГ жената, които Кочев опровергава
1. БГ жената е перфектната домакиня
Баба ти е домакиня, Леля ти Ваня е домакиня. Жена ти иска на почивка в Доминиканската република.
2. БГ жената е най-красива
Красива е жена ми. Вашите не са.
3. БГ жената е лесна
Цял живот се пробвам. Не е.
4. БГ жената е много интелигентна
Да, пращи от интелект. Всяка мръсна чиния в Европа е докосвана от БГ интелектуалка.
5. БГ жената е майка-героиня
Райна Княгиня е героиня. Съвременната БГ жена ражда едно дете и после се държи все едно е открила нов химичен елемент.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеМного жега , който не пие чайче започва да страда от дехидратация,
а дехидратацията води до сериозни алюзии на егото.
https://www.mila.bg/article/4758995
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение
Ботев, уточни, в твоята собствена фирма или във фирмата в която и ти участваш (работиш). Има разлика, дано да е първото, и ако е така, то ти имаш цял харем, блазе ти!. От как са в БГ съм там - така че я приемам за моята. бяха 30-40 души кат почнах, сега са 4000 ....
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Това си е твоя интерпретация. Прочети в тълковният речник какво означава патриот.
Но дори и по твоята интерпретация пак съм патриот.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ама те нямат проблеми и като са заети. От 200 заети жени почнали в моята фирма на по 20 години само една се сещам дето не се раздели. Една беше сгодена и развали годежа и се омъжи за едно манагерче
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение
Човек, който прави нещо за Родината си, допринася за националните постижения, родната земя,традиции, език и култура. Така го разбирам. Екшън, действие да има. С дела да докажеш,че обичаш, възхищаваш се и си привързан, а не само с думи. На думи всеки го може.
Но дори и по твоята интерпретация пак съм патриот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Не се излагай. Барби внуци има.
Коментар
-
Така е.Аз мисля с долната си глава,а ти мислиш за долни глави.
Коментар
Коментар