IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
    Благодаря от името на всички мъже на дамите че отделихте от времето си да попълнете въпросника
    И да не стават за в бъдеще грешки и недоразумения и инфекции разни прилагам кратък речник на някои фрази и изречения как се тълкуват от двата пола

РЕЧНИК НА ЖЕНИТЕ :

Да = Не
    Не = Да
    Може би = Не / Да / Да / Не !?!?!?
    Аз съм виновна = Ще видиш ти
    Необходимо ни е = Аз искам
    Решавай сам = Вярното решение сега е вече очевидно
    Прави каквото искаш = После скъпо ще си платиш за това
    Трябва да поговорим = Необходимо ми е да се оплача .... СЕГА ....
    Разбира се продължавай = Не искам да правиш това .... ЧУ ЛИ ??
    Не съм разстроена = Разбира се, че съм разстроена бе идиот !
    Бъди по-романтичен изгаси светлината = Имам синини по бедрата
    Тази кухня е толкова неудобна и малка = Искам НОВ дом
    Искам нови перденца = и нови килими, и нови мебели, и нови тапети.....
    Чух някакъв шум = Забелязах, че почти си заспал
    Обичаш ли ме? = Каня се да те помоля за нещо скъпо
    Колко много ме обичаш? = Днес направих нещо, което съвсем няма да ти хареса
    Ще съм готова след минутка = Сваляй си обувките и потърси интересен филм по телевизията
    Имам ли дебел задник? = Кажи ми че съм красавица
    Трябва да се научиш да общуваш = Просто се съгласи с мен
    Това да не е малкия? = Защо да не станеш и да го полюлееш, докато не заспи?
    Не викам !!! = Да, аз викам, защото мисля, че това е важно .... (за мен )

Абе ти чуваш ли ме какво ги говоря ?! = Твърде късно пичове вече сте умрели

РЕЧНИК НА МЪЖЕТЕ

Да = Да
    Не = Не
    Гладен съм = Гладен съм
    Искам да спя = Искам да спя
    Уморен съм = Уморен съм
    Не искаш ли да отидем на ресторант ? = А после мисля да правим секс
    Мога ли да те поканя на вечеря ? = А след това се каня да правя секс с теб
    Мога ли да ти позвъня ? = А след това мисля да правя секс с теб
    Може ли ви поканя на танц ? = А след това мисля да правя секс с теб
    Красива рокля ! = Красиви гърди !
    Изглеждаш напрегната нека те помасажирам = Искам да погаля гърдите ти
    Какво става? = Не разбирам защо правиш такъв проблем от това?
    Какво става? = Предполагам че не може да се разчита на секс тази вечер?
    Скучно ми е = Не искаш ли да правим секс?
    Обичам те = Хайде да правим секс ВЕДНАГА и точно сега
    Аз също те обичам = ОК казах го и по-добре да започнем секса сега !
    Да, харесва ми твоята прическа = предната ми харесваше повече
    Да, харесва ми твоята прическа = 50 лева, а изглежда почти като стара
    Хайде да поговорим = Искам да те потопя в своите мисли и може би тогава ти ще поискаш да правиш секс с мен
    Искаш ли да се ожениш за мен ? = Искам да нямаш възможност да правиш секс с други мъже
    В магазина - Предишното ми хареса повече = Взимай нещо от тези глупави рокли и да си ходим че ми писна вече
    Sex is overrated.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

мисля, че изяснихме, че няма да стане.
      Тц. С тебе сме го изяснили

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

То и това е преходно . Виж диамантите са си по-дълготрайни .
        мисля, че изяснихме, че няма да стане.
        препоръка е

Коментар

• Благодаря от името на всички мъже на дамите че отделихте от времето си да попълнете въпросника
          И да не стават за в бъдеще грешки и недоразумения и инфекции разни прилагам кратък речник на някои фрази и изречения как се тълкуват от двата пола

РЕЧНИК НА ЖЕНИТЕ :

Да = Не
          Не = Да
          Може би = Не / Да / Да / Не !?!?!?
          Аз съм виновна = Ще видиш ти
          Необходимо ни е = Аз искам
          Решавай сам = Вярното решение сега е вече очевидно
          Прави каквото искаш = После скъпо ще си платиш за това
          Трябва да поговорим = Необходимо ми е да се оплача .... СЕГА ....
          Разбира се продължавай = Не искам да правиш това .... ЧУ ЛИ ??
          Не съм разстроена = Разбира се, че съм разстроена бе идиот !
          Бъди по-романтичен изгаси светлината = Имам синини по бедрата
          Тази кухня е толкова неудобна и малка = Искам НОВ дом
          Искам нови перденца = и нови килими, и нови мебели, и нови тапети.....
          Чух някакъв шум = Забелязах, че почти си заспал
          Обичаш ли ме? = Каня се да те помоля за нещо скъпо
          Колко много ме обичаш? = Днес направих нещо, което съвсем няма да ти хареса
          Ще съм готова след минутка = Сваляй си обувките и потърси интересен филм по телевизията
          Имам ли дебел задник? = Кажи ми че съм красавица
          Трябва да се научиш да общуваш = Просто се съгласи с мен
          Това да не е малкия? = Защо да не станеш и да го полюлееш, докато не заспи?
          Не викам !!! = Да, аз викам, защото мисля, че това е важно .... (за мен )

