Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
От "със злоба", минахме на "дай боже на всяка".
Скролваш надолу и четеш какво коментираме първия път. Умно момче си няма да ти болдвам, че имам работаLast edited by Selena2024; 11.05.2024, 10:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Е как ще е нищо особено. Нищо особено ще е ако някоя 20 годишна се чука с много мъже над нейната възраст.Даже някои пари вземат за това. Когато 20 годишен момък чука по-възрастни каки, които са и професионално реализирани,си е голямо постижение.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Дай боже всекиму бре Ботльо. Не виждам драма тука. А да - че каките са “реализирани” - ами те го ползват като градинар. Нищо особено. Както ползват сешоара, така и него го ползват. Айде чао от мене.Last edited by mirodes; 11.05.2024, 10:32.
Коментар
-
Дай боже всекиму бре Ботльо. Не виждам драма тука. А да - че каките са “реализирани” - ами те го ползват като градинар. Нищо особено. Както ползват сешоара, така и него го ползват. Айде чао от мене.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Дай боже всекиму бре Ботльо. Не виждам драма тука. А да - че каките са “реализирани” - ами те го ползват като градинар. Нищо особено. Както ползват сешоара, така и него го ползват. Айде чао от мене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Прост 20-25г пикльо и оправя 25-40г реализирани каки. Уж си чувала за градинаря и водопроводчика.
Чичо може да е само някой като Христо Сираков - той е чичовската версия. Опс може и митьо пищова
Има и една звестна манекенка дет даже се и ожени и роди дете на такъв ТАЧен момък
Аз че не обичам да обяснявам ама ти ептен на гламава се правиш
Коментар
-
Нищо не се разбира. Я дай основната идейка
Дотук се разбра, че някакъв чичо сменял уж високвалифицирани бройки и си въобразявал, че командва парада.
Оттам Миро мина на любимия си лайтмотив тип SM пък аз оставам с воечатлението, че това са си редовни мъжки лакърдии
Друг акцент е, че чичото ги оправял все квалитетни, които даже се влюбвали в него, но той ги сменял и не се задържали. Те и за какво да се задържат при бета мъжкар не става ясно.
Чичо може да е само някой като Христо Сираков - той е чичовската версия. Опс може и митьо пищова
Има и една звестна манекенка дет даже се и ожени и роди дете на такъв ТАЧен момък
Аз че не обичам да обяснявам ама ти ептен на гламава се правишLast edited by bota156; 11.05.2024, 09:29.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Едно си баба знае едно си бае. Мире, виждам те 100% възстановен от болестта. И ни на йота променен в мисленето. Да си ни жив и здрав да ни веселиш. Чистосърдечно го казвам.
Уви днес бачкам. Утре ще се включа Супер събота за всички!
Коментар
-
Ако бях на 13 години щях и да ти повярвам.Че жените харесвали добри мъже,нежни,мили.Точно обратното е.Жените харесват лошите момчета. Не случайно добрите момчета трудно си намират жени,а при лошите винаги има. Имах един съсед,вече покойник,пияница и скандалджия и ниско платен. Да ама без жена не оставаше до него.Същевременно познавам много добри момчета, добре платени, с престижни професии, ама са самотни.И не са на другият бряг, просто жените не ги харесват.
И пак ще цитирам великият Марио Пузо:"Един мъж никога не трябва да бъде прекалено добър с жените.Те живеят с пияници, комарджии,сводници,дори със садисти,които ги пребиват.Жените не понасят действително добрите и благородни мъже.Защото им е скучно с тях ".
Уви днес бачкам. Утре ще се включа Супер събота за всички!
Коментар
-
Не забравяй, че коментираме неговата версия. А има и тяхна версия. В неговата болна фантазия на комплексар може да го има моментът. В реалността може даже да не ги имало тези жени. Това е негов преразказ. Аз такива преразкази на ден по колко чувам, ами ти?
Унижението може да привлича болни хора. Нормалните хора не ги привлича вервай ми.
И пак ще цитирам великият Марио Пузо:"Един мъж никога не трябва да бъде прекалено добър с жените.Те живеят с пияници, комарджии,сводници,дори със садисти,които ги пребиват.Жените не понасят действително добрите и благородни мъже.Защото им е скучно с тях ".
И никакви лакърдии не са.Разказах ти за моя приятел сваляча.Присъствал съм на негови телефонни разговори, в които той унижаваше любовниците си.И ония бяха луди по него.Last edited by mirodes; 11.05.2024, 09:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Затова ли само ги чука и не се задържат при него?!? И двете страни само секс търсят за разпускане и колкото по успели са жените, толкова по го липсва секса. Хубавия секс, свикнали да командорят и пренасят и в леглото. Да ама ни умеят, ни имат време да се научат с практика и са все незадоволени. Единиците кат арана са изключението потвърждаващи правилото . И някой от различно тесто е идеален да няма после проблеми - ма аз са влюбих, тормоз и от двете страни.
Дотук се разбра, че някакъв чичо сменял уж високвалифицирани бройки и си въобразявал, че командва парада.
Оттам Миро мина на любимия си лайтмотив тип SM пък аз оставам с воечатлението, че това са си редовни мъжки лакърдии
Друг акцент е, че чичото ги оправял все квалитетни, които даже се влюбвали в него, но той ги сменял и не се задържали. Те и за какво да се задържат при бета мъжкар не става ясно.Last edited by Selena2024; 11.05.2024, 09:06.
- 1 like
Коментар
-
Демек комплексар. Обикновен комплексар. Има ли озлобление към жените са си чисти комплекси.
Унижението е по скоро разкрепостен секс- различни фантазии и фетиши, нещо дет вкъщи ги е срам да покажат.
Представяш ли си изградила традиционно консервативно семейство и да покани комшията за тройка?!? С непознати е къде къде по... Така е и по суинг партитата, като се раздаде някоя и после с месеци я одумват колежките и щот на тях им се иска ама не им стискаLast edited by bota156; 11.05.2024, 09:04.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Въпросът е защо тия жени ползват за секс мъж,който ги унижава. При положение, че не са зависими от него по никакъв начин .А и надали не могат да си намерят мъже за секс.
И отговорът е,че именно това унижение ги е привличало към него.
Такава е женската природа,пък ти си го отричай колкото щеш.Изглежда има в гардероба не само едно пиле в тая тема.
Унижението може да привлича болни хора. Нормалните хора не ги привлича вервай ми.Last edited by Selena2024; 11.05.2024, 08:22.
Коментар
-
Интересно е защо моят коментар те заинтригува.
Коментирам го заради ремарката на Ботльо, че въпросният тип обичал да ги унижава. Там е разковничето. Това са жени със статус до които явно няма нормален достъп. Те го ползват за секс и дотам. Оттам и злобата.
Коментирам го, защото с познаването на човешката природа си вадя хляба. Оттам и моят интерес.
Преведено на разбираем за теб език - няма по капризна борса от човешката душа.
Капиш?
И отговорът е,че именно това унижение ги е привличало към него.
Такава е женската природа,пък ти си го отричай колкото щеш.Изглежда има в гардероба не само едно пиле в тая тема.Last edited by mirodes; 11.05.2024, 02:59.
Коментар
Коментар