Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Абе ако видя някоя засукана мадама с ананас в количката и ананас, и маруля и леща ще купяпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеЕвго-в Испания са измислили нов начин за свалки в супермаркета.Ако търсиш връзка си купуваш ананас и го слагаш в количка да се вижда.Ако искаш необвързваща връзка добавяш и маруля,а за сериозна връзка леща.Така че следващият път като пазаруваш слагай ананаса и се.оглеждай за жени с леща. Голям цирк е това с ананасите. Уточнение - само в една верига супермаркети от 19:00-20:00 ги правят тези циркове
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение[/B]
ама почва да ме дразни отношението на баща ти
нито имоти осигурил
нито ви показал, как да използвате пишката
През 90-те години ми е подарявал за нова година непечеливш билет от лотарията, черно бял евтин телевизор за стаята ми, пари ми е давал много рядко и малко, гледаше да мине икономично винаги, въпреки че в периода 1994 -2003 имаше пари.
Ако искаш, мога да ти напиша какво ми беше личното богатство първи курс. Ако и ти споделиш интересни неща,
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
бай ганя никак не е толко проз
че да обикаля суперите с ананас и маруля в количката
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеЕвго-в Испания са измислили нов начин за свалки в супермаркета.Ако търсиш връзка си купуваш ананас и го слагаш в количка да се вижда.Ако искаш необвързваща връзка добавяш и маруля,а за сериозна връзка леща.Така че следващият път като пазаруваш слагай ананаса и се.оглеждай за жени с леща
Наш Евго, какъвто е красив - с ананаса си - ще събере опашка от фитнес-инструкторите и от съседните маркети... що парА ще събере и ще видят всички тук - кон - боб яде ли! Всичко инвеститори ще му лижат подметките...
- 2 Харесвания
Коментар
-
бай ганя никак не е толко проз
Коментар
-
Бай Ганьо ще им прецака схемата
препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
веднага им чупим схемата с мирко
Коментар
-
Със сигурност. Ама може само да дефилираш с ананаса,за да те видят и после да го върнеш на рафта.
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Това са го измислили вносителите на ананас.Last edited by Vergil1975; 26.09.2024, 22:11.
Коментар
-
много ми е трудно да се сетя, кой ти ги казва тия работи
ли испанците ананаси в количвите.И по ананаси или по маруля си пада.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеЕвго-в Испания са измислили нов начин за свалки в супермаркета.Ако търсиш връзка си купуваш ананас и го слагаш в количка да се вижда.Ако искаш необвързваща връзка добавяш и маруля,а за сериозна връзка леща.Така че следващият път като пазаруваш слагай ананаса и се.оглеждай за жени с леща
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеЕвго-в Испания са измислили нов начин за свалки в супермаркета.Ако търсиш връзка си купуваш ананас и го слагаш в количка да се вижда.Ако искаш необвързваща връзка добавяш и маруля,а за сериозна връзка леща.Така че следващият път като пазаруваш слагай ананаса и се.оглеждай за жени с лещапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Чакай, чакай, не беше женско само.
След, като ме изгониха от там отидох при три каки на един 16ти етаж до бившия стадион Варна. Там беше купона.препоръка е
Коментар
Коментар