IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

По принцип си права.От разговори няма как да те запомни една жена.Миналата година имахме среща на випуска и един колега попита една колежка, с която имаха връзка :"Помниш ли ме какъв бях в студентските години ".И оная дива македонка му вика:"Как да те помня,като ни со к..урец,ни со пари съм те запомнила ".И колегата повече те посмя нищо да я пита.
    Ми тя като тебе всичко си е казала жената. “Право куме в очи” не я е впечатлил. Лошава ма̀кедонка брейййй

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
      Могат да се изпишат много страници за хармонията между двойките, но най-важното е дали скърца леглото,
      Бе ти си знаеш какво правиш, но аз не бих градил действията си върху съвети на хора дето в личният им живот всичко е на 6....па киснат нонстоп у форумЪт

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Кой ти помни. Може да съм, пък може да не съм
        По принцип си права.От разговори няма как да те запомни една жена.Миналата година имахме среща на випуска и един колега попита една колежка, с която имаха връзка :"Помниш ли ме какъв бях в студентските години ".И оная дива македонка му вика:"Как да те помня,като ни со к..урец,ни со пари съм те запомнила ".И колегата повече те посмя нищо да я пита.

Коментар

Много бързо си забравила какви разговори водехме преди 2 години. Ако си Селена.
          Кой ти помни. Може да съм, пък може да не съм

Аз съм мноооого грозна, с крив нос и голяяяма брадавица. Ето тука снимка. Уви не се класирам за твоята интимна информация

https://youtu.be/_uBgOnCExFY
          Last edited by Arana; 15.09.2022, 20:03.

Коментар

Евго биде тотално издухан от тепиха тази вечер.
            Много бързо си забравила какви разговори водехме преди 2 години. Ако си Селена.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Сакън, недей! Или поне й напиша тази сакрална информация на ЛС, че тази тема я четат хора на възраст - с високо кръвно и проблемни сърца. Взема да стане някой сакатлък, че да ти тежи на съвестта.
              Наздраве!
              Тая информация не я давам на всяка жена.Трябва да видя поне снимка, та да реша дали си струва да я дам.Макар,че и снимките често лъжат (ако са отпреди 15 години например или фотошоп).Така че Селена ще си остане незадоволена.Относно тази информация.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Сакън, недей! Или поне й напиша тази сакрална информация на ЛС, че тази тема я четат хора на възраст - с високо кръвно и проблемни сърца. Взема да стане някой сакатлък, че да ти тежи на съвестта.
                Наздраве!
                Евго биде тотално издухан от тепиха тази вечер.

Коментар

Ама ти верно все към личния ми живот се насочваш, без да коментираш по темата. Като толкова се интересуваш направо да ти давам данни за размер,продължителност ,бройки и техники,та белким си задоволена относно информацията за личният ми живот.
                  Наздраве!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    mirodes-Е то няма ли добър секс и оттам започват всички проблеми в брака.Като във вица:"Едно момче попитало дядо си-дядо защо,когато мама и тате се скарат,след няколко часа се сдобряват, а вие с баба след като се скарате,не се сдобрявата.И дядото казал-ех внуче,отдавна умря тоя,който ни сдобряваше с баба ти ".

Това са приказки отпреди няколко века..Не си ли чувал за сексуалната революция и, че сме 21 век.. В брака след първите няколко години никога няма велик секс- успешните бракове са взаимност, подкрепа и приятелство на съпрузите..
                    Какво общо има сексуалната революция със секса в брака?

Коментар

• mirodes-Е то няма ли добър секс и оттам започват всички проблеми в брака.Като във вица:"Едно момче попитало дядо си-дядо защо,когато мама и тате се скарат,след няколко часа се сдобряват, а вие с баба след като се скарате,не се сдобрявата.И дядото казал-ех внуче,отдавна умря тоя,който ни сдобряваше с баба ти ".

Това са приказки отпреди няколко века..Не си ли чувал за сексуалната революция и, че сме 21 век.. В брака след първите няколко години никога няма велик секс- успешните бракове са взаимност, подкрепа и приятелство на съпрузите..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение

Това, че разводите са 50процента от браковете е от 100години така, но не е заради секса..Чети статистиката..
                        Е то няма ли добър секс и оттам започват всички проблеми в брака.Като във вица:"Едно момче попитало дядо си-дядо защо,когато мама и тате се скарат,след няколко часа се сдобряват, а вие с баба след като се скарате,не се сдобрявата.И дядото казал-ех внуче,отдавна умря тоя,който ни сдобряваше с баба ти ".

Коментар

Нема нужда
                          Вчера каза,че ще престанеш да коментираш личния ми живот, днес пак продължаваш да го правиш.
                          Явно си НЕЗАДОВОЛЕНА относно информацията за личният ми живот затова ти предложих да ти дам данни ,щом толкова те интересува .

Коментар

То така става,сменяш любовници и готово.И как точно ще уцелите едновременно да имате свободен час с любовницата,колко често ще можете да се виждате ,как точно ще посетите заедно ресторант, кино,плаж,курорт?Постоянно да ⁰се лъже, да те е страх дали няма да те усетят или някой да те види.Не е си работа това.
                            И не знам кой за какво се развежда, ама разводите всяка година са наполовина на браковете.
                            Това, че разводите са 50процента от браковете е от 100години така, но не е заради секса..Чети статистиката..

Коментар

Ама ти верно все към личния ми живот се насочваш, без да коментираш по темата. Като толкова се интересуваш направо да ти давам данни за размер,продължителност ,бройки и техники,та белким си задоволена относно информацията за личният ми живот.
                              Нема нужда

Коментар

Ясен си, естествено, само че, когато и ако ти дойде акъла (онзи, както казват турците, втори акъл на българина), че напразно си си разбил семейството ще е много късно.

Дип че не ги гледам после таквиз тебе какви изпаднали германци са. Дип, че не го работя този адвокатски занаят от много години.

Киро ти каза нещо, ама кой да слуша …

Коментар

Working...
                                X