IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Мани ами и безплатно го правим. Хич не умеем да си ценим труда. Жените за една френска коли и апартаменти искат па ние само за слава. И кат се пофалиш и никой ти не верва
    То не че и на моя милост не се е случвало, ама са били инцидентни случаи с каки.Така че такова постижение си е достойно за уважение. Не че жените ще разберат за какво става въпрос,щото те само малко да се нагласят и да не са крокодили или хипопотами и мъжете сами идват.

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

От "със злоба", минахме на "дай боже на всяка".
      Различни бяха двата поста на Ботльо, които коментирам също в два различни поста. Нали знаеш да четеш? В контекстът на първия Ботльов пост се прокрадва злобица. Във втория ботльов пост вече я няма.

Скролваш надолу и четеш какво коментираме първия път. Умно момче си няма да ти болдвам, че имам работа
      Last edited by Selena2024; 11.05.2024, 10:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Е как ще е нищо особено. Нищо особено ще е ако някоя 20 годишна се чука с много мъже над нейната възраст.Даже някои пари вземат за това. Когато 20 годишен момък чука по-възрастни каки, които са и професионално реализирани,си е голямо постижение.
        Мани ами и безплатно го правим. Хич не умеем да си ценим труда. Жените за една френска коли и апартаменти искат па ние само за слава. И кат се пофалиш и никой ти не верва
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Дай боже всекиму бре Ботльо. Не виждам драма тука. А да - че каките са “реализирани” - ами те го ползват като градинар. Нищо особено. Както ползват сешоара, така и него го ползват. Айде чао от мене.
          Е как ще е нищо особено. Нищо особено ще е ако някоя 20 годишна се чука с много мъже над нейната възраст.Даже някои пари вземат за това. Когато 20 годишен момък чука по-възрастни каки, които са и професионално реализирани,си е голямо постижение.А и става въпрос за жени на 25-40 години, за които не е проблем да си намерят кой да ги изчука, не за лелки на 45 плюс.
          Last edited by mirodes; 11.05.2024, 10:32.

Коментар

Дай боже всекиму бре Ботльо. Не виждам драма тука. А да - че каките са “реализирани” - ами те го ползват като градинар. Нищо особено. Както ползват сешоара, така и него го ползват. Айде чао от мене.
            е да де. Някой трябва да свърши мръсната работа - ака да изоре задния двор и да прекопае цвекето. Естествено първо смазват инструмента да не скърца или па ръждяса

Коментар

От "със злоба", минахме на "дай боже на всяка".

Коментар

Прост 20-25г пикльо и оправя 25-40г реализирани каки. Уж си чувала за градинаря и водопроводчика.
                Чичо може да е само някой като Христо Сираков - той е чичовската версия. Опс може и митьо пищова
                Има и една звестна манекенка дет даже се и ожени и роди дете на такъв ТАЧен момък
                Аз че не обичам да обяснявам ама ти ептен на гламава се правиш

Коментар

Нищо не се разбира. Я дай основната идейка

Дотук се разбра, че някакъв чичо сменял уж високвалифицирани бройки и си въобразявал, че командва парада.

Оттам Миро мина на любимия си лайтмотив тип SM пък аз оставам с воечатлението, че това са си редовни мъжки лакърдии

Друг акцент е, че чичото ги оправял все квалитетни, които даже се влюбвали в него, но той ги сменял и не се задържали. Те и за какво да се задържат при бета мъжкар не става ясно.
                  Прост 20-25г пикльо и оправя 25-40г реализирани каки. Уж си чувала за градинаря и водопроводчика.
                  Чичо може да е само някой като Христо Сираков - той е чичовската версия. Опс може и митьо пищова
                  Има и една звестна манекенка дет даже се и ожени и роди дете на такъв ТАЧен момък
                  Аз че не обичам да обяснявам ама ти ептен на гламава се правиш
                  Last edited by bota156; 11.05.2024, 09:29.

Коментар

Едно си баба знае едно си бае. Мире, виждам те 100% възстановен от болестта. И ни на йота променен в мисленето. Да си ни жив и здрав да ни веселиш. Чистосърдечно го казвам.

Уви днес бачкам. Утре ще се включа Супер събота за всички!
                    Аз казвам истината.И да съм в помощ на мъже,които нямат успех сред жените. Ако аз ги знаех тия неща преди 30 години щеше да е супер.Ама нямаше кой да ми ги каже.

Коментар

Ако бях на 13 години щях и да ти повярвам.Че жените харесвали добри мъже,нежни,мили.Точно обратното е.Жените харесват лошите момчета. Не случайно добрите момчета трудно си намират жени,а при лошите винаги има. Имах един съсед,вече покойник,пияница и скандалджия и ниско платен. Да ама без жена не оставаше до него.Същевременно познавам много добри момчета, добре платени, с престижни професии, ама са самотни.И не са на другият бряг, просто жените не ги харесват.
                      И пак ще цитирам великият Марио Пузо:"Един мъж никога не трябва да бъде прекалено добър с жените.Те живеят с пияници, комарджии,сводници,дори със садисти,които ги пребиват.Жените не понасят действително добрите и благородни мъже.Защото им е скучно с тях ".
                      Едно си баба знае едно си бае. Мире, виждам те 100% възстановен от болестта. И ни на йота променен в мисленето. Да си ни жив и здрав да ни веселиш. Чистосърдечно го казвам.

