IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Колко мило ... Попадам в някои от изброените от теб категории.
    Наздраве!

П.П. Не ми се иска да ти напомням, ама темата е за това, какво искат жените, а не какво не харесват мъжете.
    Тъй де . Днес осъзнах, че нищо не искам, имам си от всичко . На всяка посестрима пожелавам същото блажено състояние

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
      Днес съм бая милитъри настроен и изброявам типовете жени, които изобщо не харесвам, лично и персонално мнение е това

Почвам ги .... Свръх еманципирани жени, феминистки, прекалено грозни, прекалено красиви, натруфени, пиещи, пушещи повече от мен, продавачки на сергии и пазари, каращи мотори, поетеси, прекалено прости, прекалено начетени, академичен тип, с фригиден вид, с вид на селска мастия, с розово червило, готик изродки, жени занимаващи се с политика, радио водещи, журналистки, фешън, носещи кубинки, безотговорни към хигиената си и към външния си вид, жени над 55 килограма, жени с ярко оцветени коси, с финтифлюшки по лака на ноктите (пеперудки, перлички, ала - бала), хранещи се с отворена уста, нахални, нагли, безпардонни, безцеремонни, облечени по каталог, жени с тънки, стиснати устнички, безбожно тъпи още на пръв поглед, жени с прекалено много татуировки ...

И още ... пушещи цигари в движение, клюкарки, упражняващи силови спортове, сърдити, с дрехи на тигрови/леопардови/змийски десени, преждевременно съсипани, космати, с необръснати крака, подмишници, с мустаци или мъх над горната устна, употребяващи „в смисъл” на всяко изречение, нервни, по селски много отворени, превзети, мислещи си, че жените са имунизирани срещу шамари, с кариеси на предните зъби, искащи пари от хората по улиците, постоянно налагащи мнението си, неизслушващи, прекалено агресивни, прекъсващи и невъздържани към другите, говорещи и смеещи се на висок глас, планинарки, особено тия дето вървят в комплект с хората с кухарките, рокерки, използващи те за кошче за душевни отпадъци, говорещи бързо, с барби фейс, с мъжко поведение, „аз съм от село и съм за малко, някой да не ме е забелязал”, отегчени от тъпия си и скучен живот, без цици, вървящи по манекенски тертип – крак пред крак, с венерически болести, много лесни, привидно недостъпни, много малки момичета....

И още ... шофьорки тип „абе, кво иска от мен тоя простак”, ходещи с анцузи по улиците, ватманки, шофьорки, контрольорки, диджейки, доцентки и асистентки във вузове, нотариуси, счетоводителки, седящи на каса в банките, с неоформени вежди, мудни сервитьорки, гърлите от телефонните игри по телевизиите, жени носещи униформа – военни, полицайки, лигави жени, носещи шалвари, вулгарни, маникюристки, клюкарки, ромки, прекалено лесни момичета за свалка, лоши майки, вегетарианки, държащи се като майка, създателки на у - ни - ка - лен арт, облечени по каталог, фешън, натруфени – правят се на по-красиви отколкото са, вярващи и набожни, с лилаво, цикламено или розово червило, не са в течение с елементарни неща касаещи стила, нахални, твърде нахакани, нагли, поп/диско/денс/техно/квот - се - сетиш - в - тая - ниша певици, такива, които са много превзети и се мислят за нещо особено, като в действителност нямат качества. Но особено ми вдигат адреналина двата най-разпространени типа заблудени женки, класиката в жанра, така да се каже: а) Жената котка – мога да съм миличка, но мога и да дера и б) Знам какво искам и как да го постигна ….

Който е съгласен с мене да каже Амин

Няма начин някой да се съгласи с твърденията ти - от край до край. Доста от дамите от"типовете жени" също не биха те харесали лично, ако разберат, че ги включваш в някакъв общ кюп...

Познавам дами от доста от изброените от теб професии, които са доста напред ОТ ТЕБ - напр. - в интелектуално отношение.

Важно е сам да вярваш в написаното от теб. Другото, с обобщенията - няма как да бъде валидно за всички изброени типажи, описани толкова рехаво...

