Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Аз заради това се майтапя, че жената не държи да е първата на мъжа си, Далеч по-важното е да му остане последнаКоето е доста трудно .....
Все съм се чудел, с какви доводи успокоявате прецакалите се за първи път млади дами в разни сдружения на жените....
Логичната последователност трябва да е в подобен стил: след първия път е лесно и става все по-леко с напредването на възрастта!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Точно на място си е, тнм, даже понякога си се чудя на акъла, ма това е друга бираНякога гледах едно филмче и в него имаше правилото "по 3" - ако мъж ти каже бройката си, делиш на три, ако е жена, умножаваш по три
Апропо, другата жена, която е изтръгвала силни чувства в мен, беше с двойна бройка на жена ми, но това не ме е спирало по никакъв начин - няма варинат хубава жена да остане свободна за дълъг период от време, а теи с дългите връзки от 15-16 годишна възраст и после още 20 години са изчезващ вид и съм почти убеден, че са дървета в леглото, просто щото опитът си е опит.
Което е доста трудно изпълнимо предвид емоционалните характеристики и физиологичните потребности на физически по-силната част от човешкия род.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от караКольо касапина Разгледай мнение
Интересно щом мъжете одят с поне 100, а жените само с по 2-ма 3-ма, то с кого одят останалите 97 мъже???
Наздраве! Който/която го може, го можеама не е за всяка уста лъжица...
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от караКольо касапина Разгледай мнение
Интересно щом мъжете одят с поне 100, а жените само с по 2-ма 3-ма, то с кого одят останалите 97 мъже???
Готин ден , на всички !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Точно на място си е, тнм, даже понякога си се чудя на акъла, ма това е друга бираНякога гледах едно филмче и в него имаше правилото "по 3" - ако мъж ти каже бройката си, делиш на три, ако е жена, умножаваш по три
Апропо, другата жена, която е изтръгвала силни чувства в мен, беше с двойна бройка на жена ми, но това не ме е спирало по никакъв начин - няма варинат хубава жена да остане свободна за дълъг период от време, а теи с дългите връзки от 15-16 годишна възраст и после още 20 години са изчезващ вид и съм почти убеден, че са дървета в леглото, просто щото опитът си е опит.
Ако приемем , че опитът на мъжете се гради с около 100 бройки , какво пречи на една жена , разполагаща с такъв екземпляр , любопитство и желание да учи , да придобие опит ?
Наздраве , Грую !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ама то всеки мъж е одил поне 100 пъти по чуждо, па на жените само по 2-3 им се пада. А сега има ли изненадани че джендърството е на мода
Коментар
-
Ама то всеки мъж е одил поне 100 пъти по чуждо, па на жените само по 2-3 им се пада. А сега има ли изненадани че джендърството е на мода
Наздраве, bota156!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Е, и!? То, щото наш Грую е бил, че и още е света вода не напита? Или за мъжете може, ама да жените - сакън, хич дума да не става?
Наздраве!
П.П. Извинявай, Грую, но не можах да се сдържа.Някога гледах едно филмче и в него имаше правилото "по 3" - ако мъж ти каже бройката си, делиш на три, ако е жена, умножаваш по три
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Под секрет:
Дамите не ходят много, защото малко от тях могат да правят баница!
Виж, за ония, които умеят да правят баница - не се съмнявай, че им се падат повече от 2-3-ма мъже!
ИмА подобна теза!...
Коментар
-
Е, и!? То, щото наш Грую е бил, че и още е света вода не напита? Или за мъжете може, ама да жените - сакън, хич дума да не става?
Наздраве!
П.П. Извинявай, Грую, но не можах да се сдържа.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Браво,
имаш чудесен вкус и много разбираш от жени.
Обаче и жена ти, на 20-25г е имала 4-5 мъже. Явно е обичала секса и не е била скормна преди да станете гаджета,? Или за мъжете може, ама за жените - сакън, хич дума да не става?
Наздраве!
П.П. Извинявай, Грую, но не можах да се сдържа.
Last edited by tnm; 12.11.2020, 16:43.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Браво,
Обаче и жена ти, на 20-25г е имала 4-5 мъже. Явно е обичала секса и не е била скормна преди да станете гаджета,Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хехе, досега бй не съм ял, само от един старшинка в казармата, на когото нямаше как да отвърна, щото устав и т.н.
Малко мукче, до подобна жена (като структура, че не ѝ виждам физиономията) си лягам всяка вечер и не само си лягам. Само косата ѝ е един нюанс по тъмна и предпочита тъмни обувки - не се хваля, констатирам, а снимката е рекламка, която съм запомнил като христоматиен пример в бранша
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хехе, досега бй не съм ял, само от един старшинка в казармата, на когото нямаше как да отвърна, щото устав и т.н.
Малко мукче, до подобна жена (като структура, че не ѝ виждам физиономията) си лягам всяка вечер и не само си лягам. Само косата ѝ е един нюанс по тъмна и предпочита тъмни обувки - не се хваля, констатирам, а снимката е рекламка, която съм запомнил като христоматиен пример в бранша
Обаче и жена ти, на 20-25г е имала 4-5 мъже. Явно е обичала секса и не е била скормна преди да станете гаджета,
Коментар
Коментар