If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По принцип си права.От разговори няма как да те запомни една жена.Миналата година имахме среща на випуска и един колега попита една колежка, с която имаха връзка :"Помниш ли ме какъв бях в студентските години ".И оная дива македонка му вика:"Как да те помня,като ни со к..урец,ни со пари съм те запомнила ".И колегата повече те посмя нищо да я пита.
Ми тя като тебе всичко си е казала жената. “Право куме в очи” не я е впечатлил. Лошава ма̀кедонка брейййй
Могат да се изпишат много страници за хармонията между двойките, но най-важното е дали скърца леглото,
Бе ти си знаеш какво правиш, но аз не бих градил действията си върху съвети на хора дето в личният им живот всичко е на 6....па киснат нонстоп у форумЪт
По принцип си права.От разговори няма как да те запомни една жена.Миналата година имахме среща на випуска и един колега попита една колежка, с която имаха връзка :"Помниш ли ме какъв бях в студентските години ".И оная дива македонка му вика:"Как да те помня,като ни со к..урец,ни со пари съм те запомнила ".И колегата повече те посмя нищо да я пита.
Сакън, недей! Или поне й напиша тази сакрална информация на ЛС, че тази тема я четат хора на възраст - с високо кръвно и проблемни сърца. Взема да стане някой сакатлък, че да ти тежи на съвестта.
Наздраве!
Тая информация не я давам на всяка жена.Трябва да видя поне снимка, та да реша дали си струва да я дам.Макар,че и снимките често лъжат (ако са отпреди 15 години например или фотошоп).Така че Селена ще си остане незадоволена.Относно тази информация.
Сакън, недей! Или поне й напиша тази сакрална информация на ЛС, че тази тема я четат хора на възраст - с високо кръвно и проблемни сърца. Взема да стане някой сакатлък, че да ти тежи на съвестта.
Наздраве!
Ама ти верно все към личния ми живот се насочваш, без да коментираш по темата. Като толкова се интересуваш направо да ти давам данни за размер,продължителност ,бройки и техники,та белким си задоволена относно информацията за личният ми живот.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
mirodes-Е то няма ли добър секс и оттам започват всички проблеми в брака.Като във вица:"Едно момче попитало дядо си-дядо защо,когато мама и тате се скарат,след няколко часа се сдобряват, а вие с баба след като се скарате,не се сдобрявата.И дядото казал-ех внуче,отдавна умря тоя,който ни сдобряваше с баба ти ".
Това са приказки отпреди няколко века..Не си ли чувал за сексуалната революция и, че сме 21 век.. В брака след първите няколко години никога няма велик секс- успешните бракове са взаимност, подкрепа и приятелство на съпрузите..
Какво общо има сексуалната революция със секса в брака?
mirodes-Е то няма ли добър секс и оттам започват всички проблеми в брака.Като във вица:"Едно момче попитало дядо си-дядо защо,когато мама и тате се скарат,след няколко часа се сдобряват, а вие с баба след като се скарате,не се сдобрявата.И дядото казал-ех внуче,отдавна умря тоя,който ни сдобряваше с баба ти ".
Това са приказки отпреди няколко века..Не си ли чувал за сексуалната революция и, че сме 21 век.. В брака след първите няколко години никога няма велик секс- успешните бракове са взаимност, подкрепа и приятелство на съпрузите..
Това, че разводите са 50процента от браковете е от 100години така, но не е заради секса..Чети статистиката..
Е то няма ли добър секс и оттам започват всички проблеми в брака.Като във вица:"Едно момче попитало дядо си-дядо защо,когато мама и тате се скарат,след няколко часа се сдобряват, а вие с баба след като се скарате,не се сдобрявата.И дядото казал-ех внуче,отдавна умря тоя,който ни сдобряваше с баба ти ".
Вчера каза,че ще престанеш да коментираш личния ми живот, днес пак продължаваш да го правиш.
Явно си НЕЗАДОВОЛЕНА относно информацията за личният ми живот затова ти предложих да ти дам данни ,щом толкова те интересува .
То така става,сменяш любовници и готово.И как точно ще уцелите едновременно да имате свободен час с любовницата,колко често ще можете да се виждате ,как точно ще посетите заедно ресторант, кино,плаж,курорт?Постоянно да ⁰се лъже, да те е страх дали няма да те усетят или някой да те види.Не е си работа това.
И не знам кой за какво се развежда, ама разводите всяка година са наполовина на браковете.
Това, че разводите са 50процента от браковете е от 100години така, но не е заради секса..Чети статистиката..
Ама ти верно все към личния ми живот се насочваш, без да коментираш по темата. Като толкова се интересуваш направо да ти давам данни за размер,продължителност ,бройки и техники,та белким си задоволена относно информацията за личният ми живот.
Ясен си, естествено, само че, когато и ако ти дойде акъла (онзи, както казват турците, втори акъл на българина), че напразно си си разбил семейството ще е много късно.
Дип че не ги гледам после таквиз тебе какви изпаднали германци са. Дип, че не го работя този адвокатски занаят от много години.
Киро ти каза нещо, ама кой да слуша …
Коментар