Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
На бЪзик очевидно не носиш , защитаваш се като кошута преди разстрел . Спокойно бе , олаби !
Като гледам и спрямо други участници във форума се държиш така.Last edited by mirodes; 13.05.2023, 18:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ухааха, мръсник. Винаги съм си мислел, че се шегуваш за квартирата
Изключително ми е приятно да си лафим, но се налага да ви оставям...че кръчмите ме зоват. Айди о рювоа от мен засега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Викаш постоянно да се заяждаш,без по никакъв начин да съм те предизвикал,ама да не се впрягам.
Ами ок няма да се впрягам-забрави ме като събеседник отсега нататък.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Изглежда го разбираш секса като дай ми - на ти. Някакви уговорки, приказки, размяна на амулети и разкази за небивалици. Има неща, които са спонтанни като избухването на свръхнова звезда. Светът е фрактален - каквото е голямото, същото се съдържа и в малкото. Никой не й бае на звездата да избухне. Ние мислим причинно-следствено, защото иначе ще загубим равновесието в понятийния апарат и ще бъркаме клечките за зъби с пирони. Но светът не е такъв, защото той се крепи на баланса. Ако пеперуда трепне в единия край, в другия край се появява торнадо в името на запазването на този баланс. Иди търси причинно-следствената връзка между двете. Питай Арана, дали се вози често в асансьор и какво мисли по въпроса. В музей какво може да се случи - там не знам. Ако е в "Прадо" - там има по-голям простор и можеш да развиеш съспенса. В един асансьор си като Хари Худини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes
Плащам квартира ,за която жена ми не знае,но щом си казал, отдавна съм извън пазара.
Но си е твое право да мислиш каквото поискаш.
Изключително ми е приятно да си лафим, но се налага да ви оставям...че кръчмите ме зоват. Айди о рювоа от мен засега.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Що, там ходиш да онанираш на саме ли или ? Не се впрягай но говориш като загорял чичак и ако искаш плащай апартамент в Маринелата ,чаршафите са мега добри .
ПП Уважавай поне жена си , в публични форуми такова инфо е простотия ,очевидно е че себе си не уважаваш !
Ами ок няма да се впрягам-забрави ме като събеседник отсега нататък.
Не мога да разбера какъв ви е проблема на няколко човека, та постоянно обиждате,вместо да водите нормален диалог.
Но няма и да го разбера, щото повече нямам намерение да общувам с теб.Last edited by mirodes; 13.05.2023, 17:55.
Коментар
-
Да де-само дето дори и в Природата женската не даде ли на мъжкия той не може да я оплоди.Дори и лъвовете като. убият водача на прайда не могат да правят секс, докато лъвиците не се разгонят.Затова и убиват малките лъвчета
.А силни мъже е имало милиони през историята на човечеството. Ама легенди са Казанова и Дон Жуан.По простата причина, че жените не се навиват лесно за секс и такива мъже,като Казанова и Дон Жуан,които могат да ги убедят да правят секс с тях,затова са и легенди. Докато всяка привлекателна жена може да прави секс с почти всеки мъж,с когото пожелае.Поради разликата в мисленето на мъжа и жената.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes
Плащам квартира ,за която жена ми не знае,но щом си казал, отдавна съм извън пазара.
Но си е твое право да мислиш каквото поискаш.
ПП Уважавай поне жена си , в публични форуми такова инфо е простотия ,очевидно е че себе си не уважаваш !Last edited by pa4anga; 13.05.2023, 17:49.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Хаха
Ето още една причина Евго да се сдобие с лъскав немски премиум!!! Жените сами почват да те търсят.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Два броя , помолиха ме заради колата и не , не се оплаквам, ама това 1,2,3...12 по сто пъти още на 18 ми се струваше нелепо .
ПП Млад съм бре ,шугар деди !
Ето още една причина Евго да се сдобие с лъскав немски премиум!!! Жените сами почват да те търсят.
Коментар
-
Разкри ме.Щом не правя секс с непознати жени,изобщо й не правя секс. Около мен е пълно с разведени,вдовици и незадоволени омъжени жени,така че няма нужда да търся такива връзки.
Макар, че се случва от време на време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеMeрси, Миро - тази вечер ще е романтична. Виж какво намерих:
Коментар
-
Отиваш в крайности , както го правиш и по принцип . Лична сила не означава само да си курвар ! Това първо , второ във времена в които секс се прави за здрасти да ми вадиш такива съждения е нелепо и автоматично означава ,че отдавна си извън "пазара" на удоволствията.
Макар, че се случва от време на време.
А и в крайна сметка съм женен, та не ми е цел номер 1 да чукам всичко де що има пола.Last edited by mirodes; 13.05.2023, 17:39.
Коментар
-
Поне ще я возиш ти, а не някой друг.Пък и така човек се чувства по-млад, недей да се оплакваш, хаха
ПП Млад съм бре ,шугар деди !
Коментар
Коментар