Първоначално изпратено от Kildirim_Bei
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
https://www.youtube.com/watch?v=iGaF4tKUl0o
Защото скъпа, ти ми показа
'Cause baby, you've shown me
Толкова много неща, които никога не знаех
So many things that I never knew
Каквото е необходимо
Whatever it takes
Скъпа, ще го направя за теб
Baby, I'll do it for youЗнанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеПоздравчета за търсачите на жени....
https://www.youtube.com/watch?v=UH800q8qQsg
"Свали си сребърните шпори
и ми помогни да прекарам малко време...
И ще ти дам лятно вино!
О, лятно вино...
Когато се събудих,
Слънцето блестеше в очите ми...
Сребърните ми шпори
бяха изчезнали
и си чувствах главата 2 пъти по-голяма!...
Тя ми отне сребърните шпори
и дим да я няма!
А мен ме остави,
копнеейки за ОЩЕ лятно вино..."препоръка е
Коментар
� -
Поздравчета за търсачите на жени....
https://www.youtube.com/watch?v=UH800q8qQsg
"Свали си сребърните шпори
и ми помогни да прекарам малко време...
И ще ти дам лятно вино!
О, лятно вино...
Когато се събудих,
Слънцето блестеше в очите ми...
Сребърните ми шпори
бяха изчезнали
и си чувствах главата 2 пъти по-голяма!...
Тя ми отне сребърните шпори
и дим да я няма!
А мен ме остави,
копнеейки за ОЩЕ лятно вино..."Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не съм стиснат, но не съм балък.
Във всички учебници по икономика започват с първия урок, че няма безплатен обяд.
И няма лесни пари.
Аз я бях черпил в ресторант, после имаше подарък и друго излизане. И се държах културно и възпитано, както трябва.
Не, че не е важно какво можеш да предложиш, ама любовта не е чист бизнес, иначе работата отива на проституция. Тя е инвестиция с неочакван край, без оглед на началните условия. Като приемеш това, може да ти стане по-лесно.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Във всички учебници по икономика започват с първия урок, че няма безплатен обяд.
И няма лесни пари.
Аз я бях черпил в ресторант, после имаше подарък и друго излизане. И се държах културно и възпитано, както трябва.
Като излизаш с жена - излизаш на теб да ти е кеф, черпи я няма лошо - ама пак за да си прекарваш ти в добро настроение.
Ако толкова държиш ресторанта да завършва с ебня - кани я на вечеря, не на обяд
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Мина ли ти главата?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от караКольо касапина Разгледай мнение
Евго, каниш дамата на вилата, но НЕ обелваш дума за "пускане" и не си прави никакви тънки бакалски сметки. Вечерта на верандата под луннна светлина и с гледка към морето пускаш хубава музика и я каниш да потанцувате, в танца я прегръщаш и яка целувка докато остане без дъх. След това нещата ще се оправят от самосебе си.Точно така се прави ,, е, това е 1 от начините но е с КПД почти на 100 % ефективност
Проверено и потвърденоРаботи
- 1 like
Коментар
� -
+100
ако обаче мадамата се съвземе и ти отпука як шамар, пак търсиш друга но поне не се разкарваш до морето...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от караКольо касапина Разгледай мнение
Евго, каниш дамата на вилата, но обелваш дума за "пускане" и не си прави никакви тънки бакалски сметки. Вечерта на верандата под луннна светлина и с гледка към морето пускаш хубава музика и я каниш да потанцувате, в танца я прегръщаш и яка целувка докато остане без дъх. След това нещата ще се оправят от самосебе си.
Коментар
� -
И няма лесни пари.
Аз я бях черпил в ресторант, после имаше подарък и друго излизане. И се държах културно и възпитано, както трябва.Last edited by караКольо касапина; 14.09.2020, 13:56.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
започвам да си мисля, че зле се таргетира евго.
все попада на такива, дето искат почивка, но предпочитат да "се развиват естествено нещата", демек да не дават на евго да упражни детезачатие.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Играта е да плати почивка до Египет да речем, да клати на воля там - а ако не пуска, да я остави да се оправя сама простоТака ще получи каквото заслужава, справедливо е. Ама тоя хем няма пари, хем е стиснат и се опитва с трици маймуни да лови.
ПП: без як секс аз приятелства не признавам - с жениДа я гледаш ти като писано яйце, докато я дъни мечока - хахахахаха!
И няма лесни пари.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Играта е да плати почивка до Египет да речем, да клати на воля там - а ако не пуска, да я остави да се оправя сама простоТака ще получи каквото заслужава, справедливо е. Ама тоя хем няма пари, хем е стиснат и се опитва с трици маймуни да лови.
ПП: без як секс аз приятелства не признавам - с жениДа я гледаш ти като писано яйце, докато я дъни мечока - хахахахаха!
все попада на такива, дето искат почивка, но предпочитат да "се развиват естествено нещата", демек да не дават на евго да упражни детезачатие.препоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Мина ли ти главата?препоръка е
Коментар
�
Коментар