Всяка дама е една индивидуалност!Неповторима и уникална!

Описанието ти е повърхностно и - предполагам - зависимо от впечатленията от определена жена!

Да не би твоята да е кранистка? Лошо няма, де! Професията не би трябвало да влияе на други качества на дамите!

Коментар

Днес съм бая милитъри настроен и изброявам типовете жени, които изобщо не харесвам, лично и персонално мнение е това

Почвам ги .... Свръх еманципирани жени, феминистки, прекалено грозни, прекалено красиви, натруфени, пиещи, пушещи повече от мен, продавачки на сергии и пазари, каращи мотори, поетеси, прекалено прости, прекалено начетени, академичен тип, с фригиден вид, с вид на селска мастия, с розово червило, готик изродки, жени занимаващи се с политика, радио водещи, журналистки, фешън, носещи кубинки, безотговорни към хигиената си и към външния си вид, жени над 55 килограма, жени с ярко оцветени коси, с финтифлюшки по лака на ноктите (пеперудки, перлички, ала - бала), хранещи се с отворена уста, нахални, нагли, безпардонни, безцеремонни, облечени по каталог, жени с тънки, стиснати устнички, безбожно тъпи още на пръв поглед, жени с прекалено много татуировки ...

И още ... пушещи цигари в движение, клюкарки, упражняващи силови спортове, сърдити, с дрехи на тигрови/леопардови/змийски десени, преждевременно съсипани, космати, с необръснати крака, подмишници, с мустаци или мъх над горната устна, употребяващи „в смисъл” на всяко изречение, нервни, по селски много отворени, превзети, мислещи си, че жените са имунизирани срещу шамари, с кариеси на предните зъби, искащи пари от хората по улиците, постоянно налагащи мнението си, неизслушващи, прекалено агресивни, прекъсващи и невъздържани към другите, говорещи и смеещи се на висок глас, планинарки, особено тия дето вървят в комплект с хората с кухарките, рокерки, използващи те за кошче за душевни отпадъци, говорещи бързо, с барби фейс, с мъжко поведение, „аз съм от село и съм за малко, някой да не ме е забелязал”, отегчени от тъпия си и скучен живот, без цици, вървящи по манекенски тертип – крак пред крак, с венерически болести, много лесни, привидно недостъпни, много малки момичета....

И още ... шофьорки тип „абе, кво иска от мен тоя простак”, ходещи с анцузи по улиците, ватманки, шофьорки, контрольорки, диджейки, доцентки и асистентки във вузове, нотариуси, счетоводителки, седящи на каса в банките, с неоформени вежди, мудни сервитьорки, гърлите от телефонните игри по телевизиите, жени носещи униформа – военни, полицайки, лигави жени, носещи шалвари, вулгарни, маникюристки, клюкарки, ромки, прекалено лесни момичета за свалка, лоши майки, вегетарианки, държащи се като майка, създателки на у - ни - ка - лен арт, облечени по каталог, фешън, натруфени – правят се на по-красиви отколкото са, вярващи и набожни, с лилаво, цикламено или розово червило, не са в течение с елементарни неща касаещи стила, нахални, твърде нахакани, нагли, поп/диско/денс/техно/квот - се - сетиш - в - тая - ниша певици, такива, които са много превзети и се мислят за нещо особено, като в действителност нямат качества. Но особено ми вдигат адреналина двата най-разпространени типа заблудени женки, класиката в жанра, така да се каже: а) Жената котка – мога да съм миличка, но мога и да дера и б) Знам какво искам и как да го постигна ….

Колко мило ... Попадам в някои от изброените от теб категории.
        Наздраве!

П.П. Не ми се иска да ти напомням, ама темата е за това, какво искат жените, а не какво не харесват мъжете.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
          Човек, съгласен съм с повечето неща. Амин

Обаче!

