Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Според мен няма място за притеснение - природата си знае работата. Това с филмите е божа работа. Като малък много обичах да гледам екшъни и ако така лесно децата се поддаваха на промивки, сега сигурно щях да се изживявам като Джеймс Бонд.
Това не означава, че липсват филмари и такива, които попиват, но не са достатъчно, че да се натрупа критична маса. Същото е и с феминизма - лови женските шарани, които търсят проблемите не там където трябва.
Коментар
-
Според мен няма място за притеснение - природата си знае работата. Това с филмите е божа работа. Като малък много обичах да гледам екшъни и ако така лесно децата се поддаваха на промивки, сега сигурно щях да се изживявам като Джеймс Бонд.
Това не означава, че липсват филмари и такива, които попиват, но не са достатъчно, че да се натрупа критична маса. Същото е и с феминизма - лови женските шарани, които търсят проблемите не там където трябва.
Наричат я “крайнодясна”, но не е. Ако крайно дясно е да бориш джендъризма и корупцията то аз съм Куин Мери.
Не съм за насилие или потискане на която и да е социална група или колектив - напротив нека си имат правата. Никой не им пречи. Но съвсем друго е да се индоктринират деца и деца да вземат сами от 13-14 годишна възраст решение за смяна на пола.
Имаше виц. То не е виц реалност е но си звучи като виц в Испания. За училищна екскурзия искат подпис на родител, а за смяна на пола не. Сериозни са нещата.Last edited by Selena2024; 14.06.2024, 19:22.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
има той дръжки. тука във форума такива като него всичките са милионери в британски паундове. Все едно не им знам номерата!
Нямам времето, за да следя всички постове, в които проявявате интерес към моята личност.
Отговарям ти:
1. Милионер НЕ съм (няма подобно условие за участие във форума).
2. Други като мен няма, т.е. - "наблюдението"/предположението за точно "такива като мен - всичките във форума - все милионери" - запази за останалите (без мен).
3. "НомерАта" на другите (които ти се тръшкат, че са милионери) - сигурно ги знаеш, но щом ти казвам, че не съм милионер - значи, моите "номерА" не са ти ясни. Що, ли? Прекалено късно си се излюпил, ве, моя!
4. Е, да - тук във форума - има хора, които ме познават. Биха могли да ти кажат доста за мен. Работил съм и в чужбина (те, такива милионери пък аз поне не зная!)... И в Швейцария съм работил, и после - в Белгия...
Да де, ама няма да открехваме всяко новоизлюпено в тоя форум на всеки 5 години, нали си съгласен с мен! А, ако искаш подобен отчет от всеки - нали знаеш, че парашутът ти няма да се отвори.
Айде, живот и здраве - и го обгрижвайте тоя Евго, че заради вас постоянно скучае.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Е как ще се радвам при положение, че имам деца,надявам се и внуци и така нататък. В САЩ се е провело проучване от Галъп колко процента са гейовете сред различните възрастови групи. И при тези над 60 години били 1 процент.При младежите от поколението.Z 21 процента. Е как се увеличиха над 20 пъти. Само заради пропагандната на хомосексуализма.То вече няма филм без гей и лесбо сцена. Дори при детските. Дъщеря ми преди време ме пита защо принцесата искала да се ожени за друга принцеса, а не за принц.Промиват мозъците на децата от малки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
иска да я прилапа
а на селенка е обещал да летува там извън сезона ако помага
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Ми като не ламти какво мери виличката на Евго и сравнява с някакви апартаментчета на разни места? Какво го вълнува дали била 120-150К или не, освен ако примерно ги няма тия пари а му се иска?
Коментар
-
Мире, мислех, че се радваш, па ти си се закахърил. Цитираната статия е в твоя полза...колкото повече има на другия бряг, толкова повече нараства шанса да узаконят многоженството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
И защо им позволяват да си пропагандират извратеността насред столицата на България?Значи не може да се отдаде почит на генерал Луков и други български воини, които са дали живота си за България ,а се позволява на някакви извратеняци да парадират с извратеността си.
Коментар
-
тая статия ако не я е писала кондорка па те
губела била пари, че не идвали европейски гееве да я мандръсат
аман!
Коментар
-
най-много милионери имаме в имотната тема
и всички са под наем
бай мико не е споменавал нищо за милиони и имоти.
Ама и вие вина имате, къде ако не са милионери или ИТ-та с поне 10к заплата, ги пращате да спят под моста.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Ми като не ламти какво мери виличката на Евго и сравнява с някакви апартаментчета на разни места? Какво го вълнува дали била 120-150К или не, освен ако примерно ги няма тия пари а му се иска?
а на селенка е обещал да летува там извън сезона ако помага
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/a/517-pazar-...ra#commentform
С какво точно са дискриминирани педитата в България?Че не ги чукаме, когато поискат ли?Или не им се надупваме?Тяхната наглост няма граници.Преди време бях се регистрирал в сайт за запознанства като изрично бях написал, че търся запознанство с жени. Има такава опция да посочиш дали търсиш запознанства с жени, мъже или с двата пола.Но постоянно ми пишеха педита.Такива веднага ги блокирах и по едно време бяха над 50 блокираните.И всички все едно и също пишеха-да съм ги чукал и да ми го лапали.Егати и гнусняците.Ама уж били много интелигентни .Само хуйове им са в главите.
губела била пари, че не идвали европейски гееве да я мандръсат
аман!препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Верно си е. В имотната тема само бил Гейтс не пише ама и това не е сигурно
В интерес на истината можем да обвиним Мико в разни работи, но не и в ламтеж по морски варосани резиденции
Коментар
-
най-много милионери имаме в имотната тема
и всички са под наем
бай мико не е споменавал нищо за милиони и имоти.
В интерес на истината можем да обвиним Мико в разни работи, но не и в ламтеж по морски варосани резиденции
- 1 like
Коментар
Коментар