IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Абе има си място за притеснение. Оперират с деца. Време е палачинката да се обръща. Около мен на хората им е писнало. Една малка партия с нормални възгледи проби. Три места в Европарламента. Какви ли не спънки ѝ правиха обаче проби чрез собствено финансиране и чрез социалните мрежи.

Наричат я “крайнодясна”, но не е. Ако крайно дясно е да бориш джендъризма и корупцията то аз съм Куин Мери.

Не съм за насилие или потискане на която и да е социална група или колектив - напротив нека си имат правата. Никой не им пречи. Но съвсем друго е да се индоктринират деца и деца да вземат сами от 13-14 годишна възраст решение за смяна на пола.

Имаше виц. То не е виц реалност е но си звучи като виц в Испания. За училищна екскурзия искат подпис на родител, а за смяна на пола не. Сериозни са нещата.
    Съгласен съм, че има много пропаганда, злоупотреби и още какво ли не. Но и ние не сме расли в саксия. Както и тези преди нас. Дай да си го кажем директно, средата никога не е идеална, да не кажа, че сега е много по-добра отколкото е била преди. Просто семето става все по-калпаво. Затова и предстоят все по яки-цедки, да се отсее плявата. Нищо страшно не виждам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Според мен няма място за притеснение - природата си знае работата. Това с филмите е божа работа. Като малък много обичах да гледам екшъни и ако така лесно децата се поддаваха на промивки, сега сигурно щях да се изживявам като Джеймс Бонд.

Това не означава, че липсват филмари и такива, които попиват, но не са достатъчно, че да се натрупа критична маса. Същото е и с феминизма - лови женските шарани, които търсят проблемите не там където трябва.
      21 процента младежи хомосексуални не е ли за притеснение?И то следващите поколения са израснали при тотална пропаганда на хомосексуализма,така че при тях тоя процент може и да е по-висок.Аз като бях ученик в целия випуск имаше двама гейове ,сега са в клас по толкова.

Коментар

Според мен няма място за притеснение - природата си знае работата. Това с филмите е божа работа. Като малък много обичах да гледам екшъни и ако така лесно децата се поддаваха на промивки, сега сигурно щях да се изживявам като Джеймс Бонд.

Това не означава, че липсват филмари и такива, които попиват, но не са достатъчно, че да се натрупа критична маса. Същото е и с феминизма - лови женските шарани, които търсят проблемите не там където трябва.
        Абе има си място за притеснение. Оперират с деца. Време е палачинката да се обръща. Около мен на хората им е писнало. Една малка партия с нормални възгледи проби. Три места в Европарламента. Какви ли не спънки ѝ правиха обаче проби чрез собствено финансиране и чрез социалните мрежи.

Наричат я “крайнодясна”, но не е. Ако крайно дясно е да бориш джендъризма и корупцията то аз съм Куин Мери.

Не съм за насилие или потискане на която и да е социална група или колектив - напротив нека си имат правата. Никой не им пречи. Но съвсем друго е да се индоктринират деца и деца да вземат сами от 13-14 годишна възраст решение за смяна на пола.

Имаше виц. То не е виц реалност е но си звучи като виц в Испания. За училищна екскурзия искат подпис на родител, а за смяна на пола не. Сериозни са нещата.
        Last edited by Selena2024; 14.06.2024, 19:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

има той дръжки. тука във форума такива като него всичките са милионери в британски паундове. Все едно не им знам номерата!

Нямам времето, за да следя всички постове, в които проявявате интерес към моята личност.

Отговарям ти:
          1. Милионер НЕ съм (няма подобно условие за участие във форума).
          2. Други като мен няма, т.е. - "наблюдението"/предположението за точно "такива като мен - всичките във форума - все милионери" - запази за останалите (без мен).
          3. "НомерАта" на другите (които ти се тръшкат, че са милионери) - сигурно ги знаеш, но щом ти казвам, че не съм милионер - значи, моите "номерА" не са ти ясни. Що, ли? Прекалено късно си се излюпил, ве, моя!
          4. Е, да - тук във форума - има хора, които ме познават. Биха могли да ти кажат доста за мен. Работил съм и в чужбина (те, такива милионери пък аз поне не зная!)... И в Швейцария съм работил, и после - в Белгия...

Да де, ама няма да открехваме всяко новоизлюпено в тоя форум на всеки 5 години, нали си съгласен с мен! А, ако искаш подобен отчет от всеки - нали знаеш, че парашутът ти няма да се отвори.

