If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Моля!? Я, да ми обясниш какво не харесваш на черномура богиня, висока 1,55 м, 73 кила живо тегло и с прасец като на римски легионер!? Без мустаки
Наздраве!
убавите инженерки са само по холивудската продукция
Моля!? Я, да ми обясниш какво не харесваш на черномура богиня, висока 1,55 м, 73 кила живо тегло и с прасец като на римски легионер!? Без мустаки
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Тъни Мъни мани го не му отваряй очите..приятел е ама не вдява кво да правя?За IQ на трите девици не си права.То не се доближава до това на колежка а до това някоя улична кучка де обикаля окол УНСС...То и затова са го заградили за да не го завършват скитащите бездомни кучета из Студентския град...И за другото не си права..Това че има повече момичета в УНСС не прави изборът по голям щото то какъв избор измежду кухи лейки...
Прав си, Пеше! Не съм права, излегнах се на дивана и почвам да чета бисерите ви.
Наздраве!
П.П. Пеше, инженерите трябва да се подкрепяме.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
ххахахахахаха, представяш ли си, кольо вземе, че организира революция и отиде да секвестира мазето на бай пешето.... и.... изненадаааааа, нема никой у мазето... хахахахахахахахахахахха
пп. пешето ще му покаже пътя към селската бакалия, ти поне зеле у Папурково тури ли или ви забраниха и на вас да претаката зелето в мазетата?
ако нема никой у зимника, па добре
ма да не е там да го чака пешето със запратнати ръкаве и по един кръпел у сека десница
арее, щом и пешето не е веке производител,
накъде отива тая държава?!
ми то нема на кой зимника да обере човек!!
ххахахахахаха, представяш ли си, кольо вземе, че организира революция и отиде да секвестира мазето на бай пешето.... и.... изненадаааааа, нема никой у мазето... хахахахахахахахахахахха
пп. пешето ще му покаже пътя към селската бакалия, ти поне зеле у Папурково тури ли или ви забраниха и на вас да претакате зелето в мазетата?
Венко прав си ама такава ми била съдбата.Тя се сгушила в мен а аз и и казвам някак си не си представям живота аз се прибирам а ти заминаваш на работа.Тя ми казва аз няма да съм певица зарязвам това в мигът на твоето да...А аз продължавам ама ти много искаш да си певица много те обичам и не мога да искам това от теб..А тя плаче и и ме моли да кажа да.Остана само спомена...останахме си приятели виждахме се от време на време.За съжаление тя не случи на мъж и се разведе беше и колега.На една от срещите ми каза че нейният живот е свършил след моето заминаване за София.След това е било съществуване и инерция.Понякога си спомням този миг и се чудя защо животът е такъв?Прасе ще се опитам догодина ама освен да направя некоя дупка със шумоизолация...Абе гадно е без прасе за Коледа...Мани ми нема и от къде да купиш
Айде сега пак глупости?! От комшията бе Пеше, от комшията... и го питай каква му е шумоизолацията, щом не си разбрал, значи е добра.
Моляяяя!!! Ти да не си се преместил веке у София? Те при Веката у папурищата не им правят проблем за кокошките, козите и свиньете, па вие у село софийски яйца ше требе да купувате от бакалията. Накъде върви тоа свет??? Или нещо ни моткаш, че да си пиеш сам елексира...
Не не съм.За кокошки пуйки крави и овце не правят проблем ама за прасетата правят затова тая година останах без прасе...Са покрай ковида се улисаха и ще опитам...Недават покрай свинекомплекси и са турнали разни изисквания...
пеше, големо говедо си бил
ма такъв е живота. каквото трябва то е станАло.
айде а от догодина да гледаш 1-2 прасенца.
купчо ще извади семейната рецепта за бански бабек
и ще изпием 20-тина кила от винцето
Венко прав си ама такава ми била съдбата.Тя се сгушила в мен а аз и и казвам някак си не си представям живота аз се прибирам а ти заминаваш на работа.Тя ми казва аз няма да съм певица зарязвам това в мигът на твоето да...А аз продължавам ама ти много искаш да си певица много те обичам и не мога да искам това от теб..А тя плаче и и ме моли да кажа да.Остана само спомена...останахме си приятели виждахме се от време на време.За съжаление тя не случи на мъж и се разведе беше и колега.На една от срещите ми каза че нейният живот е свършил след моето заминаване за София.След това е било съществуване и инерция.Понякога си спомням този миг и се чудя защо животът е такъв?Прасе ще се опитам догодина ама освен да направя некоя дупка със шумоизолация...Абе гадно е без прасе за Коледа...Мани ми нема и от къде да купиш
Коментар