Ти като ги правиш тия списъци и си повтаряш тез неща се настройваш негативно, а не е хубаво

Също така има и не малко мацки, които са арогантни и надути ама само като фасада, пък зад фасадата се крие далеч по-нормална жена, която пак си иска мъж

Мани ги какви били. Не обръщай внимание. Това не са твои проблеми, а техни. Ако ги чувстваш като свой проблем — това е от твоето собствено его
          Пич виж ся, и аз съм съгласен с теб, нямам негативни мисли ама през годините се натрупаха разни типажи жени и момичета дето не ми харесват и ме дразнят затуй рекох да ги опиша, гаранция съм пропуснал още някои модели
          Вярно е това, че доста от надутите мацки се правят на недостъпни като акциите на Мерцедес, но само за да скрият своите страхове или комплекси и прочие. Говоря за една конкретна категория момичета и жени. Тия дето наистина нямат никво покритие и са абсолютни кухарки. Моделки, манекенки, плеймейтки и прочие ....

"Моделките” или закачалките за дрехи се възприемат като красиви кукли ала Барби, напарфюмирани, гримирани, хигиенични, без нормалните човешки миризми, миришат на всичко друго само не и на жена. Чувстват се унизени, ако мъжете се държат с тях като с простосмъртни като с равни. С лица- маски като същински роботи но с по-омекотени форми. Оценяват се много високо и се вземат адски много насериозно, втълпили са си, внушили са си, че са супер изключение от женския род направо. Ужасно горди, самонадеяни, непоносимо себелюбиви, надути до пръсване. Смятат се за еманципирани. Задръстени от комплекси за малоценност. Всички са фригидни, истерични и задължително депресирани. И без да си ясновидец ще го усетиш и разбереш. Не се интересуват от любов, секс, чувства, интересуват се от това да блестят, да привличат вниманието на околните, на мъжете, да пораждат с красотата си завистта, одобрението на хората, да предизвикват възхищение. Пластмасови манекени. Дървени манекени. Глинени манекени. Толкова са фалшиви и изкуствени, че чак наистина будят възхищение. Предизвикателни, изумително празни, студени, непробиваеми, непревземаеми. Тия имах предвид ...

Коментар

• Амин и от мен, но подозирам, че с този списък опциите ти стават по-ограничени и от тези на Евго

Коментар

• Човек, съгласен съм с повечето неща. Амин

Обаче!

Ти като ги правиш тия списъци и си повтаряш тез неща се настройваш негативно, а не е хубаво

Също така има и не малко мацки, които са арогантни и надути ама само като фасада, пък зад фасадата се крие далеч по-нормална жена, която пак си иска мъж

Мани ги какви били. Не обръщай внимание. Това не са твои проблеми, а техни. Ако ги чувстваш като свой проблем — това е от твоето собствено его

Коментар

• Днес съм бая милитъри настроен и изброявам типовете жени, които изобщо не харесвам, лично и персонално мнение е това

Last edited by Асо Пика; 21.07.2020, 14:52.

Коментар

ми батката в фитнеса е яко напомпан с анаболни стероиди мускули големи и как да се покаже по п@шка пред другите мъжаги, ми кво ще си помислят другите батки за него, направо ще го вземат за обратен затуй ги е страх да се показват голи един на друг, не че са толкова срамежливи страх ги е да не ги вземат за пед*ли
                  Разбирам от какво може да идва, но не може да не ме напуши смях, като видя някой да се къпе с бански или пет минути да се опитва да се облече бельото под кърпата със всевъзможно чекнене във всички посоки. Един мъж, излязъл от пубертета би трябвало да е спокоен и уверен в себе си, да знае, че когато трябва, разликата между shower и grower е нищожна и да е наясно, че останалите мъже са твърде заети с това да се изкъпят и да търчат към останалите си задачи за деня, за да му се занимават с чурката му. В крайна сметка, няма нещо, което те да нямат.

И после очакваме да имаме силни и със самочувствие хора, глави на семейства, горди професионалисти, борбени и амбициозни... няма как да стане с тия комплекси!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Отново греда! Това е пример за НЕмъжкар. "Опитът" му е хубав за теб, но е неприложим за болшинството (вкл. и при теб)

"Нуждата от секс" е действие, което разбираме (и тълкуваме) по различен начин. Такава необходимост се определя от взаимоотношения та с човек, а не от разбирането "за спорта" и "от цвят- на цвят".

