If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На мен също ми е интересно само, че като за начало да дадат малко източници. Не за друго, а да могат дилетанти като нас да навлязат поне на базово ниво.
Има един автор, който е добър за начало. Макс Хайндл.
Може да се намери гратис на английски или руски в мрежата.
Аз имах прозрение тази нощ. (след убав секс все едни такива прозрения имам)
Жените искат МЪЖ който да и оди по гъза(щот акъл в мъжкия смисъл на думата нямат).
Та това одене е свързано с кинти, затова и МЪЖА трябва да е както чичко паричко така и мачо балкански
Част от резюмето: "Разглежданите 48 закона са квинтесенцията на натрупаната през вековете световна мъдрост, извлечена от творбите на най-знаменитите стратези – като Сун Дзъ и Клаузевиц, държавници като Бисмарк и Талейран, дворцови светила като Кастилионе и Грациан, изкусители и изкусителки като Джакомо Казанова и Нинон дьо Ланкло, а също и опитни мошеници като Уейл."
Не е само това, което Арана е посочила. Любимият тти Казанова също е включен.
От изброените любимец ми е Сун Дзъ."Изкуството на войната "я препоръчвам на всеки да я прочете.
Надали подобни истории ще са интересни за един мъж.Изоставила мъжа си и станала курва на краля. Голямо постижение наистина и достойно за възхита.
Ако такива са идоли на съвременните жени,не е чудно защо западната цивилизация загива.
Част от резюмето: "Разглежданите 48 закона са квинтесенцията на натрупаната през вековете световна мъдрост, извлечена от творбите на най-знаменитите стратези – като Сун Дзъ и Клаузевиц, държавници като Бисмарк и Талейран, дворцови светила като Кастилионе и Грациан, изкусители и изкусителки като Джакомо Казанова и Нинон дьо Ланкло, а също и опитни мошеници като Уейл."
Не е само това, което Арана е посочила. Любимият тти Казанова също е включен.
Ако Арана, Пачанга и Пинокио искат да нищят въпроси на езотериката, мен лично ще ме спечелят като читател. Моите познания по темата са доста оскъдни и свързани главно с източни учения.
Хубаво ще е това да се случва в отделна тема, най-малкото, защото модераторите ще почнат да трият постове, които не са по темата за жените.
На мен също ми е интересно само, че като за начало да дадат малко източници. Не за друго, а да могат дилетанти като нас да навлязат поне на базово ниво.
Коментар