Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Хм, рядко си позволявам да давам непоискани съвети, обаче, горе си описала перфектния профил на любовник, а не на съпруг. Малада си, даже не знаеш колко си млада и как всичко е пред теб. Ще се научил да различаваш двата профила.
От горните профили само Матеев става за съпруг. За другите не ми се коментира. Наистина си скорпион .
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
мен що си ме изпуснала? Може на лично да ми дадеш профила ти в Фб, инста да измислим нещо като съм по-свободен. Може и с некое токче да пробваш да ме замериш, тъкмо ще видим дали ще можеш :P
като си триеш профила ми остави контакти, все пак накрая да не се окажа прав че си правиш базици с хората
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Е, стига де, има си и ДРУГИ начини, аз съм мъж че ги знам.
Питай рускиня - Как да накарам избран от мен мъж да ме сваля, без да правя първата крачка и без да си помисли че съм К. ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеХм, рядко си позволявам да давам непоискани съвети, обаче, горе си описала перфектният профил на любовник, а не на съпруг. Малада си, даже не знаеш колко си млада и как всичко е пред теб. Ще се научил да различаваш двата профила.
- 1 like
Коментар
-
Заради налична ценностна система и здрав разум предимно .
- 1 like
Коментар
-
Ами нали ако направи тя първата крачка, точно такива с твоето мислене или ще се докомплексират и ще побегнат или ще лепнат добрият стар балкански етикет, че е “К”.
И обратно каква в гаранцията,че някоя,която не е активна в отношението с мъжете,не е курва?Като бях ученик имаше мълчаливка в другият клас.Пък й викаха Пожарната.Познай какви пожари е гасила.
И от какъв зор ще бягам от красива жена,която видимо показва,че ме харесва и прави първата крачка?Та това е перфектно за мен.Last edited by mirodes; 19.05.2020, 17:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
заради косматите крака ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнениеполовината постове от самото начало на участието ми лично съм си ги изтрила един по един, останалите ще бъде изтрити довечера и така няма да има нито един мой коментар и ще изчезна от съзнанието ви
Затова ми харесват профилите на mirodes, representjahи бай Стамен тракториста - те отговарят всеки по отделно и всички взети заедно на типа мъж, с който искам да бъда. Всеки един от тях разбира и усеща жените, знаят какво искат и как да им го поднесат. Имат опита и усещанията. Матеев също ги разбира, но просто вече е …. доста над горната граница на възрастта която съм поставила за връзка с мъж
като си триеш профила ми остави контакти, все пак накрая да не се окажа прав че си правиш базици с хората
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХаа..Кристинка какво искала накрая..Селена е права- иска любовник................................... точките са за другите синоними.., А не съпруг..АМИ ТО ИМА ЕДНА НАРОДНА ПОГОВОРКА- КОЙТО МНОГО ИЗБИРА ПРИМИРА..Ами трий няма лошо..БАЙ СТАМЕНЕ- Обърни му внимание моля те на това моме- На зор е..
аз избирах постоянно и много.
Сега съм крайно доволен, макар и да съм се "лишавал" от "просто секс".
Сега съм в емпиреите на намерения мой човек, половината, нужна на мъжа, за да знае и чувства, че е мъж.
А Тя - тя е любимата Жена, може би и с мое участие.Last edited by 78-10; 19.05.2020, 17:13.
Коментар
-
Хм, рядко си позволявам да давам непоискани съвети, обаче, горе си описала перфектният профил на любовник, а не на съпруг. Малада си, даже не знаеш колко си млада и как всичко е пред теб. Ще се научил да различаваш двата профила.
.
Въпроса е, че често не може да го намери, зает е със друга жена или самата жена не представлява интерес за него.
И тога трябва да се направят компромиси към единия или другия профил, че времето върви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
По-скоро, леля, жената предоставя мъжим да се покажат като.
Ако много пък чак толкоз го харесва, би взела незабелязано инициативата, но пак с намека "действай ти, мъж си, нали?"
Но полуженски-полумъжки неща надали го разбират.
- 1 like
Коментар
-
Ами нали ако направи тя първата крачка, точно такива с твоето мислене или ще се докомплексират и ще побегнат или ще лепнат добрият стар балкански етикет, че е “К”.
Ако много пък чак толкоз го харесва, би взела незабелязано инициативата, но пак с намека "действай ти, мъж си, нали?"
Но полуженски-полумъжки неща надали го разбират.
Коментар
-
Хаа..Кристинка какво искала накрая..Селена е права- иска любовник................................... точките са за другите синоними.., А не съпруг..АМИ ТО ИМА ЕДНА НАРОДНА ПОГОВОРКА- КОЙТО МНОГО ИЗБИРА ПРИМИРА..Ами трий няма лошо..БАЙ СТАМЕНЕ- Обърни му внимание моля те на това моме- На зор е..
Коментар
Коментар