Първоначално изпратено от Асо Пика
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНе бива всичко да се свежда до собствения опит.
Всеки е свободен да взаимства от "чуждият опит" - колкото желае, но...
... в повече от случаите НЯКОИ се опитват да натресат своя опит някому.
Благодаря, предпочитам сам да се опаря, или дори да продължавам да се.паря, но не и да взаимствам чужди грешки, които някой отчита като "свой опит".
Някои от нас - достатъчно СМЕ експериментирали, за да продължаваме съзнателно да захапваме кукичката на въдицата.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Четох 2 книги, починах си много хубаво и варосах една голяма стая на вилата ми.
Бяхме на море 3 седмици, но нямаше самотни моми на плажа. А и не бива да смущавам спокойствието на самотна непозната, без да ми е дала знак.
Отделно лятото съм свалил 4 кг и съм се стегнал, почти съм като момче. С хубав тен.
Много ми допада стила ти Асо Пика, но при пандемия запознанствата с непознати са трудни.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеАфористично: за мъжа - изборът, с много малки изключения (т.е. - почти винаги) - е грешен...
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеХората минат ли 40-те, не им е вече голяма цел в живота да сключват брак (могат да съжителстват и да имат партньори де),
преглътнали са, че може да нямат деца, живота не е толкова зле и така,
свободата е зарибяваща за някои, спестяват си евентуални проблеми със грешен избор,
малки деца и тийнеджъри на стари години,
освен ако човек не срещне Точният човек за брак, ама вероятността е малка ....
Не, че е лошо и да се живее семейно и без брак, ако ще и деца да се раждат ...
Афористично: за мъжа - изборът, с много малки изключения (т.е. - почти винаги) - е грешен...
При дамите може да има нюанси, но - ако изборът е грешен - това важи за двойката.
Коментар
� -
Хората минат ли 40-те, не им е вече голяма цел в живота да сключват брак (могат да съжителстват и да имат партньори де),
преглътнали са, че може да нямат деца, живота не е толкова зле и така,
свободата е зарибяваща за някои, спестяват си евентуални проблеми със грешен избор,
малки деца и тийнеджъри на стари години,
освен ако човек не срещне Точният човек за брак, ама вероятността е малка ....
Не, че е лошо и да се живее семейно и без брак, ако ще и деца да се раждат ...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Четох 2 книги, починах си много хубаво и варосах една голяма стая на вилата ми.
Бяхме на море 3 седмици, но нямаше самотни моми на плажа. А и не бива да смущавам спокойствието на самотна непозната, без да ми е дала знак.
Отделно лятото съм свалил 4 кг и съм се стегнал, почти съм като момче. С хубав тен.
Много ми допада стила ти Асо Пика, но при пандемия запознанствата с непознати са трудни.
На плажа - не зная какъв знак може да ти даде тя, освен безпомощно да почне да се оглежда - в търсене на някой (Евго), който да й разнесе слънцезащитния крем по гръбчето...
Това може да й предложи и самият Евго...
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнениеДостатъчно оспамихме имотната тема с преживяванията на наш Евго та викам тук е местото да продължиме
Та значи Евго ето твой цитат от коментар в имотната тема :
Докато си лежах на плажа по време на отпуската, стигнах до заключението, че ми трябва младо момиче, 25-35 г.
А не 35-40г, както в последно време се бях ориентирал.
Добре бе пич ми как ще стане тая работа кат 2 седмици си бил сам на морето и си прочел книгата "Дъщерята на Калояна" и още няколко други ....
Много пенсионерската ми изглежда това ... Очаквах да чуя и да се похвалиш че за 2 седмици си свалил или поне направил опити да свалиш ЗАДЪЛЖИТЕЛНО кат минимум поне 4 (четири) самотни моми недоклатени ..... А ти книги си ми чел на плажа ... абе Евго, абе младежо .... ма кво да ти кажа ... отчайваш ме братле, честно ти го казвам ....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
Явно не си чел коментарите в имотната тема, има една малка подробност , ето циаттите:
ЕВГО : Ние миналата година я канихме на гости при нас. И си говорихме много, добил съм представа как стоят нещата. Тя съответно също си е изградила мнение за мен. Обаче, предпочита да чисти вкъщи, вместо да идем на плаж заедно.
ТНМ : Когато един мъж допадне на една жена, започва игра, стара колкото сътворението на света - нарича се "съблазняване". Ако съответният господин не събуди съответния интерес, настава едно тежко главоболие, почистване на къщата, ходене с мама по магазините, общо взето - имитиране на заетост
Познават се от 1 година и кво ? Едно голямо нищо, приказки, лафчета, гости и пак приказки, ТЯ си е изградила мнение за младежа Евго и накрая тя си чисти сама в къщи, а Евго си чете сам на плажа книги
Прочетох сагата. Въпреки, че ме впечатли, ребром зададеният въпрос: "За чичото (бащата) - ли ще се жениш?", то искам да подчертая, че няма общи правила, които да сработват при всяка дама.
