If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти си лесен, жена ти те чака вкъщи. А аз трябва да ходя чак до Мадрид, за да се кача в асансьора на небостъргача на Флорентино Перес и да чакам да срещна Арана там между две спирания. Аман от тия англосаксонски бабички.
Е много ясно, Пачангата е само той мъж във форума .Всички други са лузъри,смотаняци и чекиджии.И в наши дни сексът е много лесен,ама другите във форума са толкова смотани,че дори и при тези обстоятелства не могат да си намерят жена.
Ти си лесен, жена ти те чака вкъщи. А аз трябва да ходя чак до Мадрид, за да се кача в асансьора на небостъргача на Флорентино Перес и да чакам да срещна Арана там между две спирания. Аман от тия англосаксонски бабички.
Е много ясно, Пачангата е само той мъж във форума .Всички други са лузъри,смотаняци и чекиджии.И в наши дни сексът е много лесен,ама другите във форума са толкова смотани,че дори и при тези обстоятелства не могат да си намерят жена.
Колко да е лъв , гаранзция ,че е сидерален рак ! Аз като човек с венера в лъв отвсякъде , мога да ти кажа истината по въпроса ! Кардинална ,женска , водна стихия , виждаш ли го вече ?!
ПП Тия домашните лъвчена са раци всъщност и илюзията е пълна ,щото се фиксираш в архетипа а той не е правилният по проява .
По принцип си права.Аз съм си виновен, че пиша в анонимен форум ,където всеки комплексар може да обижда на воля.
Явно това си е постоянно и няма да се промени.
Така, че вината си е в мен.Вземам си бележка.
Не се случва за първи път,та да съм изненадан.
Нищо такова не твърдя бе , смотан . Пак прожектираш личните си проблеми върху другите . Казвам ,че дори и за смотаните мъже секса в днешно време не е проблем,ама никакъв проблем не е, стига да не са лузъри !
Имам много познати около 30те, които нямат приятелки и мисля, че не правят секс, ако не идат на платено. Не са лузъри, даже са много свестни пичове някои.
За теб може да е много лесно,защото караш скъп автомобил.
Какво да се наслаждавам-аз никога не обиждам някого заради мнението му.Но идват разни комплексари и почват да обиждат,без по никакъв начин да съм ги предизвикал.Така ли трябва да е?
Изглежда го разбираш секса като дай ми - на ти. Някакви уговорки, приказки, размяна на амулети и разкази за небивалици. Има неща, които са спонтанни като избухването на свръхнова звезда. Светът е фрактален - каквото е голямото, същото се съдържа и в малкото. Никой не й бае на звездата да избухне. Ние мислим причинно-следствено, защото иначе ще загубим равновесието в понятийния апарат и ще бъркаме клечките за зъби с пирони. Но светът не е такъв, защото той се крепи на баланса. Ако пеперуда трепне в единия край, в другия край се появява торнадо в името на запазването на този баланс. Иди търси причинно-следствената връзка между двете. Питай Арана, дали се вози често в асансьор и какво мисли по въпроса. В музей какво може да се случи - там не знам. Ако е в "Прадо" - там има по-голям простор и можеш да развиеш съспенса. В един асансьор си като Хари Худини.
Руф топовете са на мода 26ти етаж, 30ти етаж... Прочее за твоите акробатики не го виждам практически изпълнимо в публичен асансьор. Непрекъснато влизат англосаксонски бабички и млади френски пачаври.
Виж ако дедо Флорентино Перес ни да даде да се повозим от 30тия етаж нагоре до края на неговия небостъргач (терените бяха на реал мадрид и той ги продаде на предприемачите, които построиха върху тях четирите големи небостъргача, после и още един по-малък. Сделката също се изучава в бизнес училищата, както и целият бизнес модел на флорентино.), където има басейн строен от български работници и мои клиенти (оттам разбрах тази пикантерия), тогава може да се разсъждава по темата
Ето ги и небостъргачите.Във втория от ляво на дясно е пентхаусът на Флорентино - запазил си е руф топа и пенхауза отгоре. Има си право човека. Това, което е дадено на Юпитер не е дадено на вола .
Пак същите работници ме открехнаха, че най-отгоре на първия небостъргач има красива градина. Те са носили и садили растенията.
Кво значение има кой кво казал? Стига си зациклял и ти кой какво ти казал.
Наслаждавайте се на живота, бре хора. Животът е прекрасен и уви много много кратък.
Какво да се наслаждавам-аз никога не обиждам някого заради мнението му.Но идват разни комплексари и почват да обиждат,без по никакъв начин да съм ги предизвикал.Така ли трябва да е?
Коментар