Айде, живот и здраве - и го обгрижвайте тоя Евго, че заради вас постоянно скучае.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Е как ще се радвам при положение, че имам деца,надявам се и внуци и така нататък. В САЩ се е провело проучване от Галъп колко процента са гейовете сред различните възрастови групи. И при тези над 60 години били 1 процент.При младежите от поколението.Z 21 процента. Е как се увеличиха над 20 пъти. Само заради пропагандната на хомосексуализма.То вече няма филм без гей и лесбо сцена. Дори при детските. Дъщеря ми преди време ме пита защо принцесата искала да се ожени за друга принцеса, а не за принц.Промиват мозъците на децата от малки.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

иска да я прилапа
              а на селенка е обещал да летува там извън сезона ако помага
              Мързелива съм аз за варосване

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Ми като не ламти какво мери виличката на Евго и сравнява с някакви апартаментчета на разни места? Какво го вълнува дали била 120-150К или не, освен ако примерно ги няма тия пари а му се иска?
                Характер.

Коментар

Мире, мислех, че се радваш, па ти си се закахърил. Цитираната статия е в твоя полза...колкото повече има на другия бряг, толкова повече нараства шанса да узаконят многоженството.
                  Е как ще се радвам при положение, че имам деца,надявам се и внуци и така нататък. В САЩ се е провело проучване от Галъп колко процента са гейовете сред различните възрастови групи. И при тези над 60 години били 1 процент.При младежите от поколението.Z 21 процента. Е как се увеличиха над 20 пъти. Само заради пропагандната на хомосексуализма.То вече няма филм без гей и лесбо сцена. Дори при детските. Дъщеря ми преди време ме пита защо принцесата искала да се ожени за друга принцеса, а не за принц.Промиват мозъците на децата от малки.

Коментар

И защо им позволяват да си пропагандират извратеността насред столицата на България?Значи не може да се отдаде почит на генерал Луков и други български воини, които са дали живота си за България ,а се позволява на някакви извратеняци да парадират с извратеността си.
                    Мире, мислех, че се радваш, па ти си се закахърил. Цитираната статия е в твоя полза...колкото повече има на другия бряг, толкова повече нараства шанса да узаконят многоженството.

Коментар

тая статия ако не я е писала кондорка па те
                      губела била пари, че не идвали европейски гееве да я мандръсат
                      аман!
                      И защо им позволяват да си пропагандират извратеността насред столицата на България?Значи не може да се отдаде почит на генерал Луков и други български воини, които са дали живота си за България ,а се позволява на някакви извратеняци да парадират с извратеността си.

Коментар

най-много милионери имаме в имотната тема
                        и всички са под наем

бай мико не е споменавал нищо за милиони и имоти.
                        ратко, много добре си класифицирал йерархията. Седемцифрените са под наем, чакайки 8-мата цифра, за да си купят жилище. Докато 6-цифрените дебнат първия милион, че да излязат на квартира.

Ама и вие вина имате, къде ако не са милионери или ИТ-та с поне 10к заплата, ги пращате да спят под моста.

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Ми като не ламти какво мери виличката на Евго и сравнява с някакви апартаментчета на разни места? Какво го вълнува дали била 120-150К или не, освен ако примерно ги няма тия пари а му се иска?
                          иска да я прилапа
                          а на селенка е обещал да летува там извън сезона ако помага
                          препоръка е

Коментар

https://www.investor.bg/a/517-pazar-...ra#commentform
                            С какво точно са дискриминирани педитата в България?Че не ги чукаме, когато поискат ли?Или не им се надупваме?Тяхната наглост няма граници.Преди време бях се регистрирал в сайт за запознанства като изрично бях написал, че търся запознанство с жени. Има такава опция да посочиш дали търсиш запознанства с жени, мъже или с двата пола.Но постоянно ми пишеха педита.Такива веднага ги блокирах и по едно време бяха над 50 блокираните.И всички все едно и също пишеха-да съм ги чукал и да ми го лапали.Егати и гнусняците.Ама уж били много интелигентни .Само хуйове им са в главите.
                            тая статия ако не я е писала кондорка па те
                            губела била пари, че не идвали европейски гееве да я мандръсат
                            аман!
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Верно си е. В имотната тема само бил Гейтс не пише ама и това не е сигурно

В интерес на истината можем да обвиним Мико в разни работи, но не и в ламтеж по морски варосани резиденции

Коментар

най-много милионери имаме в имотната тема
                                и всички са под наем

бай мико не е споменавал нищо за милиони и имоти.
                                Верно си е. В имотната тема само бил Гейтс не пише ама и това не е сигурно

В интерес на истината можем да обвиним Мико в разни работи, но не и в ламтеж по морски варосани резиденции

Коментар

Working...
                                X