Като тръгвам от това основно начало, то - трябва да отчитаме и уникалността на всяка жена. Не толкова - постоянно да й повтаряме, че ТЯ е уникална, отколкото - с действията си да показваме това. Разбира се, ако има привличането (някои го наричат - химията, допълваща физиката......) - ТЯ би го усетила дори преди НЕГО - и самата ТЯ - би ГО насърчавала в "неговата" свалка! Т.е. - тя вече би била готова да "предаде крепостта отвътре"...
Евго - според мен усеща тия неща...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
В подкрепа на Евго, когато (не - ако)..., та - когато види (усети, почувства, впечатли...) ИСТИНСКАТА ЖЕНА - животът с нея - специалната - ще бъде осмислен с ОЩЕ ЕДНА възможност за разговори и дискусии ...
(разбира се, след специфичните усещания на секса...)
...............
Какво по-хубаво усещане за един мъж, ако една Мария го приема като великият войвода Евго (прототип на Радул - на Фани Мутафова)?
Какво още по-хубаво усещане от това, че твоята избраница е силната дама, дъщеря на Калоян, която, например олицетворява могъществото на днешната Меркел (малко неподходяща алюзия, но все пак близка и някак позната...)... Не твърдя, че Меркел е някаква възможност за Евго, но и други дами имат същата буквичка в началото на името, напр. Мелани!
.................
Евго е прав, защото в Живота ВИНАГИ се случват правилните събития, които ни касаят. От нас се иска да сме подготвени за тях, а не Животът да ни изненадва неприятно впоследствие.
ЕВГО : Ние миналата година я канихме на гости при нас. И си говорихме много, добил съм представа как стоят нещата. Тя съответно също си е изградила мнение за мен. Обаче, предпочита да чисти вкъщи, вместо да идем на плаж заедно.
ТНМ : Когато един мъж допадне на една жена, започва игра, стара колкото сътворението на света - нарича се "съблазняване". Ако съответният господин не събуди съответния интерес, настава едно тежко главоболие, почистване на къщата, ходене с мама по магазините, общо взето - имитиране на заетост
Познават се от 1 година и кво ? Едно голямо нищо, приказки, лафчета, гости и пак приказки, ТЯ си е изградила мнение за младежа Евго и накрая тя си чисти сама в къщи, а Евго си чете сам на плажа книги
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнениеДостатъчно оспамихме имотната тема с преживяванията на наш Евго та викам тук е местото да продължиме
Докато си лежах на плажа по време на отпуската, стигнах до заключението, че ми трябва младо момиче, 25-35 г.
Добре бе пич ми как ще стане тая работа кат 2 седмици си бил сам на морето и си прочел книгата "Дъщерята на Калояна" и още няколко други ....
Много пенсионерската ми изглежда това ... Очаквах да чуя и да се похвалиш че за 2 седмици си свалил или поне направил опити да свалиш ЗАДЪЛЖИТЕЛНО кат минимум поне 4 (четири) самотни моми недоклатени ..... А ти книги си ми чел на плажа ... абе Евго, абе младежо .... ма кво да ти кажа ... отчайваш ме братле, честно ти го казвам ....
В подкрепа на Евго, когато (не - ако)..., та - когато види (усети, почувства, впечатли...) ИСТИНСКАТА ЖЕНА - животът с нея - специалната - ще бъде осмислен с ОЩЕ ЕДНА възможност за разговори и дискусии ...
(разбира се, след специфичните усещания на секса...)
...............
Какво по-хубаво усещане за един мъж, ако една Мария го приема като великият войвода Евго (прототип на Радул - на Фани Мутафова)?
Какво още по-хубаво усещане от това, че твоята избраница е силната дама, дъщеря на Калоян, която, например олицетворява могъществото на днешната Меркел (малко неподходяща алюзия, но все пак близка и някак позната...)... Не твърдя, че Меркел е някаква възможност за Евго, но и други дами имат същата буквичка в началото на името, напр. Мелани!
.................
Евго е прав, защото в Живота ВИНАГИ се случват правилните събития, които ни касаят. От нас се иска да сме подготвени за тях, а не Животът да ни изненадва неприятно впоследствие.
Коментар
� -
Достатъчно оспамихме имотната тема с преживяванията на наш Евго та викам тук е местото да продължиме
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Уважаема редакция, Нужен ми е съвет. Благодаря ви предварително. От известно време заподозрях гаджето ми, че кръшка.
Ако вдигна аз телефона - затварят. Взе често да се среща с "приятелки", а като я питам с кой е била, казва, че не ги познавам. Взех да гледам през прозореца кога ще пристигне с такси, а тя идва зад ъгъла и не мога да разбера с каква кола е дошла.
Както и да е, никога не бих я разпитвал за такива работи, но когато снощи късно пак тръгна на някаде, не се сдържах. Слязох до моята кола, залегнах зад нея и започнах да наблюдавам какво ще стане. И гледам - ужас! Долните тампони на амортисьорите станали на нищо!
Как мислите, дали ще мине само със смяна на тампоните или ще трябва да се изръся и за амортисьори?
- 5 Харесвания
Коментар
�
Коментар