IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Естествено, че съм ясен.Пиша ясно това, което мисля без намеци.Пък ,на който не му харесва,си е негова работа.
    Ясен си, естествено, само че, когато и ако ти дойде акъла (онзи, както казват турците, втори акъл на българина), че напразно си си разбил семейството ще е много късно.

Дип че не ги гледам после таквиз тебе какви изпаднали германци са. Дип, че не го работя този адвокатски занаят от много години.

Киро ти каза нещо, ама кой да слуша …

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Ха..ххаа..69.. То добре , но то се практикува основно с любовници..По често ги сменяй вместо да сменяш жена си и децата..Рядко в 21 век някой се развежда заради липса на секс..За изневяра е друга работа, но пак е рядко..
      То така става,сменяш любовници и готово.И как точно ще уцелите едновременно да имате свободен час с любовницата,колко често ще можете да се виждате ,как точно ще посетите заедно ресторант, кино,плаж,курорт?Постоянно да ⁰се лъже, да те е страх дали няма да те усетят или някой да те види.Не е си работа това.
      И не знам кой за какво се развежда, ама разводите всяка година са наполовина на браковете.

Коментар

• Ха..ххаа..69.. То добре , но то се практикува основно с любовници..По често ги сменяй вместо да сменяш жена си и децата..Рядко в 21 век някой се развежда заради липса на секс..За изневяра е друга работа, но пак е рядко..
        Last edited by Kiro; 15.09.2022, 18:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Бе ти си ясен . Пиши си не ми пречиш От мен последна реплика, че смятам леко да се отдам на поза наблюдател - за 69 не се приказва, 69 се практикува …
          Естествено, че съм ясен.Пиша ясно това, което мисля без намеци.Пък ,на който не му харесва,си е негова работа.

Коментар

Ти ли ще ми кажеш какво да пиша?Това че не ти харесва какво пиша не е мой проблем.
            Откакто свят светува мъжете са искали от жените основно две неща-69 и мусака(под мусака се разбира грижи за домакинството и децата).И като едното липсва мъжът не е доволен. И почва да вдига чуждите фусти. Или по-лошо почва да вдига само една чужда фуста и иска тя да му прави 69 и мусака.
            Бе ти си ясен . Пиши си не ми пречиш От мен последна реплика, че смятам леко да се отдам на поза наблюдател - за 69 не се приказва, 69 се практикува …

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мъка, мъка, мъка ... Жив ще трябва да го оплача. Хайде, 69 най-вероятно я може. Щото много страстна. Обаче ..., с готвенето била яко скарана.
              Оня ден ходи да й купува Мултикукър Филипс. Тръпна в очакване от отзивите.
              Наздраве!
              То ще е цирк космически. Няма угодия

Коментар

Мъка, мъка, мъка ... Жив ще трябва да го оплача. Хайде, 69 най-вероятно я може. Щото много страстна. Обаче ..., с готвенето била яко скарана.
                Наздраве!
                В наши дни много лесно можеш да си купиш всякаква храна. Ако в 69 е много добра,няма да ми дреме чак толкова дали готви добре.

Коментар

Добре де, чухме вече. Айде спри малко плочата.

Човек леееекичко трябва и да се усеща кога прекалява и кога за малко да спре.

В този талант “да се усещаш сам” се таи тънката разлика между успеха и провала във всяко едно човешко начинание
                  Ти ли ще ми кажеш какво да пиша?Това че не ти харесва какво пиша не е мой проблем.
                  Откакто свят светува мъжете са искали от жените основно две неща-69 и мусака(под мусака се разбира грижи за домакинството и децата).И като едното липсва мъжът не е доволен. И почва да вдига чуждите фусти. Или по-лошо почва да вдига само една чужда фуста и иска тя да му прави 69 и мусака.

Коментар

Изобщо чукнат ли 40те хората яко изкукуригват. Съответно на кривата ракета й е крив космоса. Тази тема е яка класика в жанра “криза на средната възраст”

И, естествено, за всичко е виновна жената/жените
                    Както се казва в един английски виц:
                    - Не може за всичко да е виновно правителството. Част от вината трябва да се поеме от жената/съпругата.
                    Наздраве!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

И що да не се жалва-мъжете искаме от жените две неща-поза 69 и мусака?Толкова много ли искаме?
                      Наздраве!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Могат да се изпишат много страници за хармонията между двойките, но най-важното е дали скърца леглото,

Коментар

И що да не се жалва-мъжете искаме от жените две неща-поза 69 и мусака?Толкова много ли искаме?
                          Добре де, чухме вече. Айде спри малко плочата.

Човек леееекичко трябва и да се усеща кога прекалява и кога за малко да спре.

В този талант “да се усещаш сам” се таи тънката разлика между успеха и провала във всяко едно човешко начинание

Коментар

Изобщо чукнат ли 40те хората яко изкукуригват. Съответно на кривата ракета й е крив космоса. Тази тема е яка класика в жанра “криза на средната възраст”

Глупости. Ако един мъж е доволен от брака никога няма да тръгне да прави щуротии.Или в краен случай ще има по някоя мимолетна забежка и дотам (щото това си е в мъжката природа).Имам един познат голям плейбой,ама стои при жена си.Може да си избере от много жени,но е при нея.Ама тя всеки ден се гласи като за бал, ходи на фитнес и си гледа домакинството.Естествено,че и през ум не му минава да я напусне.
                            Last edited by mirodes; 15.09.2022, 17:03.

Коментар

Ъхъ, баш тъй - сексуално незадоволен е бил, горкият. Сега го чакам да му попремине еуфорията и да дойде да ми се жалва, че не може да си намери чорапите и че новата булка не може да направи мусаката както трябва.
                              Наздраве!

Коментар

Ъхъ, баш тъй - сексуално незадоволен е бил, горкият. Сега го чакам да му попремине еуфорията и да дойде да ми се жалва, че не може да си намери чорапите и че новата булка не може да направи мусаката както трябва.
                                Наздраве!

Коментар

Working...
                                X