Първоначално изпратено от Жорж Санд
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Вие, уважаема Жорж Санд - освен, че сте с много фриволен език, ми наподобввате дама, която ползва мъжки жаргон...
Писателката Жорж Санд - според мен - не се е увличала от млади агънца от женски пол!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Вие, уважаема Жорж Санд - освен, че сте с много фриволен език, ми наподобввате дама, която ползва мъжки жаргон...
Писателката Жорж Санд - според мен - не се е увличала от млади агънца от женски пол!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Жорж Санд Разгледай мнениеКакво е един ретро дърт порцелан, срещу младо агънце на калъп ха ха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Жорж Санд Разгледай мнениеКакво е един ретро дърт порцелан, срещу младо агънце на калъп ха ха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеПритеснена съм за порцелановата колекция. Не каза има ли грациозни статуетки. Те са най-крехки.
Има хора, които биха се разделили с колекциите си, разбира се - след съответната договорка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеПо темата :
Като гледам как се развива , се сещам това :
На принцесата и писна от тъпи принцове и празни надежди. Приближи дракона и каза:
- Пич, огънче имаш ли?
Лека нощ !
Важно е да знаеш към коя глава на дракона да се обърнеш (за огънче)...
При Триглавата ламя е трудно! Трите глави едновременно ти подават огънчето...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеСнимки от преди 10 години изтеглени от някъде не ни трябват. Като си толкова ербап се снимай по наши правила за да ти повярваме с часовник зад страница на посочен от нас уебсайт.
И оня с ферарито размахваше снимки......
Айде да видим колко си отворен. Снимка по нашите правила!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
Аха, разбрах, благодаря
Айде , трябва да лягам, че утре сабахлем ставам рано и пак до Търново
При мен със сигурност ще има емоции, страст, вълнения и ... и. ... И ..... дано и вие тука да се забавлявате
Другата седмица може да пиша отново, ако се сетя нещо
Коментар
Коментар