Първоначално изпратено от hazard
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Жорж Санд Разгледай мнение
Хубаво им каза. да си гледат работата, но не каза от какво се интересуват принцесите, Знаят ли, от какво имат нужда или не знаят? Змейовете с тракторите са всеядни и лесен контигент. Там няма особена интрига. Все пак, темата е за желанията на жените, а не за змейове и трактористи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
По - важното в случая е да знаеш , че драконът разполага с огънче и макар и да е просто голяма змия е от по-силният пол. Ламята , макар и триглава , не е огнедишаща и е от по-красивия пол . Тоест -женска . Та отегчената принцеса , едва ли ще и иска огънче. Ма не е и невъзможно .Зависи на кой бряг е .
Готин ден на всички , вълнуващи се от порцелана на тракториста и жените
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
На сцената: прагматичната принцеса-войн, дами и господа!
Важно е да знаеш към коя глава на дракона да се обърнеш (за огънче)...
При Триглавата ламя е трудно! Трите глави едновременно ти подават огънчето...
Готин ден на всички , вълнуващи се от порцелана на тракториста и жените
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjah
Ще ти го напиша по-бавно този път. Не наричай жените 35+ млади агънца. Не са нито млади, нито агънца. Отнася се за всички жени по тази планета. Стари кожи/чанти/джанти/ - съгласен съм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjah
Много съм любопитен, където точно видя млади агънца? В темата/форума пишат само жени 35+, които са доооооооооооста далече от младост.
Все едно сравняваш прясната набъбнала синя слива на дървото, с онази дето я продават в магазина в кутийки - изсушена и изсъхнала.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеОхоо и Жорс Санд се появи..Сега чакаме сестрите Бронте..Бай Стамене ти си на ход..
Моноспектакъл на бай Стамен, уан-шоу-мен
- 2 Харесвания
Коментар
-
Това казвам и аз - изразът: "младо агънце на калъп" - не е характерен за една дама, дори тя да е от ранга на великата в областта на сетивността чувствата Жорж Санд!
Коментар
-
Увличала се е от скромни, почтени, неосквернени и културни представители от мъжки пол, по възможност велики композитори, хахах но какво ви допринася това за темата - нищо
Коментар
-
Увличала се е от скромни, почтени, неосквернени и културни представители от мъжки пол, по възможност велики композитори, хахах но какво ви допринася това за темата - нищо
Коментар
-
Вие, уважаема Жорж Санд - освен, че сте с много фриволен език, ми наподобввате дама, която ползва мъжки жаргон...
Писателката Жорж Санд - според мен - не се е увличала от млади агънца от женски пол!
Коментар
Коментар