IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
    Какво е общото между покера, жените и колите? Ше ти кажа баце. Парите са общото баце. За първото и второто ти трябва и акъл щото всичко в тоя живот е игра, ако ти контролираш положението ще спечелиш и ще ти е кеф, а ако не се усетиш как някой те е блъфирал те изхвърлят от играта и си сам загубил всичко с което си влязъл.
    Не, мисля, общото е акъла, а парите са негово следствие.
    После. без акъл не можеж да победиш в покера (късмета там и в таблата са под 5%), при жената и да опазиш колата.
    Кат съм умен, защо съм беден, е въпроса на милиони души.
    Ами, значи не са наистина тарикатски умни, щом няма парично изражение.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
      [ATTACH=CONFIG]n3631071[/ATTACH]

нещо, Тракториста, Кристина, MATRIX се изгубиха напоследък .....
      тая е за вас юнаци

Коментар

• Click image for larger version

Name:	558.jpg
Views:	1
Size:	70.7 КБ
ID:	3631071

нещо, Тракториста, Кристина, MATRIX се изгубиха напоследък .....
        и да, ако беше по бански момичето нямаше да го гледате толкова нали ? Що е така ?

Коментар

• Какво е общото между покера, жените и колите? Ше ти кажа баце. Парите са общото баце. За първото и второто ти трябва и акъл щото всичко в тоя живот е игра, ако ти контролираш положението ще спечелиш и ще ти е кеф, а ако не се усетиш как някой те е блъфирал те изхвърлят от играта и си сам загубил всичко с което си влязъл.

Покерът е готина игра щото на масата играеш не с карти срещу карти като при белота, белота е механика братче. А при покера ти играеш с своята личност срещу другите личности, твоята воля срещу волята на останалите, с твоята интуиция срещу интуицията на другите. Покера е сблъсък на хора на характери на воля. Ако си страхливец и говно – на масата ще те усетят чакалите и ше ти проличи веднага, ако си глупав, прибързан или нахакан – пак ще ти проличи. За 1 час покер можеш да научиш повече за хората около теб, отколкото за 1 година съвместен живот с тях вервай ми братле.

При жените баце как да ти кажа пак за пари става въпрос. Всяка жена търси пари въпросът е да се спреш на толкова готина, че да ти е кеф да пръскаш и харчиш пари по нея, а колкото е по-готина – толкова повече пари ще ти трябват. Повече кинти и мангизи ще трябва да заработиш, да спечелиш или да откраднеш кой каквото може разбира се….

За колите пич кво да ти кажа пак за пари и кинти става въпрос но под формата на ламарини. Колата е да се придвижваш удобно. Нищо повече. Ама тъй си мислим ние мъжете или поне част от нас. Щото жените не мислят така. За тях и май и за бая голяма част от хората автомобила се е превърнал в водеща социо - културна ценност, ясен знак и сигнал за демонстрация на социален престиж, демонстрира се стандарт в движение един вид. Колата е символ на успеха. Марката и модела на колата е станала символ и показател за преуспяване, за некво илюзорно придвижване по социалната стълба и определя абсолютно точно социалното положение на мъжа. Ама и жените също помагат за превръщането на колата във фетиш – за елементарните жени , за леките женски и малките инфантилни момиченца мъжът е толкова повече мъж, колкото по-мощна, по-бърза и по-скъпа кола кара. Абсолютна дивотия ама си е тъй.

Вече колкото по-готина е колата толкова повече ти е кеф да се возиш, а и мацките ти се кефят повече, щото аз вече не познавам такива, които да ги возиш на трамвай и да стават за нещо. Може да ми кажеш, че тва е тъпо, ама аз това съм видял, влез ми остро и ще ти го призная. Всичките вече искат да ги храниш с омари и калмари и да пият 20 годишно виски а довчера смучеха ракия, а ония чалнатите веганки с рукола, кога станаха модерни тия работи не разбрах – до вчера ми се мръщиха на печено пиле?! Какво му е на печеното пиле с червено вино, а кажи ми брат? Аз ще ти кажа братле може да си го купи от магазина сама и не го иска, затуй е целия фасон, като е с мен иска заек, сърна. Селско било пиле да се яде. Просто може да си най-големия доктор, психолог, музикант или некъв си друг или да си добър по душа ама ако пътуваш с маршрутката няма как да ти върже некоя манекенка с дълги крака и големи цици,, нал тъй? А може да си тъпа безмозъчна амеба ама един наточен баварец или мерцедес кабрио веднага променя настроението на мацките и ги отлепя от земята. Кажи ми ся аз ли съм виновен или те?

