Зад едно сковано тяло обикновено стои скована мисъл! Тия неговите "приятели" дето са го посъветвали да не се излага всъщност са му оказали мечешка услуга! Вместо да преодолява сковаността си - той я е затвърждавал с годините. Тъй че ако наш Евго се чупи като дърводелски метър на дансинга - то е щото и мисленето му е същото - както и 'смешките' му..... съжалявам, но такива са фактите. Противодействието е да се изправя срещу слабостите си, а не да ги вкоренява!
Ски не го знам дали кара, ама ей сега нали отвориха някакъв парк в София - да отива там, да си вземе чаша вино, да си хареса някоя булка дето зяпа кънкьорите, да се нареди до нея, да си отпива от винцето, да посочи някой кънкьор и каже: Ей тоя много ми харесва как кара... някъде отдалеч да подхване разговора... и тъй...
Ски не го знам дали кара, ама ей сега нали отвориха някакъв парк в София - да отива там, да си вземе чаша вино, да си хареса някоя булка дето зяпа кънкьорите, да се нареди до нея, да си отпива от винцето, да посочи някой кънкьор и каже: Ей тоя много ми харесва как кара... някъде отдалеч да подхване разговора... и тъй...
Коментар