IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
    Уф, и ти ли се върза на тази нискобюджетна постановка? Момчетата ги разбирам, но за теб не очаквах. Ако бях на мястото на "Криси", щях да си падна по Киро и Груьо, пък тя и не благоволи да ги забележи, което отново повдига въпроса с автентичноста.
    възможно е да е пирамида той нали сега има вражда с Матеев

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Хм, рядко си позволявам да давам непоискани съвети, обаче, горе си описала перфектния профил на любовник, а не на съпруг. Малада си, даже не знаеш колко си млада и как всичко е пред теб. Ще се научил да различаваш двата профила.

От горните профили само Матеев става за съпруг. За другите не ми се коментира. Наистина си скорпион .
      Селенчето е номер 1,от всички тука само тв става за жена.И е в Испания...ех..
      ​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

мен що си ме изпуснала? Може на лично да ми дадеш профила ти в Фб, инста да измислим нещо като съм по-свободен. Може и с некое токче да пробваш да ме замериш, тъкмо ще видим дали ще можеш :P

като си триеш профила ми остави контакти, все пак накрая да не се окажа прав че си правиш базици с хората
        Не ни сподели кой набор си, лъвче?

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

Е, стига де, има си и ДРУГИ начини, аз съм мъж че ги знам.
          Питай рускиня - Как да накарам избран от мен мъж да ме сваля, без да правя първата крачка и без да си помисли че съм К. ?
          Не изкушавай да ти отговоря какво точно мисля за ... рускините . Не все, конечно, не все ...

Коментар

Хм, рядко си позволявам да давам непоискани съвети, обаче, горе си описала перфектният профил на любовник, а не на съпруг. Малада си, даже не знаеш колко си млада и как всичко е пред теб. Ще се научил да различаваш двата профила.
            Уф, и ти ли се върза на тази нискобюджетна постановка? Момчетата ги разбирам, но за теб не очаквах. Ако бях на мястото на "Криси", щях да си падна по Киро и Груьо, пък тя и не благоволи да ги забележи, което отново повдига въпроса с автентичноста.

Коментар

Заради налична ценностна система и здрав разум предимно .
              но и краката нали?

Коментар

Ами нали ако направи тя първата крачка, точно такива с твоето мислене или ще се докомплексират и ще побегнат или ще лепнат добрият стар балкански етикет, че е “К”.
                Поредните ти недомислици.От какъв зор ще си помисля,че дадена жена е курва,щом проявява интерес към мен?
                И обратно каква в гаранцията,че някоя,която не е активна в отношението с мъжете,не е курва?Като бях ученик имаше мълчаливка в другият клас.Пък й викаха Пожарната.Познай какви пожари е гасила.
                И от какъв зор ще бягам от красива жена,която видимо показва,че ме харесва и прави първата крачка?Та това е перфектно за мен.
                Last edited by mirodes; 19.05.2020, 17:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение

заради косматите крака ли?
                  Заради налична ценностна система и здрав разум предимно .

Коментар

• Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
                    половината постове от самото начало на участието ми лично съм си ги изтрила един по един, останалите ще бъде изтрити довечера и така няма да има нито един мой коментар и ще изчезна от съзнанието ви

Затова ми харесват профилите на mirodes, representjahи бай Стамен тракториста - те отговарят всеки по отделно и всички взети заедно на типа мъж, с който искам да бъда. Всеки един от тях разбира и усеща жените, знаят какво искат и как да им го поднесат. Имат опита и усещанията. Матеев също ги разбира, но просто вече е …. доста над горната граница на възрастта която съм поставила за връзка с мъж
                    мен що си ме изпуснала? Може на лично да ми дадеш профила ти в Фб, инста да измислим нещо като съм по-свободен. Може и с некое токче да пробваш да ме замериш, тъкмо ще видим дали ще можеш :P

като си триеш профила ми остави контакти, все пак накрая да не се окажа прав че си правиш базици с хората

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Хаа..Кристинка какво искала накрая..Селена е права- иска любовник................................... точките са за другите синоними.., А не съпруг..АМИ ТО ИМА ЕДНА НАРОДНА ПОГОВОРКА- КОЙТО МНОГО ИЗБИРА ПРИМИРА..Ами трий няма лошо..БАЙ СТАМЕНЕ- Обърни му внимание моля те на това моме- На зор е..
                      Киро,
                      аз избирах постоянно и много.
                      Сега съм крайно доволен, макар и да съм се "лишавал" от "просто секс".

Сега съм в емпиреите на намерения мой човек, половината, нужна на мъжа, за да знае и чувства, че е мъж.
                      А Тя - тя е любимата Жена, може би и с мое участие.
                      Last edited by 78-10; 19.05.2020, 17:13.

Коментар

Хм, рядко си позволявам да давам непоискани съвети, обаче, горе си описала перфектният профил на любовник, а не на съпруг. Малада си, даже не знаеш колко си млада и как всичко е пред теб. Ще се научил да различаваш двата профила.
                        .
                        Е, защо Селена, всяка жена не търси ли такъв мъж, който да съчетава двете неща в себе си, нормално е.
                        Въпроса е, че често не може да го намери, зает е със друга жена или самата жена не представлява интерес за него.
                        И тога трябва да се направят компромиси към единия или другия профил, че времето върви.

Коментар

• Това не беше ли инвестиционен форум или е за запознанства?Какво ли не прави скуката ейй.

Коментар

• Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение

По-скоро, леля, жената предоставя мъжим да се покажат като.

Ако много пък чак толкоз го харесва, би взела незабелязано инициативата, но пак с намека "действай ти, мъж си, нали?"

Но полуженски-полумъжки неща надали го разбират.
                            Я пусни пак някой хубав джаз и не се хаби да разбираш неща извън твоята лига .

Коментар

Ами нали ако направи тя първата крачка, точно такива с твоето мислене или ще се докомплексират и ще побегнат или ще лепнат добрият стар балкански етикет, че е “К”.
                              По-скоро, леля, жената предоставя мъжим да се покажат като.

Ако много пък чак толкоз го харесва, би взела незабелязано инициативата, но пак с намека "действай ти, мъж си, нали?"

Но полуженски-полумъжки неща надали го разбират.

Коментар

• Хаа..Кристинка какво искала накрая..Селена е права- иска любовник................................... точките са за другите синоними.., А не съпруг..АМИ ТО ИМА ЕДНА НАРОДНА ПОГОВОРКА- КОЙТО МНОГО ИЗБИРА ПРИМИРА..Ами трий няма лошо..БАЙ СТАМЕНЕ- Обърни му внимание моля те на това моме- На зор е..

Коментар

Working...
                                X