IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение

И според мен е така. Даже и по външни белези - синът ми по структура на тялото и черти на лицето прилича на дядо си по майчина линия.

++
    Харесва ми комбинацията, че ако бащата на жената е акълия и мъжа и също, то няма вариант отрочетата да са глуповати.

Интересно ще е да се намери и обяснение женската красота откъде се наследява.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Според наблюденията ми, има доста вярно в написаното.
      И според мен е така. Даже и по външни белези - синът ми по структура на тялото и черти на лицето прилича на дядо си по майчина линия.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
        ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ ОТ СВЕТА НА ГЕНЕТИКАТА
        1.Интелектът не се предава от бащата към сина. Т.е., ако вие сте гений, то 100% е сигурно, че синът ви няма да наследи вашите гени.
        2.Идиотизмът не се предава от бащата на сина. Т.е., ако вие сте пълен кретен, то вашият син няма да бъде същият идиот като вас (за което ви поздравяваме).
        3.Интелектът от бащата може да се предаде само на дъщерята, и само наполовина.
        4.Мъжът може да наследи интелекта си само от своята майка, който пък тя на свой ред е наследила от баща си.
        5.Дъщерите на гениите ще бъдат точно наполовина умни колкото е баща им, но техните синове ще бъдат гении. Ако бащата е тъп, дъщерите му ще бъдат само наполовина толкова тъпи, колкото е той.
        6.Затова гениални жени почти не съществуват, както не съществуват и стопроцентови жени-идиотки. Затова пък мъже-гении и мъже-идиоти има много. В това е причината да има цели поколения на мъже-алкохолици и на самотни майки. А също и на Нобелови лауреати (почти всички са мъже).
        Изводи за мъжете:
        1.За да прогнозираш умствените способности на сина си, гледай какъв е бащата на жена ти (ако той е академик, то твоят син също ще бъде умен).
        2.Твоята дъщеря ще наследи половината от твоя ум. Но и половината от твоята дебилност. По интелект ще бъде по-близка до тебе (от сина ти). Нейният син ще наследи всичките твои способности. Ако искаш умно поколение, мечтай за дъщеря.
        3.Твоите умствени способности си ги получил от майка си, а по-точно – от дядо си.
        Изводи за жените:
        1.Твоят син по ума си е копие на твоя баща. И не си съвсем права, когато му се караш, че е „тъп като баща си“.
        2.Твоята дъщеря по възпитание ще прилича на теб, но по ума си – на своя баща. Нейните синове обаче ще бъда умствени копия на мъжа ти.
        Според наблюденията ми, има доста вярно в написаното.

Коментар

• ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ ОТ СВЕТА НА ГЕНЕТИКАТА
          1.Интелектът не се предава от бащата към сина. Т.е., ако вие сте гений, то 100% е сигурно, че синът ви няма да наследи вашите гени.
          2.Идиотизмът не се предава от бащата на сина. Т.е., ако вие сте пълен кретен, то вашият син няма да бъде същият идиот като вас (за което ви поздравяваме).
          3.Интелектът от бащата може да се предаде само на дъщерята, и само наполовина.
          4.Мъжът може да наследи интелекта си само от своята майка, който пък тя на свой ред е наследила от баща си.
          5.Дъщерите на гениите ще бъдат точно наполовина умни колкото е баща им, но техните синове ще бъдат гении. Ако бащата е тъп, дъщерите му ще бъдат само наполовина толкова тъпи, колкото е той.
          6.Затова гениални жени почти не съществуват, както не съществуват и стопроцентови жени-идиотки. Затова пък мъже-гении и мъже-идиоти има много. В това е причината да има цели поколения на мъже-алкохолици и на самотни майки. А също и на Нобелови лауреати (почти всички са мъже).
          Изводи за мъжете:
          1.За да прогнозираш умствените способности на сина си, гледай какъв е бащата на жена ти (ако той е академик, то твоят син също ще бъде умен).
          2.Твоята дъщеря ще наследи половината от твоя ум. Но и половината от твоята дебилност. По интелект ще бъде по-близка до тебе (от сина ти). Нейният син ще наследи всичките твои способности. Ако искаш умно поколение, мечтай за дъщеря.
          3.Твоите умствени способности си ги получил от майка си, а по-точно – от дядо си.
          Изводи за жените:
          1.Твоят син по ума си е копие на твоя баща. И не си съвсем права, когато му се караш, че е „тъп като баща си“.
          2.Твоята дъщеря по възпитание ще прилича на теб, но по ума си – на своя баща. Нейните синове обаче ще бъда умствени копия на мъжа ти.
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Ако в наши дни потъне кораб като "Титаник "ще има проблем като се спасяват жените,щото много мъже ще се определят като жени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
                Снощи в едно заведение на съседна маса имаше мъж и жена,на които им личеше,че са или на първа среща или се срещат отскоро.И мъжът разправяше ентусиазирано за някакви бизнес срещи, а жената си личеше колко е отегчена.Жените искат да има тръпка,с нещо да ги забавляват мъжете ,а не да им говорят някакви скучни баналности.Ако пък ако има и сексуален подтекст закачката и направо се побъркват.
                нема да му върже
                жените не са слушателки
                те са разказвачки
                препоръка е

