IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Ей го август е пред тебе. Оправдания, оправдания
    Ще видя дали ще мога да се измъкна за няколко дни и да отида на планина.Ама там не е като по морските курорти.По това време надали ще има много свободни жени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Е какво да върша като бях семейно на почивка?
      Ей го август е пред тебе. Оправдания, оправдания

Коментар

Ти сега стига философства и докладвай каква я свърши на морето, че Евго го няма да държи темата

Ботльо не го питам, че там хидравликата …ама ти да не се похвалиш си е резил голем
        Е какво да върша като бях семейно на почивка?

Коментар

За красотата съм съгласен-малко са красивите българки.За лесна-ако е чужденец веднага е готова да вдигне краката. За интелект-наистина повечето жени са тъпи. За майчинството също съм съгласен-родят едно,не дай си боже две деца и ореват света колко им е тежко.За домакинството смесена работа-жена ми е перфектната домакиня,ама съм имал и гаджета, които ги мързи да пипнат каквото и да е в домакинството.
          Ти сега стига философства и докладвай каква я свърши на морето, че Евго го няма да държи темата

Ботльо не го питам, че там хидравликата …ама ти да не се похвалиш си е резил голем

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
            5 мита за БГ жената, които Кочев опровергава
            1. БГ жената е перфектната домакиня
            Баба ти е домакиня, Леля ти Ваня е домакиня. Жена ти иска на почивка в Доминиканската република.
            2. БГ жената е най-красива
            Красива е жена ми. Вашите не са.
            3. БГ жената е лесна
            Цял живот се пробвам. Не е.
            4. БГ жената е много интелигентна
            Да, пращи от интелект. Всяка мръсна чиния в Европа е докосвана от БГ интелектуалка.
            5. БГ жената е майка-героиня
            Райна Княгиня е героиня. Съвременната БГ жена ражда едно дете и после се държи все едно е открила нов химичен елемент.
            За красотата съм съгласен-малко са красивите българки.За лесна-ако е чужденец веднага е готова да вдигне краката. За интелект-наистина повечето жени са тъпи. За майчинството също съм съгласен-родят едно,не дай си боже две деца и ореват света колко им е тежко.За домакинството смесена работа-жена ми е перфектната домакиня,ама съм имал и гаджета, които ги мързи да пипнат каквото и да е в домакинството.

Коментар

• 5 мита за БГ жената, които Кочев опровергава
              1. БГ жената е перфектната домакиня
              Баба ти е домакиня, Леля ти Ваня е домакиня. Жена ти иска на почивка в Доминиканската република.
              2. БГ жената е най-красива
              Красива е жена ми. Вашите не са.
              3. БГ жената е лесна
              Цял живот се пробвам. Не е.
              4. БГ жената е много интелигентна
              Да, пращи от интелект. Всяка мръсна чиния в Европа е докосвана от БГ интелектуалка.
              5. БГ жената е майка-героиня
              Райна Княгиня е героиня. Съвременната БГ жена ражда едно дете и после се държи все едно е открила нов химичен елемент.
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• "Интелектьт на жената няма значение, нейната цел е само да даде здраво поколение"
                Адолф Хитлэр.

Наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
                  Много жега , който не пие чайче започва да страда от дехидратация,
                  а дехидратацията води до сериозни алюзии на егото.
                  Струва ми се, че по-точната фраза е "хипертрофия на егото"

https://www.mila.bg/article/4758995

Коментар

• Много жега , който не пие чайче започва да страда от дехидратация, а дехидратацията води до сериозни алюзии на егото.

Коментар

• Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение

Ботев, уточни, в твоята собствена фирма или във фирмата в която и ти участваш (работиш). Има разлика, дано да е първото, и ако е така, то ти имаш цял харем, блазе ти!
                      Ако беше моята моята щях аз да съм ги минал всичките 200 . От как са в БГ съм там - така че я приемам за моята. бяха 30-40 души кат почнах, сега са 4000 ....
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Това си е твоя интерпретация. Прочети в тълковният речник какво означава патриот.
                        Но дори и по твоята интерпретация пак съм патриот.
                        По моята интерпретация си патриот, ако есента си вземеш три месеца неплатен отпуск и безвъзмездно залесяваш с фиданки опожарените терени.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Ама те нямат проблеми и като са заети. От 200 заети жени почнали в моята фирма на по 20 години само една се сещам дето не се раздели. Една беше сгодена и развали годежа и се омъжи за едно манагерче
                          Ами тия 200 жени са на пазара. Като видят, че няма свестни мъже, които да вземат разведени жени, си търсят тъпкачи.

Коментар

• Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение

Човек, който прави нещо за Родината си, допринася за националните постижения, родната земя,традиции, език и култура. Така го разбирам. Екшън, действие да има. С дела да докажеш,че обичаш, възхищаваш се и си привързан, а не само с думи. На думи всеки го може.
                            Това си е твоя интерпретация. Прочети в тълковният речник какво означава патриот.
                            Но дори и по твоята интерпретация пак съм патриот.

Коментар

Не се излагай. Барби внуци има.
                              Е и?Какво му пречи да е с лява резба?

Коментар

Така е.Аз мисля с долната си глава,а ти мислиш за долни глави.
                                Не се излагай. Барби внуци има.

Коментар

Working...
                                X