Абе ти чуваш ли ме какво ги говоря ?! = Твърде късно пичове вече сте умрели

РЕЧНИК НА МЪЖЕТЕ

Да = Да
          Не = Не
          Гладен съм = Гладен съм
          Искам да спя = Искам да спя
          Уморен съм = Уморен съм
          Не искаш ли да отидем на ресторант ? = А после мисля да правим секс
          Мога ли да те поканя на вечеря ? = А след това се каня да правя секс с теб
          Мога ли да ти позвъня ? = А след това мисля да правя секс с теб
          Може ли ви поканя на танц ? = А след това мисля да правя секс с теб
          Красива рокля ! = Красиви гърди !
          Изглеждаш напрегната нека те помасажирам = Искам да погаля гърдите ти
          Какво става? = Не разбирам защо правиш такъв проблем от това?
          Какво става? = Предполагам че не може да се разчита на секс тази вечер?
          Скучно ми е = Не искаш ли да правим секс?
          Обичам те = Хайде да правим секс ВЕДНАГА и точно сега
          Аз също те обичам = ОК казах го и по-добре да започнем секса сега !
          Да, харесва ми твоята прическа = предната ми харесваше повече
          Да, харесва ми твоята прическа = 50 лева, а изглежда почти като стара
          Хайде да поговорим = Искам да те потопя в своите мисли и може би тогава ти ще поискаш да правиш секс с мен
          Искаш ли да се ожениш за мен ? = Искам да нямаш възможност да правиш секс с други мъже
          В магазина - Предишното ми хареса повече = Взимай нещо от тези глупави рокли и да си ходим че ми писна вече
          Last edited by Асо Пика; 28.07.2020, 19:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
            Жените искат к*р.Всичко друго е преходно.
            То и това е преходно . Виж диамантите са си по-дълготрайни .

Коментар

• Жените искат к*р.Всичко друго е преходно.

Коментар

Dream on my friend . Това е инвеститорски сайт, а не плей бой, а и аз се чувствам добре, ерго, не е необходимо да доказвам каквото и да било на когото и да било .
                Хах, явно не разбра шегата (или поне опита за такава)?
                Би следвало абсурдното к-во на заявения брой да ти подскаже.
                p.s. Не съм на възраст да се вълнувам от снимки, пък било те и голи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                  Според мен не си в състояние сама да се оцениш обективно, понеже се водиш заинтересовано лице!

Пусни 20-30 твои голи снимки, за да можем ние да те оценим!

(безпристрастно)
                  Dream on my friend . Това е инвеститорски сайт, а не плей бой, а и аз се чувствам добре, ерго, не е необходимо да доказвам каквото и да било на когото и да било .

Коментар

Хехе, чакай и аз да са вклуча сега

4. Не. Аз съм си красавица
                    Според мен не си в състояние сама да се оцениш обективно, понеже се водиш заинтересовано лице!

Пусни 20-30 твои голи снимки, за да можем ние да те оценим!

(безпристрастно)

Коментар

• Хехе, чакай и аз да са вклуча сега .

1. Не. Третото беше
                      2. Нямах. Патя си .
                      3. Никаква нужда няма от подплънки
                      4. Не. Аз съм си красавица
                      5. Не, говорим си за мъже
                      6. Да и ще стане . Светът и без това е препълнен с посредственост, просто разтоварвам системата.
                      7. Не. Дава се свобода на мъжа, а детето се насочва. Пълен контрол означава пълно задушаване и пълни комплекси от страна на контролиращия.
                      8. Обожавам мъжете и те мен
                      9. Зависи от жената. Има разни жени и разни мъже.

Коментар

Нали темата е за какво искали жените и затова мисля че тук е момента да приведа един въпросник специално за дамите. Зная , че жените тайно четат темата, а някои и открито пишат тук По него жените ще се ориентират за тяхното ниво на участие в дискутирания в този текст въпрос. Спокойно въпросникът не е труден и не отнема много време
                        .............
                        1. Омъжихте ли се за първия срещнат, защото ви беше страх да не останете стара мома?
                        Със съпругът ми около година бяхме партньори по чист бридж, преди да решим, че освен картите, може и други неща да се занимаваме.
                        2. Имахте ли някаква бегла представа за трайно неизкореними черти на характера му като женкарство, често прекаляване с алкохола, прекалена ревнимост и ярка неперспективност, когато се омъжихте или нямахте време да се вглеждате поради подготовките за така желаната и дълго очаквана сватба?
                        Аз имах, но той, горкият, хал на хабер си нямаше какво го очаква.
                        3. Бързо ли след сватбата съпруга ви разбра, че носите подплънки в сутиена си (за два размера отгоре) и много грим?
                        А бе ..., не знам точно кога му просветна. За себе си мога да споделя, че имах съвсем ясна представа за размера му.
                        5. Чувствате ли се грозна, дебела и недооценена?
                        Не ставай смешен! При така посочените от мен височина и тежина, откъдето и да ме погледнеш съм апетитно парче.
                        6. Прекарвате ли повече от 2 часа в разговор с приятелки по повод методите за превенция на изброеното в точка 5 ?
                        Около два часа пием и спорим чий съпруг ще е щастливеца, който трябва да ни забере от кръчмата и да ни разкара по домовете. Все едно и също.
                        7. Смятате ли за задължително да направите децата си Звезди и Преуспели в живота?
                        Таз радост смятам да я оставя на снахата. И тя трябва с нещо да се забавлява.
                        8. Имате ли непреодолимо желание за пълен контрол над живота и мислите на мъжа си, децата си и цялото домочадие?
                        Това не е непреодолимо желание, а проява на отговорно отношение спрямо другите членове на домочадието.
                        9. Мразите ли мъжете?
                        Обичам секса.
                        10. Смятате ли се за по-добрата, геройска и жертвоготовна в името на любов и семейство половина от света?
                        Този въпрос го отнасям в категорията "реторични", без нужда от отговор.
                        Наздраве!

П.П. Ако искаш може да ми зададеш и въпрос номер 4. Смятам, че без особени затруднения ще отговоря и на него.

Last edited by tnm; 28.07.2020, 17:12.
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Нали темата е за какво искали жените и затова мисля че тук е момента да приведа един въпросник специално за дамите. Зная , че жените тайно четат темата, а някои и открито пишат тук По него жените ще се ориентират за тяхното ниво на участие в дискутирания в този текст въпрос. Спокойно въпросникът не е труден и не отнема много време

1. Омъжихте ли се за първия срещнат, защото ви беше страх да не останете стара мома?

2. Имахте ли някаква бегла представа за трайно неизкореними черти на характера му като женкарство, често прекаляване с алкохола, прекалена ревнимост и ярка неперспективност, когато се омъжихте или нямахте време да се вглеждате поради подготовките за така желаната и дълго очаквана сватба?

3. Бързо ли след сватбата съпруга ви разбра, че носите подплънки в сутиена си (за два размера отгоре) и много грим?

5. Чувствате ли се грозна, дебела и недооценена?

6. Прекарвате ли повече от 2 часа в разговор с приятелки по повод методите за превенция на изброеното в точка 5 ?

7. Смятате ли за задължително да направите децата си Звезди и Преуспели в живота?

8. Имате ли непреодолимо желание за пълен контрол над живота и мислите на мъжа си, децата си и цялото домочадие?

9. Мразите ли мъжете?

10. Смятате ли се за по-добрата, геройска и жертвоготовна в името на любов и семейство половина от света?

Коментар

• Първоначално изпратено от representjah

Големи мъже, няма що.
                            1. Предлагал!!!! Ар ю киддинг ме???? Една жена без мъж до себе си е едно голямо НИЩО. Едва ли би доживяла до 2 годишна възраст, какво остава за жена на 35-40, без пукната стотинка в джоба и спестени нула лева в банката (мнозинството). Ами когато е на 70 и със 200 лева пенсия? Кой ще я пази, кой ще се грижи за нея докато е болна, докато е бременна, докато е без работа?
                            2. Позволила е да си даде аналното отверстие!!!! О какво чудо! представяш ли си, Принцесата благоволила на кандидат-жениха да даде онова ценно нещо, откъдето милиарди бактерии напускат тялото всеки ден. Този момък трябва да е бил изключително щастлив, тайно мечтаейки за деня в който ще помирише онова нещо за което само е гледал по телевизията и си е мислил че излиза шоколадов сладолед поръсен с пръчици.

Но може още да копае надолу, предай му поздрави!

Тузара е майстор на късия разказ без чертеж.А това кой за кого ще се грижи в днешният свят някак си не знам...Има жени и жени има и мъже и мъже..

Коментар

Какво е общото между покера, жените и колите? Ше ти кажа баце. Парите са общото баце. За първото и второто ти трябва и акъл щото всичко в тоя живот е игра, ако ти контролираш положението ще спечелиш и ще ти е кеф, а ако не се усетиш как някой те е блъфирал те изхвърлят от играта и си сам загубил всичко с което си влязъл.
                              Не, мисля, общото е акъла, а парите са негово следствие.
                              После. без акъл не можеж да победиш в покера (късмета там и в таблата са под 5%), при жената и да опазиш колата.
                              Кат съм умен, защо съм беден, е въпроса на милиони души.
                              Ами, значи не са наистина тарикатски умни, щом няма парично изражение.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                                [ATTACH=CONFIG]n3631071[/ATTACH]

нещо, Тракториста, Кристина, MATRIX се изгубиха напоследък .....
                                тая е за вас юнаци

Коментар

Working...
                                X