Уви днес бачкам. Утре ще се включа Супер събота за всички!

Коментар

Не забравяй, че коментираме неговата версия. А има и тяхна версия. В неговата болна фантазия на комплексар може да го има моментът. В реалността може даже да не ги имало тези жени. Това е негов преразказ. Аз такива преразкази на ден по колко чувам, ами ти?

Унижението може да привлича болни хора. Нормалните хора не ги привлича вервай ми.
                        Ако бях на 13 години щях и да ти повярвам.Че жените харесвали добри мъже,нежни,мили.Точно обратното е.Жените харесват лошите момчета. Не случайно добрите момчета трудно си намират жени,а при лошите винаги има. Имах един съсед,вече покойник,пияница и скандалджия и ниско платен. Да ама без жена не оставаше до него.Същевременно познавам много добри момчета, добре платени, с престижни професии, ама са самотни.И не са на другият бряг, просто жените не ги харесват.
                        И пак ще цитирам великият Марио Пузо:"Един мъж никога не трябва да бъде прекалено добър с жените.Те живеят с пияници, комарджии,сводници,дори със садисти,които ги пребиват.Жените не понасят действително добрите и благородни мъже.Защото им е скучно с тях ".
                        И никакви лакърдии не са.Разказах ти за моя приятел сваляча.Присъствал съм на негови телефонни разговори, в които той унижаваше любовниците си.И ония бяха луди по него.
                        Last edited by mirodes; 11.05.2024, 09:19.

Коментар

Затова ли само ги чука и не се задържат при него?!? И двете страни само секс търсят за разпускане и колкото по успели са жените, толкова по го липсва секса. Хубавия секс, свикнали да командорят и пренасят и в леглото. Да ама ни умеят, ни имат време да се научат с практика и са все незадоволени. Единиците кат арана са изключението потвърждаващи правилото . И някой от различно тесто е идеален да няма после проблеми - ма аз са влюбих, тормоз и от двете страни.
                          Нищо не се разбира. Я дай основната идейка

Дотук се разбра, че някакъв чичо сменял уж високвалифицирани бройки и си въобразявал, че командва парада.

Оттам Миро мина на любимия си лайтмотив тип SM пък аз оставам с воечатлението, че това са си редовни мъжки лакърдии

Друг акцент е, че чичото ги оправял все квалитетни, които даже се влюбвали в него, но той ги сменял и не се задържали. Те и за какво да се задържат при бета мъжкар не става ясно.
                          Last edited by Selena2024; 11.05.2024, 09:06.

Коментар

Демек комплексар. Обикновен комплексар. Има ли озлобление към жените са си чисти комплекси.
                            Затова ли само ги чука и не се задържат при него?!? И двете страни само секс търсят за разпускане и колкото по успели са жените, толкова по го липсва секса. Хубавия секс, свикнали да командорят и пренасят и в леглото. Да ама ни умеят, ни имат време да се научат с практика и са все незадоволени. Единиците кат арана са изключението потвърждаващи правилото . И някой от различно тесто е идеален да няма после проблеми - ма аз са влюбих, тормоз и от двете страни.
                            Унижението е по скоро разкрепостен секс- различни фантазии и фетиши, нещо дет вкъщи ги е срам да покажат.
                            Представяш ли си изградила традиционно консервативно семейство и да покани комшията за тройка?!? С непознати е къде къде по... Така е и по суинг партитата, като се раздаде някоя и после с месеци я одумват колежките и щот на тях им се иска ама не им стиска
                            Last edited by bota156; 11.05.2024, 09:04.

Коментар

Въпросът е защо тия жени ползват за секс мъж,който ги унижава. При положение, че не са зависими от него по никакъв начин .А и надали не могат да си намерят мъже за секс.
                              И отговорът е,че именно това унижение ги е привличало към него.
                              Такава е женската природа,пък ти си го отричай колкото щеш.Изглежда има в гардероба не само едно пиле в тая тема.
                              Не забравяй, че коментираме неговата версия. А има и тяхна версия. В неговата болна фантазия на комплексар може да го има моментът. В реалността може даже да не ги имало тези жени. Това е негов преразказ. Аз такива преразкази на ден по колко чувам, ами ти?

Унижението може да привлича болни хора. Нормалните хора не ги привлича вервай ми.
                              Last edited by Selena2024; 11.05.2024, 08:22.

Коментар

Интересно е защо моят коментар те заинтригува.

Коментирам го заради ремарката на Ботльо, че въпросният тип обичал да ги унижава. Там е разковничето. Това са жени със статус до които явно няма нормален достъп. Те го ползват за секс и дотам. Оттам и злобата.

Коментирам го, защото с познаването на човешката природа си вадя хляба. Оттам и моят интерес.

Преведено на разбираем за теб език - няма по капризна борса от човешката душа.

Капиш?
                                Въпросът е защо тия жени ползват за секс мъж,който ги унижава. При положение, че не са зависими от него по никакъв начин .А и надали не могат да си намерят мъже за секс.
                                И отговорът е,че именно това унижение ги е привличало към него.
                                Такава е женската природа,пък ти си го отричай колкото щеш.Изглежда има в гардероба не само едно пиле в тая тема.
                                Last edited by mirodes; 11.05.2024, 02:59.

Коментар

Working...
                                X