Свободен си да избираш своите критерии!

..........

Нищо не каза по отношение казуса: запознаваш се (разбирай - направил си впечатление, незнайно защо!) - на умна, стройна, добре развита, красива, млада за възрастта ти - дама...

Но - оказва се, че тя има и много добър бизнес и е успешна бизнес-дама със сериозни доходи!

От твоите думи излиза, че ще й откажеш, защото ще те обвинят в това, че преследваш успяла в професионално отношение жена? (аналогично на момичетата, които преследваЛИ според теб Изпълнителни директори).
                    Обикновено, успелите жени с биснес са с голямо его и търсят богат чужденец или олигарх. И са трудна топка, аз имам такава приятелка (тази с Аудито, ).

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Еми, един мъж, който е здрав физически, от 16 до 66 г. (и извън този интервал) има нужда от секс. И един от начините е да си плати.

Виж репрезентативният какъв хубав опит има и е мъжкар,

Отново греда! Това е пример за НЕмъжкар. "Опитът" му е хубав за теб, но е неприложим за болшинството (вкл. и при теб)

"Нуждата от секс" е действие, което разбираме (и тълкуваме) по различен начин. Такава необходимост се определя от взаимоотношения та с човек, а не от разбирането "за спорта" и "от цвят- на цвят".

Свободен си да избираш своите критерии!

..........

Нищо не каза по отношение казуса: запознаваш се (разбирай - направил си впечатление, незнайно защо!) - на умна, стройна, добре развита, красива, млада за възрастта ти - дама...

Но - оказва се, че тя има и много добър бизнес и е успешна бизнес-дама със сериозни доходи!

От твоите думи излиза, че ще й откажеш, защото ще те обвинят в това, че преследваш успяла в професионално отношение жена? (аналогично на момичетата, които преследваЛИ според теб Изпълнителни директори).

Коментар

​​​​​
                        Ако сам не разбираш, трудно е да ти обясня, защо именно това не може да бъде определението за "спасяване на семейството".
                        Еми, един мъж, който е здрав физически, от 16 до 66 г. (и извън този интервал) има нужда от секс. И един от начините е да си плати.

Виж репрезентативният какъв хубав опит има и е мъжкар,

Коментар

• И между другото ти преспал ли си и с една словачка дори?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

...
                            ​​
                            Аз знам за семейни чичовци, които си ходят на платено и не се развеждат.
                            ​​​​​
                            Ако сам не разбираш, трудно е да ти обясня, защо именно това не може да бъде определението за "спасяване на семейството".

Коментар

По точки:

1. Съгласен.

2. Няма как да се случи подобно "спасяване" на семейството!

3. Самият ти, едва ли би отказал на красива - физически и интелектуално - богата наследница, както и на успешна бизнес-дама със свой бизнес.

​​​​​​

RE 2. Няма как да се случи подобно "спасяване" на семейството!

Преди доста години един семеен чичо от УБО много обичал жените, обаче тогава нямало платени услуги.

И станал жертва на луда стара мома, която била опитна с мъжете (и много пъти се опитвала да разваля чужди семейства). Тя го подмамила в квартирата си и го оплела в мрежите си. Като въшност момата не била нищо особено, но много нахална и за 7 г. успяла да го разведе. Дори го заплашвала, че ако я остави, ще се самоубие.

Аз знам за семейни чичовци, които си ходят на платено и не се развеждат.

Коментар

На запад може и така да е но в БГ черпенето на дамите е задължителна част от играта и свалката Пък и не ми се е случвало в Германия, Чехия или Словакия, когато почерпя дама да откаже питието. За мен лично в Словакия са най-красивите жени поне в Европата, верно бил съм само няколко пъти в Братислава, но словачките са в пъти класа над българките
                                Тя няма да откаже, но с повечето западноевропейки така не печелиш, а губиш точки. Един вид, ти с това ли искаш да ме впечатлиш и да купиш вниманието ми — на мене такива евтини номерца не ми минават
                                Last edited by Money; 14.07.2020, 09:56.

Коментар

X