If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз никога не черпя . Каквото е яла и пила да си го плаща . Нали претендират за равенство на половете . Някои го приемат добре, някои се ядосват , защото примерно са поръчали нещо скъпо , което са очаквали друг да плати , а трети са учудени и чак не могат да възприемат какво се случва .
Разкажи ни няколко интересни случки от твоя опит, моля,
Трябва да ти кажа, че са уникални простачки. След като съм ги почерпил и съм се държал добре, следва блокиране или нямат интерес. Или си измислят някакви техни глупости и оправдания.
Евгооо, кви са тия лимити, бе?!?
По писанията ти излиза, че ще я водиш на скъпо, ако ти пусне? Не смяташ ли, че с мисленето си се опитваш да си купиш приятелка/жена?
Не става така....
Явно ще си останеш сам.
Самият факт, че мислиш за пари още преди да излезеш с жена говори много....
Единственото което трябва да ти е в главата е как да си прекарате времето заедно добре и как да я забавляваш, после се нарежда....
Имаш проблеми с мисленето. Има разни психолози, пробвай, може да ти помогнат, а и някои са жени, красиви жени.....
Успех!
.То един час при психолога е поне 50лв, а си трябват доста часове.
А ти какво очакваш "след като си ги почерпил"?!!
Ами спри да черпиш. На първа среща изяще по един сладолед от машина/не е скъп/, поговорете, разходете се и я изпрати до метрото/или там с каквото е дошла/ не очаквай нищо.
Не я притискай, остави я да премисли. След седмица пак я покани на сладолед....
А после, после всичко с времето си.
Колкото повече я чета тази тема, толкова повече започвам да се плаша за бъдещето на сина и на племенника си. Малееей, то у България във фертилна възраст само едни дзверкини останали. Мъка!
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Аз никога не черпя . Каквото е яла и пила да си го плаща . Нали претендират за равенство на половете . Някои го приемат добре, някои се ядосват , защото примерно са поръчали нещо скъпо , което са очаквали друг да плати , а трети са учудени и чак не могат да възприемат какво се случва .
Трябва да ти кажа, че са уникални простачки. След като съм ги почерпил и съм се държал добре, следва блокиране или нямат интерес. Или си измислят някакви техни глупости и оправдания.
Е па другиот път, кажи че си забравил портофейла и обещай че на следващата среща че ще се реваншираш със скъп ресторант и подарък.
И след това я блокирай.
Ако много държи да си вземе парите веднага . Кажи че отивате до вас , спри таксито пред някой вход с два изхода , влез през единият вход и се изнижи през другият.
Или пък за по сладко като отидите в скъпият ресторант и вечеряте. Извади празният портофейл на масата за по - автентично . След това отиди до толетна и изчезни.
Докато се точат тези истории може да правиш дребни подаръчета , все пак да имаш стил.
Ами спри да черпиш. На първа среща изяще по един сладолед от машина/не е скъп/, поговорете, разходете се и я изпрати до метрото/или там с каквото е дошла/ не очаквай нищо.
Знам, че си умен и културен, то личи.
Понякога (макар и рядко) са ми идвали на гости у дома, след като сме чатили и сме се видяли на камера. И сме стигали до края.
По писанията ти излиза, че ще я водиш на скъпо, ако ти пусне? Не смяташ ли, че с мисленето си се опитваш да си купиш приятелка/жена?
Не става така....
Явно ще си останеш сам.
Единственото което трябва да ти е в главата е как да си прекарате времето заедно добре и как да я забавляваш, после се нарежда....
Имаш проблеми с мисленето. Има разни психолози, пробвай, може да ти помогнат, а и някои са жени, красиви жени.....
Успех!
ОК,
"Аз съм расъл в 90-тарската бедност и не обичам да харча пари по скъпи ресторанти, дори когато ги имам."
Не се хваля никога с имоти и апартаменти на 1-ва и 2-ра среща. Прави лошо впечатление.
Няма как да я заведа на скъп рестрант, като не се познаваме добре и не се знае какво ще последва.
Лимита ми е 100 лв за мадама преди да стане гаджета и с този лимит можем да се почерпим в хубава сладкарница и да отидем на кино втория път. И да има и подарък за нея.
Не става така....
Явно ще си останеш сам.
Успех!
Пак за имоти приказаваш/Ще ти кажа от от опит.Не е важно колко си богат а дали си ларж.Кел файда от имоти като не искаш да я заведеш на приличен ресторант.И да се хвалиш с имоти некоя нема да ти поверва като нямаш пара да почерпиш.
Лесно е относително понятие. И не разбрах кое ставало лесно/
При по-простите мъже нещата стават по-лесно.
"Аз съм расъл в 90-тарската бедност и не обичам да харча пари по скъпи ресторанти, дори когато ги имам."
Не се хваля никога с имоти и апартаменти на 1-ва и 2-ра среща. Прави лошо впечатление.
Няма как да я заведа на скъп рестрант, като не се познаваме добре и не се знае какво ще последва.
Лимита ми е 100 лв за мадама преди да стане гаджета и с този лимит можем да се почерпим в хубава сладкарница и да отидем на кино втория път. И да има и подарък за нея.
Да ти кажа, че при по-простите нещата стават по-лесно.
Имам 3-ти братовчед, прост, нисък, грозен и дебел. Шофьор, краде гориво от 20 г.
Тормозеше баба си в последните й дни, която му остави голям апартамент и 1/2 вила в София. Не й даваше да ползва банята и тоалетната, а да ходела в кофа или на двора във външната тоалетна. И не можеше да се къпе половин година.
Въпреки това намери жена и има 2 деца след като бабата почина, бързо след това.
Пак за имоти приказваш/Ще ти кажа от от опит.Не е важно колко си богат а дали си ларж.Кел файда от имоти като не искаш да я заведеш на приличен ресторант.И да се хвалиш с имоти некоя нема да ти поверва като нямаш пара да почерпиш.
Лесно е относително понятие. И не разбрах кое ставало лесно/
АААА не. не се давам лесно.Аз съм претенциозен.За да ме впечатли една жена освен въшния вид трябва да е интелигентна.
Да ти кажа, че при по-простите нещата стават по-лесно.
Имам 3-ти братовчед, прост, нисък, грозен и дебел. Шофьор, краде гориво от 20 г.
Тормозеше баба си в последните й дни, която му остави голям апартамент и 1/2 вила в София. Не й даваше да ползва банята и тоалетната, а да ходела в кофа или на двора във външната тоалетна. И не можеше да се къпе половин година.
Въпреки това намери жена и има 2 деца след като бабата почина, бързо след това.
Коментар