Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеУф, и ти ли се върза на тази нискобюджетна постановка? Момчетата ги разбирам, но за теб не очаквах. Ако бях на мястото на "Криси", щях да си падна по Киро и Груьо, пък тя и не благоволи да ги забележи, което отново повдига въпроса с автентичноста.
Друго интересно и тук се нуждая от твоята вещина - защо, аджеба, ако всичко е измислено, се трие така истерично профил? Просветли моето невежество по въпроса.Last edited by Selena; 19.05.2020, 17:51.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ама така се лишавате от мъж,който наистина харесвате.Аз имах един колега в университета,който тренираше във фитнес и беше като културист,а и беше сравнително висок над 180 см.Жените постоянно го заглеждаха,ама той беше срамежлив и така й не заговори някоя жена.Но ако някоя готина мадама го беше заговорила нямаше да й откаже.Така и не се хвана с никоя докато учеше.
Това никога няма да го разбера в жените-харесат някой и си мълчат.Верно е,че дават знаци,ама не всички мъже ги разбират,а пък понякога и не дават знаци.Сестрата имаше една приятелка,а аз по принцип се въздържам от такива връзки,щото ако не се получат нещата,ще е кофти ,та не съм я свалял и бяхме само в приятелски отношения.И оная на сватбата на сестра ми вика:„Какво чакаше толкова години,та не ме покани на кафе?„.И аз бях в потрес-тя ме е харесвала,а не го е заявила по никакъв начин.Тогава вече беше късно,щото беше омъжена.Ако беше ми показала,че ме харесва нямаше да я върна.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Второ има голямо разминаване между профила на кристина. Значи жена която обожава обувки и скъпи дрънкулки, не може да говори как слуша рок, метал и подобни жанрове. как кара колело сред природата и прочие. Този профил на жена със сигурност обувките не са и най-голяма слабост в живота. Има доста разминаваня в твърденята и. Първо беше че напуснала мъжа си заради секса на което отдели 5-6-7 реда как свършвал за 3 минути. Пук на следващият ден каза как това не било най-важната причина ами че не искал деца.
Трето тук е анонимен форум, всеки има псевдоним, но забелязах и в друга тема за акции как отново има женски профил с имената си и говореше врели некипели как използвала детският влог от 100 бона ама не и пукало нали не били нейни парите.
Започвам да си мисля че некой откачалник е решил да си прави базици с лапнишараните.
Криси ако си реална което ме съмнява ама да предположим, дай да ти видя профила някъде или някоя снимка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЕндер, по теб да си падне..Ти си по празните приказки и си на власт покрай господарите си..Переспективен демагог нагаждач- калинка.. И БАНДА С ТРОЛОВЕ ИМАШ....АЗ НЯМАМ НУЖДА, А ТИ НЕЩО МИ СЕ ВИЖДАШ ДОСТА ЗАИНТЕРЕСОВАН, ДА НЕ СИ ЗАКЪСАЛ.. Ами пиши и на лични..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕ, що по мен - и ти ли ми направи психопрофил, що? Или е поредният слаб опит за бъзик, който сеещата ми зараза смъртожадност на софийски толуп не може да прозре
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнениеполовината постове от самото начало на участието ми лично съм си ги изтрила един по един, останалите ще бъде изтрити довечера и така няма да има нито един мой коментар и ще изчезна от съзнанието ви
Сега за този EVGO - той ми писа на лични, но просто момчето не е мой тип, ама изобщо не е мой тип и не съм длъжна да отговарям на всеки
От неговите коментари в тази тема както и в темата за имотите очевидно е, че няма никакъв или почти никакъв опит с жените, все цитира книги и филми, казва какво пише в тази книга или какво гледал в онзи филм, книги и филми, ами опита се трупа в живия живот Евго не с книги и филми.
Привличат ме мъже, от които се усеща Сила, не физическа сила, а психическата сила и воля, онази вътрешна сила и енергия за която беше писал май бай Стамен тракториста. А един мъж да е самоуверен, нахакан и напорист, малко нахален е друго, но и то е част от профила на мъжете които ми харесват. Искам един мъж като ме погледне и да ме хипнотизира, да ме прониже с погледа си, да усетя мъжката му енергия, погледа му да ме прониже и да му се подчиня. Бившият ми мъж беше такъв, но там проблема беше с децата. Братовчед ми е такъв, братът на една моя приятелка е такъв, имах в университета двама колеги които бяха такива и имаха тази Сила. Има такива мъже, но са рядкост. Няма да ме разберете, но както и да е. Не обичам мекушави, свенливи, притеснителни и безволеви мъже, мъже които се страхуват да направят свалка на красива жена. Да пелтечат и заекват, да се потят и да гледат в земята докато ми приказват.
Затова ми харесват профилите на mirodes, representjahи бай Стамен тракториста - те отговарят всеки по отделно и всички взети заедно на типа мъж, с който искам да бъда. Всеки един от тях разбира и усеща жените, знаят какво искат и как да им го поднесат. Имат опита и усещанията. Матеев също ги разбира, но просто вече е …. доста над горната граница на възрастта която съм поставила за връзка с мъж
Успех ти желая.
Ако се нуждаеш от съвет по даден въпрос можеш да ми пишеш на лични.Ще се радвам да ти помогна и със сигурност няма да те излъжа.
Last edited by mirodes; 19.05.2020, 17:43.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ендер, по теб да си падне..Ти си по празните приказки и си на власт покрай господарите си..Переспективен демагог нагаждач- калинка.. И БАНДА С ТРОЛОВЕ ИМАШ....АЗ НЯМАМ НУЖДА, А ТИ НЕЩО МИ СЕ ВИЖДАШ ДОСТА ЗАИНТЕРЕСОВАН, ДА НЕ СИ ЗАКЪСАЛ.. Ами пиши и на лични..Last edited by Kiro; 19.05.2020, 17:36.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Не мисля че е важно, но достатъчен. Да те ориентирам малко по-млад от крисито явно затова още се котирам сред 18-19-20. Въпреки че познавам и хора към 50ка дето все с млади гаджета 18ки току що завършили училище, ама за млади и натокани се иска от с класа нагоре. просто това ги интересува малките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеУф, и ти ли се върза на тази нискобюджетна постановка? Момчетата ги разбирам, но за теб не очаквах. Ако бях на мястото на "Криси", щях да си падна по Киро и Груьо, пък тя и не благоволи да ги забележи, което отново повдига въпроса с автентичноста.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
мен що си ме изпуснала? Може на лично да ми дадеш профила ти в Фб, инста да измислим нещо като съм по-свободен. Може и с некое токче да пробваш да ме замериш, тъкмо ще видим дали ще можеш :P
като си триеш профила ми остави контакти, все пак накрая да не се окажа прав че си правиш базици с хората
вСелена, ма, верно било това за отключване на страстите след чума - ей на, "чумата на 21 век" и при вас мина у Шпаньолско (така и не рече как бачкаш там с бг диплома, или пък си броки с испанската у нас, че се обърках вече) и вече наизлязохте с онези ми ти страсти и желания, не мое ви запре човек
НаздравеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не ни сподели кой набор си, лъвче?
Коментар
Коментар