Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Понеже, логика няма.
Гамените, чужденците, дългокосите (Тракториста се изгуби нешо тъдява), музикантите, всеки друг е интересен, но не и нормалния мъж.
Преди време ти казах, вземи си чужденка (освен ако не плащаш чуждо мнение - на родителите и родата ти), молдовка, белоруска, тайландка,
ще те гледат в очите.
Или, през уикендите се пусни по София, ама по-разчупено, по-нахакано, купи си червени маратонки или червени дънки, брада на два дена, раздавай го непукист към жените, но изразявай уважение в същото време, нязнам дали ме разбираш, това е като игрален проект ...влез в някоя друга роля за един час или един ден в друг град, ама без да се издаваш, знам, че това не е за всеки ....
Ама едно нещо не си разбрал, вземайки жена за съпруга е като да купиш кола втора употреба, гарнция-Франция, Евго.
НЯМА гаранция, това е част от живота, риск, без значение колко ти си достоен.
Проблема идва в очакванията на тебе самия, на твоите евентуални родтели, приятели, рода.
Ами няма гаранции, пробваш, рискуваш това е, иначе стоиш неженен (не че е толкова зле, временни приятелки, много, ама деца няма).
Предполагам търсиш жена 30-40 год.
Е, почти всички на тая възраст са лъгани безброй пъти, ама все някъде таят една надежда.
Е, ами оправдай тая надежда, ама как, не ме питай.
Коментар