Коментар

Един ден към края на поредната креватна гимнастика девойката му позволила да я опознае и отзад , тя нямала нищо против била се подготвила – щото нашия нещо не можел да свърши. Това помогнало и след сюблимното изгрухтяване й прошепнал: „Обичам те“. А казват че любовта е сложно чувство.
            А най-куриозното е че след това преживяване за девойката минути по-късно тя самата поискала да се оженят.
            Сърцето е като дупЕто - не вижда, но чувства...

Коментар

Кво нещо е живота. Преди време едни познати се забърсаха. Бяха гаджета и движеха около година време, после пак около година време живяха заедно някъде под наем. През всичкото това време нашия поне 10 пъти и е предлагал да се оженят а нашата все му отказваше …. да се опознаели още малко …. да изчакат да спестят някой лев и прочие глупости. Един ден към края на поредната креватна гимнастика девойката му позволила да я опознае и отзад , тя нямала нищо против била се подготвила – щото нашия нещо не можел да свърши. Това помогнало и след сюблимното изгрухтяване й прошепнал: „Обичам те“. А казват че любовта е сложно чувство.
              А най-куриозното е че след това преживяване за девойката минути по-късно тя самата поискала да се оженят. Сетих се за тях щото днеска случайно се видяхме с тях
              Как беше онази песен на ФСБ, "Обичай ме оттук"? На ъгъла до сфетофара.
              Last edited by Артудиту; 26.07.2020, 19:41.

Коментар

• Кво нещо е живота. Преди време едни познати се забърсаха. Бяха гаджета и движеха около година време, после пак около година време живяха заедно някъде под наем. През всичкото това време нашия поне 10 пъти и е предлагал да се оженят а нашата все му отказваше …. да се опознаели още малко …. да изчакат да спестят някой лев и прочие глупости. Един ден към края на поредната креватна гимнастика девойката му позволила да я опознае и отзад , тя нямала нищо против била се подготвила – щото нашия нещо не можел да свърши. Това помогнало и след сюблимното изгрухтяване й прошепнал: „Обичам те“. А казват че любовта е сложно чувство.
                А най-куриозното е че след това преживяване за девойката минути по-късно тя самата поискала да се оженят. Днеска случайно се видяхме с тях и се сетих за тяхната история
                Last edited by Асо Пика; 26.07.2020, 19:37.

Коментар

И още нещо братле изобщо не вярвай на онова племе поетите дето те лъжат че не е възможно в една жена бог да е събрал прелестите на тялото и прелестите на душата. А още по-малко вярвай на поетесите тия пък ептен не са уред в главата яко ги кълве щъркела
                  E, то всички жени с прелестна душа, които съм срещал са имали и съответното тяло. И то не защото така е устроен света, а защото останалите с прелестна душа няма как да бъдат забелязани

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Точно така.

И във фейсбука си качват едни снимки, като от фотосесии, все едно позират за списание, на луксозен фон, с курвенска усмивка, с развяна грива.

С някой мускулест и татуиран пич, с брада. И иначе са си мастии. Такива жени ме отвръщават.

Предпочитам някоя с по-семпла визия, но истинска, да можеш да си кажеш 2 приказки, да ти направи баница през уикенда (аз също правя) и да се раздава за теб във всяко отношение.
                    Евго ти знаеш моята история, ето кво ще ти кажа. Жената разбира единствено със сърцето. За нея няма вяра, истина, изкупление, безсмъртие. Има любов. Тя обича само като жена. Любовта братле е важна, само тя. Обича ли те жената ще тръгне с теб дори и в ада. Ти знаеш с моята съпруга още като бяхме гаджета и с връзка на няколко месеца след чудовищните скандали как бяхме брутално изгонени и анатемосани и прокълнати от всички. Аз с 1 сак с дрехи и тя с 1 малка раничка с дрехи. Това беше всичкото ни имущество. Аз имах 147 лева, а тя 8 лева и това бяха всичките ни пари тогава. Буквално бяхме изритани и изхвърлени на улицата. Нямахме къде дори да спим. Но двамата бяхме щастливи че сме заедно, адски щастливи, обичахме се като луди та и до ден днешен е тая лудост и само това беше важно за нас в оня момент И тя тръгна с мен в неизвестното. Прекъсна образованието си студентка 2 курс, прекъсна абсолютно всякакви отношения със семейството си та и до днес. Няма мама няма тати няма сестра особено сестра й .... Тръгна с мен и искаше да бъде просто с мен и без обещания без награди без да иска нищо. Без обещай ми Тадж Махал, осигури ми лукс живот, купи ми Мерцедес кабрио, заведи ме на Бахамите. Това беше преди 10 год. Та исках да ти кажа братле ако жената те обича истински с сърцето и душата си тя ще тръгне с теб и няма да се интересува от нищо друго. И ще остане с теб.

Та между другото он ди одър хенд коджа мацки си стоят ей така самотни и необичани и недоклатени . Ако не пие много може и с 50-тина лева да се свали някоя ама не ти трябва да пие мацката може 1 бира или 1 водка или виски или 2 чаши вино нещо такова.

