Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
По ясно не мога да го кажа-благодарен съм на жена ми за грижите,но не съм щастлив в тоя брак.
Как по-ясно да ти го кажа.
Какво толкова необичайно има и да се обсъжда.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеНито си ми на образованието ,нито на интелекта ,нито на знанията.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
и двата пациента ги срещам само задочно
но са много енергични. по един особен начин
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Незнам коя задачка е по-тежка. Аз пък карам гаден грип ама от Миро, направо ще взема да оздравея и да ходя на работа вече, че не се трае
Как по-ясно да ти го кажа.
Какво толкова необичайно има и да се обсъжда.Не във всички случаи, в които се стига до развод ,има някакви големи конфликти.Ти нали си бракоразводен адвокат, не си ли имала подобни случаи?Last edited by mirodes; 25.10.2022, 19:30.
Коментар
-
Незнам коя задачка е по-тежка. Аз пък карам гаден грип ама от Миро, направо ще взема да оздравея и да ходя на работа вече, че не се трае
но са много енергични. по един особен начинпрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНа мен не би ми било удобно, да взема пари от човек в неравностойно положение.
Не бива да се приемат буквално нещата, когато очевидно се касае за делюзии и фантазми.
Кой си ти,та ще ми казваш какво да правя?Нито си ми на образованието ,нито на интелекта ,нито на знанията.
Ти си един празен човек с празни мисли.
- 1 like
Коментар
-
Е хубаво жертвала е много и аз не го отричам. Но не съм щастлив в тоя брак. Няма да го прекратя заради децата. Да грижи се за домакинството и децата, но няма ли я тръпката в една връзка ,тя е изчерпана.
И кога точно съм се изкарал жертва?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениев другата тема пък правим терапия на накавръков
и той така силно страда от липса на внимание
и се чуди вече с какво да ангажира публика
Коментар
-
Отказвам се да правя повече безплатна терапия. Опичай си акъла, доде ептен не си я втасал.
Нищо не жертваш. Жена ти много е жертвала. Не ти отива никак ролята на жертва.
Сега реши какво си - нежна жертва или балкански мачо, щото и двете не може.
И кога точно съм се изкарал жертва?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеАз повече безплатна психотерапия с тебе се отказвам да правя.
Стига си изливал тука приказки от 1001 нощ.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Моят брак го спасяват ДЕЦАТА. Щото имам отговорност към тия деца.Не искам да растат без баща или някой льольо да им е втори баща.
Така че заради тях жертвам собственият си живот.
Нищо не жертваш. Жена ти много е жертвала. Не ти отива никак ролята на жертва.
Сега реши какво си - нежна жертва или балкански мачо, щото и двете не може.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Миро, сериозно, в кое семейство няма разногласия? Вземи се в ръце вече.
Вече трябва да ни плащаш на час, щото май накрая твоя брак май ще спаси този форум. Аз повече безплатна психотерапия с тебе се отказвам да правя.
Едното дете казе, че е на шест годинки.
Организирай се разговаряй с жена си. Стига си изливал тука приказки от 1001 нощ.
Така че заради тях жертвам собственият си живот.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Виж сега.Тогава беше такъв период, че жена ми заяви, че иска развод.А искаше развод,защото аз исках да си сменя работата. Мен това много ме ядоса,защото не застана зад мен. И естествено при това положение започнах да си търся нова жена. Инициативата изобщо не е дошла от мен. Ти какво очакваш-да се разведа и да я жаля цял живот ли?Сега си промени мнението ,но ще видя как ще е когото си изпълня намеренията за работата.
Но при всички положения инициативата за разделяне няма да е моя.
Вече трябва да ни плащаш на час, щото май накрая твоя брак май ще спаси и опази този този форум. Аз повече безплатна психотерапия с тебе се отказвам да правя.
Едното дете каза, че е на шест годинки. Употребявай си горната глава по предназначение. С добри чувства ти го казвам като на колега.
Организирай се разговаряй с жена си. Стига си изливал тука приказки от 1001 нощ.
И като имате разногласия с жена номер две, трета жена ли ще си търсиш.
Ало? Земя вика Марс? Влизай в час вече.Last edited by Arana; 25.10.2022, 19:16.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар