If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За Евго всички са недобросъвестни. Евго винаги е изправната страна.
Лошо няма - ако така усеща нещата.
По тая логика има един - единствено правилен ход, за да докажеш, че си изправната страна. Завежда съдебно дело и доказва своята убеденост в правотата си. И това е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН СЪВЕТ! Единствената му възможност да СИ докаже, че е прав.
Иначе - тук може всеки ден да "доказва" на всички как едни хора го рекетират с пари, но това няма да промени ситуацията относно казусите му.
Разбира се, самият Евго има СЕРИОЗНИ съмнения в това, че ТУК поставя и защитаеа изправната теза.
По същата причина не отива и при нотариуса с представителя на изправната страна. Има нормативни документи и закони, които нотариусите- по силата на своите служебни задължения добре познават.
Евго е висшист, който БИ ТРЯБВАЛО добре да разбира това и той го разбира, НО... НЕ може да проумее как той - висшистът (с пари!) може да бъде неизправната страна (вън от закона), а някакъв "простак" може да има своите законни основания в конкретен казус.
И - разбира се - че Кадастърът е "виновен", но подобна убеденост СРЕЩУ НЕИЗПРАВНАТА СТРАНА се доказва в Българския съд.
(Иначе - Евго "благородно" завижда на юристите в тоя форум, но никога не е късно да вземе още една диплома - срещу заплащане, разбира се..., КОЛКОТО И БОЛЕЗНЕНА ДА Е ПОСЛЕДНАТА ТЕЗА!...)
Те последните 20 години почти всички дипломи са срещу заплащане
Така де: търси отговор на проблеми при фиксирани (от самия него) проблеми:
1. Отрязал е роднините.
2. Иска подпис от същите, за да Узакони постройка.
3. Роднините (като "отрязани") - знаят правата си, неговите задължения, но отчитат и неговото ОТНОШЕНИЕ.
4. Той продължава по същата линия на конфликта и ограниченията, създадени от Евго: аз (висшист, с езици, библиотека и т.н...) ще ви поставя на място и ЩЕ ВИ ДОКАЖА, че вашата постройка НЕ се ползва по предназначение (например - като външен нужДник!)... Демек: нека на Вуте да му е зле! Много българско ми звучи ...
За да се отвори Евго по (оскъдни) разкази за плажа - трябва да му препоръчаш решение по ВАЖНИЯ казус! Това го вълнува повече, отколкото на коя банските на плажа са й стояли добре... (вече чухме основното и "тъпаните не бият по няколко пъти" за ония, които не са чули...)
Давай решения! Младите сте му слабост и май те слуша!
Слуша той, дръжки.....
ако слушаше може и да беше задомен вече....
ПП: човек пиши по кратки чаршафи, че ме заболява главата докато стигна края
Спрете се бре, .....
Евго тъкмо се върна отпочинал, зареден и Вие го метнахте. Чакайте малко, ще спре да пише, а още нищо не е разказал за плажа.
Какъв плаж те гони пък теб?
На човека главата му пуши.
Така де: търси отговор на проблеми при фиксирани (от самия него) проблеми:
1. Отрязал е роднините.
2. Иска подпис от същите, за да Узакони постройка.
3. Роднините (като "отрязани") - знаят правата си, неговите задължения, но отчитат и неговото ОТНОШЕНИЕ.
4. Той продължава по същата линия на конфликта и ограниченията, създадени от Евго: аз (висшист, с езици, библиотека и т.н...) ще ви поставя на място и ЩЕ ВИ ДОКАЖА, че вашата постройка НЕ се ползва по предназначение (например - като външен нужДник!)... Демек: нека на Вуте да му е зле! Много българско ми звучи ...
За да се отвори Евго по (оскъдни) разкази за плажа - трябва да му препоръчаш решение по ВАЖНИЯ казус! Това го вълнува повече, отколкото на коя банските на плажа са й стояли добре... (вече чухме основното и "тъпаните не бият по няколко пъти" за ония, които не са чули...)
Давай решения! Младите сте му слабост и май те слуша!
Обаче се прави чрез специална фирма и трябва и съседите по двор да са съгласни.
При търпимост нищо не можеш да пипнеш, освен ако не е построил нова къща без разрешително. Можеш да хванеш на дедото дедовия. Затова съществува тази правна категория. Казусът е прост- като да опердашиш някоя баба на плажа, която ще куца след теб, за да ти даде.
старецът смята, че той е "преоборудвал" селскостопанската постройка и може да си ползва стаята без да я узаконява.
Аз смятам, че мога да докажа, че паянтовата барака от едно време е различна от новата постройка, дори като размери са различни и новата постройка е върху общия двор и е търпима. Той няма планове за нея и не е плащал данъци, както и ние.
Не бива да залиташ в "доказване на факта, че ЗАКОННАТА барака " е разлипна от НЕЗАКОННАТА нова пистройка", защото ТОВА Е ОЧЕВИДНО - ФАКТ И БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА! ЩЕ ТИ СТРУВА МНОГО ПАРИ, НО НЕ РЕШАВА ТВОЯТ КАЗУС! Оставаш си с незаконна постройка, макар и нова!
То е ясно, че ще си вадите кирливите ризи, а би могло да седнете и да се разберете. (ЕДИНСТВЕНО ЧАСТИЧНО РЕШЕНИЕ, без съдебно дело)...
По мое мнение, "преоборудваната" стая е по-"ТЪРПИМИЯТ" казус от незаконно построената...
...........
В какви проблеми се заместват хората, които нямат достатъчно работа и си създават главоболия, гледайки в "чуждата паница"...
Нали знаеш, че при капитализма "човек за човека е вълк".
Аз обаче налагам забрана (black list) и не каним некоректни роднини вече, дори от 2001 г. едни близки роднини са със забрана.
Искам да чуя твоето мнение:
старецът смята, че той е "преоборудвал" селскостопанската постройка и може да си ползва стаята без да я узаконява.
Аз смятам, че мога да докажа, че паянтовата барака от едно време е различна от новата постройка, дори като размери са различни и новата постройка е върху общия двор и е търпима. Той няма планове за нея и не е плащал данъци, както и ние.
моето мнение е, че е по-лесно дори да платиш цялата сума, да не си разваляш отношенията с дедото и ако е възможно да го накараш да съдейства.
ако мислиш, че с наследниците ще се оправиш по-лесно, може да почакаш.
ако нищо от горните не става, тегли им една майна и си действай, както си решил
Коментар