Коментар

• Снощи в едно заведение на съседна маса имаше мъж и жена,на които им личеше,че са или на първа среща или се срещат отскоро.И мъжът разправяше ентусиазирано за някакви бизнес срещи, а жената си личеше колко е отегчена.Жените искат да има тръпка,с нещо да ги забавляват мъжете ,а не да им говорят някакви скучни баналности.Ако пък ако има и сексуален подтекст закачката и направо се побъркват.

Коментар

• Бабо, как да си намеря невеста!?

- Бабо, как да си намеря невеста!?
                    - Подкарай BMW с двеста!
                    - Ама аз си търся истинска любов!
                    - Тогава карай Мерцедес, но нов!
                    - Ами, ако пак не ме желае и се чуди!?
                    - Тогава отиди на срещата с Ауди!
                    - Ако и така любовта не намерА!?
                    - Спасението е - Порше Панамера!
                    - Бабо, ти пък какво разбираш от коли!?
                    - Но разбирам, синко, повече от поли!
                    И знам, че колкото е по- скъпа колата,
                    толкова по- лесно жена вдига полата!
                    - А аз мислех, че си била романтична като млада!
                    - Ами! Добре, че дядо ти караше Лада!
                    - И ти го взе заради един автомобил!?
                    - Е, той и с каруцата ми беше мил!
                    - А как тогава, дори без кола в гаража,
                    стоиш до него като вярна стража!?
                    - Стоя, защото дали с кола, или пеш,
                    още имаме гориво, наречено копнеж!
                    И макар да нямаме кола, дори и гуми,
                    в багажника пазим резервни нежни думи!
                    И макар да е за скрап нашата плът,
                    още намираме един към друг път.
                    И сме си скъпи повече от всички коли,
                    защото има кой да знае колко те боли!...

Автор : Петър Донкин
                    Краднато от ФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

еее са, no pain, no gain
                      After you

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Бегай, Бегай и после отнякъде да се яви Ботльовица невчесана, яхнала метлата и да ме оскубе …
                        еее са, no pain, no gain
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Бегай, Бегай и после отнякъде да се яви Ботльовица невчесана, яхнала метлата и да ме оскубе …
                          шта качим на лебедката - 500 кила държи, не мое си по голямо чудовище. И директно на терасата на романтична гледка.
                          Па и селенка с 50кила проскубана кокошка ли ще я плашиш, синковеца и няма и 40
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

е, ботчо даде рецептата и каза, че ще осигури точилката,
                            което си е нещо като покана

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Губиш си времето в тоя форум, тука сме все разказвачи,не е..и.
                              Хехе абе Мире, не ти ли светна, че всичко тук е пълен кодош?

Коментар

• [QUOTE=Vergil1975;n4201918]

Трудничко ще му е.Ако пък и видя,че надделявя нямам никакви притеснения да използвам помощни средства-една бутилка в главата знаеш ли колко бързо ги осмирява подобни бабаити. [/му

Та и ти внимавай - голям залък хапни … голяма дума не казвай …
                                Last edited by Selena2024; 09.08.2024, 16:19.

Коментар

Working...
                                X