Пък и друго братле рано или късно всяка жена узрява за мисълта и повярвай ми доста болезнено я осмисля, че дори да се снима за Плейбой от играта на "прелъстена и изоставена” с богатите и властни мъже няма голяма полза и по-добре да се кротнеш при някой обикновен човечец (Пешо, Иван, Драган .... Евго ), но със сериозни намерения, който ще се грижи за теб и ще ти търпи простотиите неопределено време а вероятно и за цял живот. По-добре да чуеш “нямаме пари”, когато харесаш някои ботушки от крокодилска кожа на Витошка, отколкото да бъдеш нашамарена, извозена до края на София, изхвърлена от джипа и заменена с 4 години по-млада манекенка. В живота никога не знаеш кой ще ти помогне и кой ще те подведе. Който ти е помогнал вчера може без да иска да те прецака брутално днес. А който ти е пречел и ритал цял живот може да ти даде огромен шанс – по невнимание или от внезапна добра воля знайш ли ....

И още нещо братле изобщо не вярвай на онова племе поетите дето те лъжат че не е възможно в една жена бог да е събрал прелестите на тялото и прелестите на душата. А още по-малко вярвай на поетесите тия пък ептен не са уред в главата яко ги кълве щъркела
                    Last edited by Асо Пика; 24.07.2020, 19:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Хаххахахаха богиня си тиииии...
                      Бях малко по Варна и една скука ме беше налегнала, та рекох да се позабавлявам.
                      Наздраве, Selena!
                      Last edited by tnm; 24.07.2020, 18:59.
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Х'абсолютно подкрепям....
                        Само ако това е дължината на краката, независимо от височината на обувките....( даже бих си спомнил за токчетата на Кри......)

пп Глей го ти предирчивия.....На 73 кила съвършенство се муси.....
                        Представяш ли си да бях споделила, че обръчът от художествената гимнастика, де я тренирах на млади години, вече ми е тесен!? Съвсем щеше да се запени☺
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мани, мани ... Освен това съм с космати крака, имам мъх на горната устна, черна къса коса, маслинови очи и смугла кожа Нося 39 номер обувки, глезенът ми е изящен - около 30 см. Прасецът ми се доближава по обиколка до този на римски пехотинец.

А съпругът ми и бил гвардеец - висок, бял, с морско зелени очи. Красавец, въпреки че напоследък и той наля снага.

Живеем си с него в брачна хармония и предполагам, че и през ум не му минава да ме изгони. Вероятно, защото съм магьосница в леглото
                          Наздраве!

П.П. От мен да знаеш - хабитуса / външния облик/ на човек, описан във виртуала, може същественото да се различава от реала.
                          Хаххахахаха богиня си тиииии...

Коментар

При мойте 1,55 м и 73 кила, баш добре го докарвам. Простото тройно казва, че между 1,15 и 1,20 метра дамата ще е неотразима
                            Наздраве!
                            Х'абсолютно подкрепям....
                            Само ако това е дължината на краката, независимо от височината на обувките....( даже бих си спомнил за токчетата на Кри......)

пп Глей го ти предирчивия.....На 73 кила съвършенство се муси.....

Коментар

• Първоначално изпратено от representjah
                              Не мога да повярвам - 155 см и 73 кила!!!! Това не говори добре нито за теб, нито за мъжа ти. По някаква неясна причина обаче дебелите жени са с най-голямо само чувствие. И вместо да те изгони от вкъщи малко да поскиташ гладна и да се вкараш във форма, той си ляга вечер до тебе......

Чак ми става гадно като видя подобни жени, особено на плажа гледката е отвратителна. Но до това води съвременни свят и феминизма.
                              Мани, мани ... Освен това съм с космати крака, имам мъх на горната устна, черна къса коса, маслинови очи и смугла кожа Нося 39 номер обувки, глезенът ми е изящен - около 30 см. Прасецът ми се доближава по обиколка до този на римски пехотинец.

А съпругът ми и бил гвардеец - висок, бял, с морско зелени очи. Красавец, въпреки че напоследък и той наля снага.

Живеем си с него в брачна хармония и предполагам, че и през ум не му минава да ме изгони. Вероятно, защото съм магьосница в леглото
                              Наздраве!

П.П. От мен да знаеш - хабитуса / външния облик/ на човек, описан във виртуала, може същественото да се различава от реала.
                              Мечо

Коментар

При мойте 1,55 м и 73 кила, баш добре го докарвам. Простото тройно казва, че между 1,15 и 1,20 метра дамата ще е неотразима
                                Наздраве!
                                "Във всеки ссслучай вкусссна мръвка изглежда, ам-гъл!"

Коментар

Working...
                                X