If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е много ясно, Пачангата е само той мъж във форума .Всички други са лузъри,смотаняци и чекиджии.И в наши дни сексът е много лесен,ама другите във форума са толкова смотани,че дори и при тези обстоятелства не могат да си намерят жена.
еее, няма да се комплексираме сега от един пачанга, нали?
мъжкарче е. и не е злонамерен.
аз лично не разбирам защо носи тесни в прасците гащи, но то си е негова работа.
ако искаш, че ти отстъпя моя ред за хороскопа при него.
ок ли си?
Нямам никакво желание да общувам с него.Вие сте си близки, така че ще задълбочите дружеските си отношения.
Е много ясно, Пачангата е само той мъж във форума .Всички други са лузъри,смотаняци и чекиджии.И в наши дни сексът е много лесен,ама другите във форума са толкова смотани,че дори и при тези обстоятелства не могат да си намерят жена.
еее, няма да се комплексираме сега от един пачанга, нали?
мъжкарче е. и не е злонамерен.
аз лично не разбирам защо носи тесни в прасците гащи, но то си е негова работа.
ако искаш, че ти отстъпя моя ред за хороскопа при него.
ок ли си?
Ти си лесен, жена ти те чака вкъщи. А аз трябва да ходя чак до Мадрид, за да се кача в асансьора на небостъргача на Флорентино Перес и да чакам да срещна Арана там между две спирания. Аман от тия англосаксонски бабички.
Ти си лесен, жена ти те чака вкъщи. А аз трябва да ходя чак до Мадрид, за да се кача в асансьора на небостъргача на Флорентино Перес и да чакам да срещна Арана там между две спирания. Аман от тия англосаксонски бабички.
Колко да е лъв , гаранзция ,че е сидерален рак ! Аз като човек с венера в лъв отвсякъде , мога да ти кажа истината по въпроса ! Кардинална ,женска , водна стихия , виждаш ли го вече ?!
ПП Тия домашните лъвчена са раци всъщност и илюзията е пълна ,щото се фиксираш в архетипа а той не е правилният по проява .
По принцип си права.Аз съм си виновен, че пиша в анонимен форум ,където всеки комплексар може да обижда на воля.
Явно това си е постоянно и няма да се промени.
Така, че вината си е в мен.Вземам си бележка.
Не се случва за първи път,та да съм изненадан.
Нищо такова не твърдя бе , смотан . Пак прожектираш личните си проблеми върху другите . Казвам ,че дори и за смотаните мъже секса в днешно време не е проблем,ама никакъв проблем не е, стига да не са лузъри !
Имам много познати около 30те, които нямат приятелки и мисля, че не правят секс, ако не идат на платено. Не са лузъри, даже са много свестни пичове някои.
За теб може да е много лесно,защото караш скъп автомобил.
Коментар